♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Slöööööööö

Publicerad 2011-08-16 16:11:06 i Allmänt

Usch vad jag känner mig slö i dag. Halsen värker, huvudet värker... å seeeeg i hela kroppen. Men det är väl en förkyllning på G kanske.
Sitter här i min ensamhet och tänker tillbaka på "bebis" Kim :) Guuud vad jag saknar det! Hon är bara typ 2½ men redan så drar hon i väg till kompisar och leker, å jag ser henne knappt på hela dagen.... Asså det känns SÅÅÅ konstigt! Jag saknar henne. om ni kan förstå vad jag menar.
I dag började hon på dagis igen, efter många veckors sommarlov. Det hade varit jätte kul sa hon och hon ville tillbaka i morgon :) Dom där 3timmarna på dagarna när jag är helt sj hemma, dom är super sköna! Inte behöva oroa sig över  "vart är KIM"???!!! eller något annat :) Bara vara. I dag hämtade jag henne kl 12, när vi kom hem så trodde jag att vi skulle mysa i soffan lite och vila midda. Men icke, hennes kompisar stod redan på trappan och väntade på henne :) Å andra sidan känns det ju kanon att hon redan har massa kompisar! Dom ringer till varandra och pratar när dom är på semester eller liknande. Men men, jag saknar min lilla Kim, allt gos osv.
På bebsi fronten går det ju inge vidare...men det gäller väl att ligga i ;) Å kanske sluta tänka på det. men det är fan inte lätt! Jaja...
Nu ska jag dammsuga lite, vänta på att Putte ska sluta jobbet. Åka och handla KAFFE för det har jag inte fått på hela dagen hi hi.
Sen göra lite kvällsmat å sen bara krypa ner i soffan och glo på tv/film kanske.
Ha det gött alla

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela