♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Har...

Publicerad 2010-10-14 13:35:35 i Allmänt

Asså har ni smakat på dessa?

Har ni det???
Jag är helt fast, jag tycker det är jätte gott. Spec denna...

Eftersom jag försöker gå ner i vikt kan jag dricka denna :) Den är dyr men det är det tusan värt hihi.
I går började jag min träning igen. Efter att jag varit lite små krasslig. Å det känndes verkligen att jag inte hållt på ett tag! Gisses jag orkade knappt något, vart så arg på mig själv :( Men i kväll kör vi igen!!! Peppam peppa!!!
Nu så ska jag slå igen datorn och sätta på lite kaffe, för snart dyker nog min kompis upp och hennes barn :)
Kram på er alla.
Jag ska försöka få ut lite bilder nån kväll......

Baka baka

Publicerad 2010-10-07 15:39:13 i Allmänt

I dag har Kim och jag varit till Öppna :) Eller Familje Centralen som det heter... Bet är bara "bebisar" där nu för tiden tycker jag hihi. I dag var det många barn i ca 2månader-8månader, men även några i Kims ålder. ca 3st haha. Gisses va tiden går fort!!! Kim blir 2 år om bara 2månader! Vart f*n tar tiden vägen?! Jaja det va iaf kul där uppe, snacka med massa andra mammor och häva i sig massa kaffe...
Efter det gick vi till farmor, hon hade bakat bullar. Farbror Robban fyller ju snart år :) Så Kim fick en bulle, sen skulle vi gå hem så då tog farmor och följde oss en bit med vovvarna. Kim somnade i vagnen på vägen hem. Jag började med maten så fort vi kom hem. Sen va det bara att väcka Kimsan eftersom hon inte får sova så länge. Hon blir omöjlig att få i säng på kvällen annars. Det va lättare "förr" när hon inte kunde klättra ur sängen haha.
Nu håller vi på och bakar bullar :) Kim ville baka så då tänkte jag att vi bakar på "riktigt" ist :) Vilket hon tyckte va väldigt kul. Nu har vi mjöl i hela köket! Men men, snart åker dammsugaren fram, så spela roll. Nu ska jag bry mig lite om min dotter här igen, vi ska bygga med lego. Hennes absoluta favvo just nu.
Kram på er från oss :)

H...eeee.....s

Publicerad 2010-10-06 21:19:43 i Allmänt

Ja just. Min röst stannade kvar i sängen i morse när jag klev upp. Så jag har ingen röst. Antagligen något virus på stämmbande. Kims dagis fröknar skrattade åt mig, fast det gjorde Kim oxå i morse haha. Hon tittade väldigt konstigt på mig :)
Nu så sitter jag här i soffan och väntar på att killen & Billy ska komma. Det va meningen att jag skulle gå dit och hämta dom, men svärmor kör hit dom :) Å det tackar jag för.
Angående utställningen som jag skulle anmäla Baltazar till i Örebro.... Blir inget, pga av skadad fot :( Vet trodde inte det skulle hinna läka ihop. Skit tråkigt, men men det finns fler :) Såret ser iaf jätte bra ut.
Ja detta skulle jag skicka i fm, men det gick inte...så jag fortsätter på den nu ist :)
Just nu sitter jag och kollar på Berg flyttar in. Vilket är min höjdpunkt på denna onsdags kväll...och Fb då, det kan jag ju inte slita mig i från haha.
I morgon är Kim ledig från dagis, för att vi ska gå till Öppna Förskolan och leka lite och fika :) En sån där mamma, Kim dag <3 Efter det ska vi gå hem till farmor. Baltizz ska få vara där medans vi är på Öppna. Får väl se, farmor kanske tittar upp på Öppna en sväng, hon trodde hon sov på morgonen när vi kommer med Baltizz. Får väl se om jag lyckas smyga in utan att hundarna hör mig haha.
Ja just det ja, min röst är tillbaka, fast inte till 100%... Får väl se hur det låter i morgon...peppar peppar :)
I morgon ska Kim och jag baka lite, hade jag tänkt. Får väl se hur det blir.
Nu ska jag kolla klart på tv, sen ska jag faktiskt sova!

Tjöta :)

Publicerad 2010-10-01 22:50:49 i Allmänt

Ja vad ska man säga.... Jag har verkligen inte haft någon ork alls till detta.
Men nu är det så att det tjatas på mig :) Vilket jag iof gillar hihi... men men.
Just nu så sitter jag här med ett glas vitt intill mig och slö tittar litte på tv.
I dag har vi inte gjort något spec direkt...eller jo kanske om man frågar Kimsan :)
Hon har nämligen tagit kort på dagis i dag. Å det gick jätte bra sa fröknarna! Min underbara dotter har tagit sitt första dagis foto. Vart tar tiden vägen igentligen?!
Senare på em kom farmor hit, eftersom jag var hundvakt. Och hade fått med mig hennes nyckel hem till mig... Så vi bestämmde att vi skulle göra taco i kväll och mysa och ha det trevligt bara :) Vilket det verkligen blev oxå! Faster Anna, farbror Robban, farbror Peter och Angelica och farmor. Farfar ville va hemma och ha hela huset för sig själv :) Kan va skönt det oxå. Jag och farmor satt och kännde på Angelicas babis mage, å "det/den" spakade på oss :) Guud så jag saknar den tiden! Helt underbart och känna på magen :)
Tack för en super härlig kväll hörrni ;)
Å vet ni, här om dagen ringde min svärmor och fråga om jag ville med till Ullared i november :) Å det är väl klart! Så den 11/11 sticker vi i väg. Jag och min underbara svärmor <3
Jaha, vad ska jag skriva mer då... Nä orkar inte...typ....Så LillAnna är du nöjd nu :) ?
Kram på er

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela