♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Jobb

Publicerad 2010-02-25 19:31:21 i Allmänt

Ja här jobbas det för fullt :) Jag har hit tills jobbat hela veckan och det går huuuuur bra som helst! I dag blev det lite strssigt, skulle vara på 1 ställe till kl 12 bara. Och det va jag, men vart utringd till ett annat direkt när jag slutade! Så då vart det blir brådis. Men det gick så bra. Fick ringa Kims dagis och tala om att jag skulle jobba em oxå. Och det va inga problem hon lekte och hade så fullt upp. Och pappa Putte kunde inte heller hämta henne eftersom han ligger hemma och är sjuk. Men det kommer jag till... Och så ringde jag till det dagis jag skulle vara på kl 12 och fråga om jag kunde komma till 11.30 ist och få lite mat i magen oxå. Svårt att hinna hem mellan varvena och göra mat... Och det va inga problem, dom blev så glada för att jag kunde komma tidigare! Känns såååå bra att vara omtyckt och behövd över hela Dfs barnomsorg *fniss*. Hoppas det bara håller i sig med jobbandet nu. Och svalnar det av så vet jag fler ställen jag ska ställa mig på kö hos. Men jag trivs så bra med barnen :)
Jaha i går nu då. Jag jobbade och skulle jobba länge, så faster Anna skulle hämta Kim på dagis för att hon skulle slippa vara där så länge. Och det gick jätte bra, Kim vart väl lite fundersam över att Anna va på dagis och skulle hämta henne. Fel persom på fel plats helt enklelt *hihi* Men det gick bra. När jag slutade hade Putte hit till mitt jobb och stod och väntade :) Så när vi kom hem så hade Anna inte kommit så långt, hon hade precis kommit hem och upp på trappen....Haha hon såg så fundersam ut när vi kom hem...redan... Efter det så hade Putte planerat att åka och bada i badhuset med några kompisar. Så det va bara att gå in och packa badkläderna. Hade hoppas på att Kim skulle somna på vägen i dit. Men det gick hon inte på! Hon höll sig allt vaken. Så hon somnade på vägen hem och sov ända till 02.30 på natten. Då tyckte hon det va dax att gå upp. Men det tyckte INTE mamma! Så hon fick en skvätt välling men hon somnade inte om för det... Höll sig vaken ända till 05.00 ca. Och kl 06.00 ringde klockan och det va dax att kliva upp. Vilket INTE Kim tyckte denna gång, men hon fick allt pallra sig upp hon med. Gick väl bra efter en stund. Hon fick ligga och mojja lite, eftersom hon ändå skulle äta frukost på dagis :) Så vid kvart i 7 så gick vi i väg mot dagis, och efter det jobbet.
Ja och på kvällen när vi kom hem från badhuset så börja Putte må dåligt igen... Och någon timme senare spydde han som en liten gris! Usch stackarn. Just dessa tillfällen man skulle ha 2 badrum. Jag vill verkligen inte bli sjuk i magsjukan igen, och vill absolut inte att Kim blir det igen!!! Fy säger jag bara. Så i dag har han varit hemma och blir antagligen hemma i morgon med. ÄVEN fast han inte vill det! Det värsta med att jobba som jag gör nu, är att Baltazar blir själv... Eller ja inte själv, finns alltid någon som vill låna honom :) Men i bland blir det svårt! Han har haft tur att Putte varit hemma någon dag med honom nu. Stackars min plutt tänker på honom hela dagarna när jag jobbar. Han är ju inte direkt van med att vara själv, han är alltid med mig eller oss när vi gör något! Alltid!
Men nu ska jag ta och grejja lite inför morgon dagens jobb. Ska försöka tigga skjus av Putte oxå. Och nu är det ju Halv 8 hos mig på tv oxå. Får man ju inte missa...'
Kram på er alla

Tjöta ;)

Publicerad 2010-02-22 20:21:41 i Allmänt

Jaja, har fått klagomål på min uppdatering...för sällan sägs det... Så jag får väl slänga hit några bokstäver då!
lbasihwie fiw94y2ncoqhvcwn 0we24dfoh02rasndvoj owej9rgwibfow    Nöjd ;p
Haha nä då skämt å sido.
I helgen har vi väl inte gjort så mycket, jobbade i fredags. Sen har vi inte gjort något spec i helgen...Va inte ute så mycket i lördags för det va typ snöstorm. Blåste och snöade massor!!! Kom några dm till, men va gör väl det *hihi* Tur man har en sån snäll granne som skottar åt oss med sin traktor :D I söndags va vi bara ute på en liten bil tur, sen hem och mös i soffan :)
Och i dag så ringde mobilen igen, och det va dax att dra sig upp och åka till jobbet :D Jäklar va jag trivs när jag jobbar. I dag va Putte hemma från jobbet, trodde han åkt på magsjukan igen...men så va det nog inte. För när jag slutade jobbet så stod han och Kim och vänta på mig :) Hon fick ledigt från dagis i dag. Han mådde inte 100% sa han men han mådde iaf inte illa. Tack Putte det va gulligt! Och tack Lilli för att du skjusa mig till jobbet då det va Mer än -20 grader! tack tack.
Och Grattis Pia på namnsdagen i dag :) Glömde det förut när vi va där en snabbis....
I dag när jag skulle natta Kimsan så ville hon Inte ha välling. NEJ sa hon och skaka på huvudet. Jaha...jaja... Så hon somnade utan välling. Inga problem. Får väl se om det är tillfälligt eller om hon vill a välling i morgon kväll igen. Men hon har ju varit sån ända från början. Hon sluta med bröstet vid 7månaders ålder, bara tvärneka en morgon. Och det gick inte att tvinga henne eller övertala henne. Bara sluta rakt av :( Jag som tyckte det va så mysigt att amma :) Men det blir kanske på nästa bebis ;)
Nu ska jag kolla på Familjen Anorlunda!
Kram kram

Snö, snö och åter SNÖ!

Publicerad 2010-02-20 21:35:31 i Allmänt

Ujujuj nu har jag varit ute och lekt med mina djur :) Katten jagar snöflingorna medans Baltazar och jag lekte i alla stora snöhögar! Gick, eller ja jag försökte gå ett varv runt huset. Men shit va svårt det va, skönk ner så jag trodde jag skulle fastna *hahaha*. Tur mina djur gillar detta väder, för jag klagar INTE! Me like, gör inte ett dugg att det snöar :D Förut i kväll så försökte jag få med en kompis ut på lite äventyr men det sket sig. HON TÄNKTE minnsan inte gå ut i detta väder! Jag säger, det är ju bara SNÖ! Njut medans den varar, den är ju ändå redan här :) Jag älskar snön och tycker det är super mysigt och fint ute. Och super kul att vara ute i snön!!! Även Kim vill ut och leka :) Mammas flicka det ;)                                            Skön om er nu alla där ute i snön, och fastna inte i snödrivorna! Massa snöiga och blöta kramar :D

Jobb och ett stort....

Publicerad 2010-02-18 20:15:14 i Allmänt

Stort stort GRATTIS till Robban som klara körkortet i dag! Så nu kör du försiktigt och ser till att inte blir av med det :)

Yes nu har jag kommit i gång med jobbandet igen! Sökt till personlig asistent och till barnomsorgen här i Dfs. Så i dag ringde telefonen och jag blev utskickad på jobb!!! I dag jobbade jag 9-15 och i morgon jobbar jag 9-14. Fy fan va jag älskar att jobba, njuter för fulla muggar :) Jag tycker verkligen det är så kul, och spec att få jobba med barn. Jag hoppas jag blir inring fler gånger. Har nu även övervägt att ställa mig som vekarie där svärmor jobbar :) Tror jag kan trivas där rätt bra. I dag har det varit en ganska hektisk dag, I morse för först gången på läääänge så ringde väckar klockan!!! Ojoj är nog 2-3 år sen den ringde sist :) Hihi men den funka! Hade inte glömt hur jäkligt den låter...haha. Kl 7 ringde den, frukost när Kimsan hade vaknat till. Efter det blöjbyte igen. Sen en långpromenad med Baltazar eftersom han skulle va hemma så länge :( Men som tur va jobba svärmor snäppet över mig så vi tog rast samtidigt och åkte hem till Baltazar. Sen tillbaka till jobbet. Och helt plötsligt så va kl 15! Shit brådis, Kim skulle hämtas kl 15.30 och direkt efter det så va det dax att åka till badhuset. Babysim! Trodde hon skulle somna på vägen in, men hon höll sig vaken. Så hon somnade när vi åkte hem, vaknade när pappa tog ur henne ur bilen. Så jag gjorde lite natt välling på en gång och la ner henne i sängen. Och hon somnade bums :) Nu har jag hängt lite tvätt, och slängt i lite nytt i maskinen. Och hunnit kolla på Halv 8 hos mig.
Gött i morgon är det fredag igen! Svärmor undra om jag ville med henne och några kompisar i helgen. Vet inte vart dom skulle riktigt med det skulle va såå kul! Men som vanligt har jag inte ett öre och dess utom fick jag inte för Putte. För vem skulle då ta hand om Kim?????!!!!! Öööh du kanske, svara jag då. Det skulle verkligen vara så skönt att komma bort en stund! Få ladda batterierna igen och få sakna mina 2 älsklingar.
jaja nu ska jag titta på tv och packa väskan inför morgon dagen igen.
Ha det nu så bra alla vänner!

Bilder....

Publicerad 2010-02-15 21:01:29 i Allmänt

Här kommer lite härliga bilder :)
Baltazar och Katten
Katten
Baltazar
Ute och busar på gården





Kim och en väldigt trött mamma :)

Här är lite vinterbilder som togs i dag den 15/2-10



Och det här fick jag av min älskling på Alla Hjärtans Dag

Älskar dig Putte!

Kram!

Publicerad 2010-02-14 19:24:43 i Allmänt

Kram till er alla på Alla Hjärtans Dag! Hoppas ni haft en bra dag. Min dag har varit ok, varit på lång promenad i det helt underbara vädret. Guuud så skönt det har varit i dag!
Snart dax för lite mys kväll! Lite räkot m. kex och god ost & vindruvor.  Katten har redan tjuvstartat!!! När jag kom ur duschen så mummsa han för fullt i köket!!! Alla mina barn har fått en alla hjärtans dag sak i dag, Katten fick "blöt"mat, Baltazar fick ett gott tuggben, Kim fick 2st små plast djur och toffsar till håret. Putte fick 4st redbull. Själv har jag inte fått ett endaste liten sak eller symbol eller va man nu ska säga....
Men nu ska jag kolla vad som händer på Fb :)
Kram på er alla!

Suck

Publicerad 2010-02-11 11:57:44 i Allmänt

Jaha vad göra om dagarna nu när Kim är på dagis?! Tycker jag har massor att göra, men när jag väl sätter i gång försvinner lusten att göra något! I dag måset jag iaf ta hand om köket. Och hinna ta en dusch innan Kimsan ska hämtas igen. TRÅKIGT. Men bra iaf jag råkar få jobb/jobba. Helgen som var, var jag ute med kompisar på Revy och på midda på Harry´s =) Jag hade verkligen jätte kul, revyn va skit rolig. Måste säga att nummret precis innan paus va en av dom bästa! Hahaha va jag skratta. En perfekt start på en perfekt kväll. Och på söndagen va jag bakis... fast det säger vi inte högt *flin*
Denna vecka är svärmors hundar här oxå, hon är och utbildar sig i Örebro. Det är som ha 3 barn... Tar en stund att klä på alla hundar och ungar kläder =) Kineserna fryser ute nu när det är kallt och såååå mycket snö.
Nä usch orka. Får se om jag dyker in i kväll en sväng och uppdaterar mig lite bättre....
Kram

Dagis & Utgång

Publicerad 2010-02-02 22:14:13 i Allmänt

Kim har nu börjat skolas in på dagis =) I måndags så började hon, 1-2tim första dagen. Och jag skulle givetvis vara med hela tiden. Eftersom hon inte känner någon där än. När vi kom så va alla stora barn på väg ut, dom små va kvar inne. Det va ju i måndags det snöade så fruktans värt så inte så konstigt att dom fick vara inne... Jaja fick av Kim lite kläder och hon sprang ifrån mig på en gång. "fröken" visade oss runt lite och Kim fastnade i Dockis. Ett rum med massa dockor och sånna saker =) Hon verkade trivas direkt. Fröken sa att ja det här är ju perfekt, så här ska dom göra. Men inte alla som har det så lätt. Hihi klart Kim är sån hon har ju mig till mamma och Putte bus till pappa =)
I dag när vi var där så, blev hon ännu tuffare. Visade verkligen upp vad hon kunde och inte får göra... Hennes inskolnings fröken sa till henne men det strunta hon i och gjorde om det lika fort igen... och så höll det på en stund. Tills fröken lyckades få henne på andra tankar. I morgon ska vi dit igen. Kim börjar fatta vart vi ska när jag frågar om vi ska ta på oss overallen och gå till "dagis". Men i morgon blir det att ställa klockan, för i dag råka vi sova lite länge. Men det gjorde inget eftersom vi inte skulle va på dagis förens halv 1. Men i morgon ska vi vara där 10. Efter dagis i morgon så ska vi ev gå förbi en kompis. Får se om Kim orkar... Ska vi äta oxå, fan va mycket mat man lagar om dagarna nu... Jag gör mat 3ggr om dagen nu. Lunch vid halv 12-13, midda vid 15 och kvälls mat vid 18 tiden.

Och vet ni?!?!
På lördag ska jag ut! Fy fan va kul det ska bli. Blir bjuden på allt. Revy & mat & drickat!!! Tjeeehuuuu =) Me like! Så nu ska jag bara få tag på en chaffis hem på natten...Men det fixar sig nog. För buss åker jag inte, spec inte själv. Fy va läskigt.... Och Putte kan ju inte hämta mig eftersom han har Kim hemma. Jaja det ordnar sig =)

Nu ska jag sussa. Ha det gött alla!

Tävling hos min syster =)

Publicerad 2010-02-01 19:28:17 i Allmänt

Var med och tävla om underbara saker hos min syster!
Denna gång kan man vinna dessa:


Adressen till henne, iaf hennes blogg hittar du HÄR *hihi*

Kram kram


Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela