♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Woohooo typ...

Publicerad 2010-07-31 23:41:04 i Allmänt

Im back... eller...
Ja iaf för en stund :)
Ojoj finns så mycket att berätta... så jag skiter i det.
Vi har varit i Öland! Vilket va helt underbart!!! Vi hade kanon väder, vi låg på stranden hela dagen :) Kim bada och busa massor. Och Baltazar med för den delen :) De va ett kanon ställe hundar kan jag lova! Vi va på en camping som heter Sandbybadet. Så fint, ett perfekt ställe. Hundarna var till och med in på resturangen! Dä ni. Ja jag vart kär i det stället ;) Vill absolut åka dit fler gånger! Och efter Öland var det meningen att vi skulle åka till High Chaparral. Men Putte vart tvungen att jobba så det blidde inget! Skit tråkigt men vi får åka dit en annan gång, då är ju Kim lite större med :)
Sen har jag fyllt år oxå :) Fick lite fina och sköna presenter! Och en kamera av min älskling <3 Love you.
Och i morgon 1aug ska jag ha ett litet kalas... Bara bju på lite kaffe och kaka osv :)
I dag har vi varit på Bus o Leklandet i Örebro. Fullt ös i 3 timmar :) Kim somna skönt på hemvägen...
Och nu på em/kvällen har Kim kört gräsklippare. En sån man åker på! Vi klippte hela gräsmattan 2ggr...det behövdes kan jag lova. Gräset va ca 2dm högt hihi. Så i morgon om det blir bra väder ska jag klippa igen. Men det blir det väl inte... Det har nog regna i över 1 vecka nu! Skit väder. Till veckan åker Putte ut på jobb igen och blir borta hela veckorna :( Jag vill åka upp till Skellefteå, men det får jag inte själv... Han vill oxå med :) Han kan ju inte vara utan oss en hel vecka säger han...fattar inte. Han är ju ändå ute på jobb. Kim har fortfarande sommar lov i en vecka till. Hon saknar dagis, i morse så fråga hon om hon skulle till dagis. Men jag sa att hon har sommarlov så då nicka hon och sa aaa. Sen gick hon ut. Nu på kvällen har Putte även byggt upp hennes ruschkana hon fick av Virre, en kompis. Men jag hade ju tyvärr inte med mig kamera när jag klippte gräset så det blidde inga kort på det i dag, men det kommer :) Här kommer iaf lite andra kort....
Klicka för att göra dom större
   
Ute på sjön dagarna innan vi åkte till Öland
   
Vi var upp till våra kompisar här om dagen och Maddis satt och måla naglarna, så Kim fick oxå sina naglar målade :)
    
Fredags mys, filmen Ice Age 2 och ostkrokar. Sen Kims absoluta favvo, Heffa Klumpen. Sen 2 bilder på Flipp, visst är han fin!
  
Liiite bilder från Lek o Buslandet...
Tyvärr så har jag inga från Öland än, för LillAnna har dom i sin kamera :) Men snart är PIP slut så då kanske jag kan få låna kameran eller minnes kortet och flytta över bilderna till min dator.
Nu ska jag mysa med min sambo ;)
Kram på er alla

U.....t

Publicerad 2010-07-10 21:22:24 i Allmänt

Underbar dag!
Vi åkte ut på sjön redan kl 11. Och kom hem för typ 1 timme sen... =)
Så nu ligger Kim och sussar gott i sin säng.
Hon tyckte det va lite läskigt att åka båt i början. Men jag förstår henne, det låter ju ganska mycket från motorn.
Men sen jäklar! Hon har badat som en liten sjöhäst och Baltazar oxå. Svårt att få upp dom bägge från vattnet.
När vi kom hem skulle jag fortsätta klippa gräset, men då ville inte gräsklipparen vara med =( Så Putte ska kolla vad det är med den i morgon.
Nu ska jag gå in och ta mig en skön dusch. Sen ta ett glas vin och bara mysa!

Öland

Publicerad 2010-07-10 00:40:07 i Allmänt

Tidigare än va jag trodde....
Redan den 17/7 åker vi =) Går tiden fort eller är det jag som inte hinner med?! Hm
Men kul är det iaf längtar!
I dag har Kim gått sista dagen på dagis innan sommarlovet. Så på måndag har hon sommarlov =) I dag va även Faster Anna här och passade Kim en stund så jag kunde städa lite i fred... Kim blir väldigt fort rastlös. Så det va skönt att få lite gjort. Sen tog Anna med sig henne hem och käka mat, sen ringde hon och fråga om jag ville med ner till sam och ta en glass =) Så det har vi gjort på em i dag.
I morgon ska vi åka ut på sjön =) ÄNTLIGEN! Så nu hoppas jag bara att solen skiner som tusan i morgon =) Eller ja, lite moln på himmlen gör inge. Men först i morgon ska vi slänga en jäkla massa skräp! Sen packa lite fika och dra ut.
Nu ska jag sussa!
Natti

Länge sen?!

Publicerad 2010-07-07 21:19:29 i Allmänt

Jo ett tag sen kanske...
Vi har varit i Skara Sommarland! Å det va helt underbart!!! Faster Anna va med oss =) Guud jag älskar verkligen att ha henne med. Vilken underbar tjej, älskar dig <3
Å Kim älskar verkligen sin Anna... Så fort hon inte såg Anna så skrek hon efter henne =)
Vi kom fram till Sommarland vid 20.30 tiden på fredagen. Så det va inte så mycket mer att göra mer än att sätta upp förtältet och grejja lite. Anna tog med sig Kim till lekparken. Men det va så mycket barn att dom fick inte plats! Vid 23.30 så fick jag Kim i säng =) Sen bara en liten stund efter det så gick vi andra och la oss med. På lördagen spenderade vi all tid i Sommarland! Och vilket kanon väder vi hade. Kanske lite för bra, det va såå himmla mycket folk. ÖVERALLT! Anna och jag stog i kö till atraktionerna. Där man åker i ringar och båtar. Men kul va det. Kim bada som en liten tog och va sjövild! På kvällen grillade vi lite kyckling. Men det vart mest kol bollar =) fast det säger vi inte till Putte, hihi. Anna och jag spelade lite kort och hade det väldigt kul. Även åt våra camping grannar!! Hahahah säger jag bara. Det va en väldigt härlig och mysig stund vi hade på kvällen Anna och jag =)
Även på söndagen så var vi in på Sommarland en stund =) Vi badade och åkte karuseller! Och på söndagen så åkte Putte lite oxå. HAHAHA han skrek som en kärring när han åkte båt med Anna i en karusell. Jag skratta så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Det lät så kul! Det han sa när han kom ner va. Men jag blev ju blöt ju. HAHAHA. Min älskade Putte <3
Jag hade det iaf kanon bra i Skara. Älskar min lilla familj! Inkl Faster Anna då! Så du vet det =)
Om ca 2 veckor åker vi med husvagnen igen. Denna gång till Öland! ÅÅÅ det ska bli så kul.
Här kommer lite bilder :

På kvällen, Anna överst och Kim där nere

På morgonen. Kim klättra upp till Anna och la sig och mös =)


Det första vi träffa/såg på Sommarland va Kotte och en clown. Kim tyckte Kotte va jätte läskig! Men hon gick med på att jag fick krama Kotte...knappt hihi.

Faster Anna och Kim


Full fart

Jag & Kim

I början av dagen såg det ut så...men sen vart det mer folk!



Ser ni det ljusa partiet?! Det är Kims hand, på Faster Annas axel! Gissa om solen tog.

Kim grillar

Hon fick inte åka själv, va visst för liten hihi

Kim och pappa busar




Kim kör el bil

Å så lite hemma bilder


Kim i en klänning hon fick av farfar när han kom hem från en jobbresa

Kim med en av grannens kattungar =)

Kim med sina nya örhängen hon fick av farmor och farfar när dom kom hem från England + mycket mycket mer!
Nu ska jag ta och gå ut med Baltazar. Ha det gott alla

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela