♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Dagis

Publicerad 2010-01-31 19:14:38 i Allmänt

Ja i morgon är första dagen på dagis för Kimsan :) Kl 10 ska vi vara där. Ska bli jätte kul, hoppas Kim tycker det samma... Men det tror jag nog. Hon struntar ju i mig om vi är någon stans. En liten kille från Fg är på samma dagis, så finns ju någon hon känner igen. I morgon kan jag tänka mig att det inte alls tar så lång tid, skulle prata lite, skriva schema och lite sånnt. Så vi får se om vi kanske går till Öppna på eftermiddan. Det får Kim avgöra.
I dag har vi trottsat vädret med en promenad. Kallt! Men väldigt skönt i solen :)
Baltazar får jobba med att dra Kim i pulkan när vi är ute och går

Varje gång vi stannar ska han sitta vid min sida och titta på mig. Han lärde sig det väldigt snabbt
Kim skulle behöva något större att sitta i, hon somnar så fort när vi är ute och går. Spec när hon får åka pulka...Till sommaren blir det bra, då ska han få dra skrinda! Ska bygga om den lite, bilder på det kommer när det är gjort.
Men nu ska jag ta ett bad, snart är det Blåsningen på tv oxå. Hm...undrar om man måste ställa kl i morgon?! Hihi nä, jag har ju min automatiska klocka i sängen brevid mig *fniss*
Kram på er alla

Sjukling

Publicerad 2010-01-27 20:12:53 i Allmänt

Ja, nu har vi haft magsjukan allihop! Usch och FY F*N!!! Det börja med Kim i fredags em... Jag fick det på lördag kväll & Putte på måndag fm. För mig och Putte gick det över fort. Men för lilla stumpisen blidde det värre... Det ville verkligen inte ge sig av från hennes lilla kropp. Hon har kräkts ända tills i tisdags! Gått ner massor i vikt och va nära på att bli uttorkad! Det har varit dom värsta dagarna i mitt liv. Fy fan va jag tyckte synd om henne! Men nu äntligen har hon haft sin första kräk fria dag på länge. Min lilla rumpa :) I dag fråga jag henne om hon ville följa med ut och åka pulka, och det ville hon ju så klart :) Och så pekar hon på Baltazar, och då ska han dra henne i pulkan :) Så sitter hon där i pulkan och skriker till han va han ska göra... eller va hon nu skriker på han för... Men han verkar fatta, han vänder sig om och tittar på henne och pustar och går vidare... Han är så duktig min lilla pojk! Katte va jag tvungen att skicka in när vi skulle gå. Annars hade han nog följt efter och ev tappat bort sig.
Nu har jag precis nattat henne, inte så lätt längre eftersom hon inte vill ha välling. Men det är väl samma smak på det som på det hon kräktes den första dagen! Usch skulle inte heller vilja ha det då. Men hon fick somna i min famn igen och då gick det bra :) Hon får väl göra så tills hon är helt återställd och kan äta ordentligt med mat på kvällen. Så hon klara sig genom hela natten.
Fy fan vad jag vill ha en TORKTUMMLARE, spec nu när vi har haft kräksjukan och precis allt är ner spytt! Gissa om det tar tid att hänga!!!

Nu ska jag kolla på Robinson. Och gå ut med lilla Katten och Baltazar.
Kram kram

Babysim för 1åringar :)

Publicerad 2010-01-21 20:57:56 i Allmänt

Badhuset i Karlskoga så klart, hon en av mina bästa "äldsta" vänner :) En underbar tjej. Hade nog inte kommit i väg på babysim om det inte vore för henne! Tacka gulliga du. Här kommer lite bilder :)
I dag skulle man lära sig att klättra upp på kanten, vilket inte va några problem alls
Ville ha puffarna på sig...

Kim undervattnet
Trix med bollen

I morgon blir det Öppna Förskolan igen. Men då ska Linda med. Det ska bli kul!
Får se vad helgen mer har att bjuda på...
Kram på er alla

Snö promenader...

Publicerad 2010-01-18 22:17:16 i Allmänt

Ja i dag har det snöat nästan hela dagen! Men jag tycker fortfarande att det är mysigt med snö. MEN inte med slask, regn och rusk! I dag har vi varit på öppna igen. Nästan inga barn alls...Så det va lugnt och skönt :p
Och så har vi varit ute och gått jag och Kim. Ja med Baltazar då förstås :)





Kim vill inte sitta i vagnen längre, utan vill gå själv... Tar tid kan jag lova, Baltazar vänder sig om hela tiden och undrar om vi inte kommer snart!? Skynda på lite va!

Kim på ÖppnaFörskolan...


Nä dax att sussa.... Natti natti

Tråkigt

Publicerad 2010-01-17 10:35:58 i Allmänt

Å vad jag längtar till sommaren just nu! Räcker med att titta ut. Går mot en mörk årstid igen... Med slask, regn , slask, regn och kanske lite kyla på det igen. FY och blä. Så nu vill jag bara att det ska bli sommar igen. Slippa alla vinterkläder och sånnt. Bara gå ut, va härligt. Sitta ute på gården med en kopp kaffe och se Kim leka med alla leksaker och Baltazar och Katten givetvis :)

Å mitt akvarium börjar se fylligt och fint ut igen :) Hihi dom väntar väl inte till sommar och värme. För dom hade det sååå varmt i akvariumet i sommras. Och det står inte nära ett fönster så att solen når det... Dom kanske skulle behöva ac dom med :)

Nä nu ska jag ta och gå ut med Baltazar och denna gång ska även Katten få följa med. Om han nu vill det...

Allt möjligt...

Publicerad 2010-01-16 23:50:21 i Allmänt

Kim har börja på babysim igen. Jätte kul och bra. Är en tjej kompis som håller i det, och denna gång var det kanon! Inte som förra gången, då gubben bara stod i ett hörn... hm. Kim tycker det är skit kul, plaskar och är helvild. Faster Anna va med denna gång och så kom Lilli och tog lite kort :) Det va meningen att Putte oxå skulle komma med han hann inte hem... Tråkigt. Nästa gång kanske :)


Fick prova "puffarna" på armarna för första gången. Tog väl kanske 3min så fatta hon hur man va tvungen att göra :) Innan dess föt rumpan upp och huvudet ner... Men hon fick allt snitts på det.

Ja just det Öppna Förskolan haar öppnat här nu igen efter jullovet :) Så nu är vi där om dagarna igen. Mån&Tisdag 13-16, Tors&Fredag 9-12. Men snart är det dax för dagis så det blir det ändringar... Men vi ska försöka ta oss dit oxå. KOmmer ju sakna alla sköna mammor där :( Kanon ställe att spänndera tid på!
Hm...dåligt med batteri i datorn nu....
I dag (lördag) så har jag varit med Lilli och köpt fisk. Hitta ett billigt ställe på blocket.se. En tjej och kille som hade det som hobby. Tror dom hade 7 akvarium. Väldigt fina, och med massa fina fiskar i. Köpte Guppy och en mal + 2 snäckor :)

Vill ha ett större akvarium!
Och så skulle jag vilja ha ett litet akvarium med Puffer i... Så fina fiskar! Men går enbart att ha sånna i då, eller ja...släpper man i annat så blir det mat. ganska så fort....

Råkar du ha på lager så kan du ju hojta till :)
Nä dax att sussa, iaf datorn.... inge batteri kvar...
XOXOXOX

Kim ♥

Publicerad 2010-01-06 21:21:32 i Allmänt

Jaha ja, jag hade tänkt lägga upp lite bilder från min mobil. MEN sen gjorde jag en uppdatering på den, och allt försvann. Precis ALLT :( Inga bilder, kontakter, låtar mm. Tråkigt, men så är det nu och går ju tyvärr inte att dra tillbaka tiden.
I måndags så var vi till Bvc, Kim hade sin 1års kontroll. + sprutor... Hon sa inte ett knyst när hon fick sprutorna, och inga biverkningar :)
Den 4/1-10 : 9kg   77cm, så nätt och smidig :)
Haha jo det kan man nog säga för nu är hon överallt! På bordet, i fönstrena, under våran säng mm. Hon har "lärt" sig att man kan springa och gömma sig där om man inte vill som mamma och pappa vill.
Och i tisdags så fick jag reda på vilket dagis Kim ska börja på och när :) Så det vart ett ställe som heter Rödluvan :) Och hon börjar den 1 feb! Så snart! Min stora tjej.... F*n va tiden går fort.
I morgon ska Putte jobba igen. Tycker det är lite tråkigt men va f*n, pengarna behövs absolut! Funderar på vad jag och Kim ska hitta på. Men det blir nog en promenad ner till sam... Kanske en fika på Märtas. Får se om nån kompis svarar och vill med :) Bara längtar till att Öppnaförskolan ska börja igen!
Just ja ska försöka anmäla Baltazar till en utställning oxå... I Örebro. Får väl se hur det blir med den saken.
Jaja nu ska jag kolla vidare på tv. Bra på 1an :)
Kramkram

Bilder....

Publicerad 2010-01-03 19:52:10 i Allmänt

Nu ligger jag allt efter med bloggandet. Börjar med Gott nytt år på er alla!!!
Har ni haft en bra jul och nyår? Det har vi. Julafton va hur bra som hellst. Kunde inte blivit bättre :) Eller jo kanske... Saknade faktiskt min syster. Och hennes barn. Men nästa år tror jag minnasan att dom ska fira jul med oss! Så det så :) På julaftonskvällen så packa vi våra väskor. Och juldagen åkte vi, 100 mil bortåt. Mot Skellefteå!!! Åh vad jag längtade, tycker det är super mysigt där uppe. Och vi eller jag kunde nog inte önskat mig något mer. För himmel va snö det kom när vi kom upp! upp imot nästan 2 meter!!! Jag har aldrig sett så mycket snö förut. Jag va såååå nöjd och glad. Inte bara jag som va det, Baltazar njöt oxå för fulla muggar! Ska förasöka få upp lite bilder... Eller så får ni hälsa på mig på Fb :) Nä då nån bild ska jag väl lyckas få upp här. I Skellefteå hade vi tänkt att vi skulle åka lite snowboard och grejjer med det blidde inte så. Det va för mycket snö, haha kan ni fatta. För mycket snö?!!?! Haha tycker det låter kul. Satt och kolla på Skellefteås hemsida en dag och såg att dom hade öppnat något som heter Leoś Lekland. Öppnade den 18dec-09 så det va nästan helt nyöppnat. Så jag tog med Kim dit... Just ja bilen pajja ju oxå! Nånting med motorn. Så det va därför jag tog med mig Kim till leklandet... Men det va väldigt kul där, lite jobbigt att vara där med henne själv bara....herregud hon va ju överallt! Så nästa dag så hade Putte och Peter fixat bilen igen, gick som en pärla :) Så på nyårsdagen så åkte Putte, jag och Kim till leklandet igen. Hon vart sjövild som vanligt och va inte rädd för att ta för sig :) Oj va jag blandar saker känner jag men det finns så himmla mycket att skriva när man inte skrivit på länge.... får väl skylla mig själv... Lägger upp lite bilder ist :) Tryck för större....
Det va lite bilder från Julafton hemma hos oss
Lite bilder från Skellefteå :)
Bilder från Leoś Lekland

Kram kram

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela