♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

11-02-19

Publicerad 2011-02-19 23:37:52 i Allmänt

Idag har vi varit ute och åkt skoter hela dagen :) + att Jag råkade köra sönder skotern :( Sorry Putte. Men den funkar iaf om man tar det lugnt hihi. Tror vi bara körde omkull 1 gång i dag ;) Jäkla krångligt att köra där man inte vet hur det ser ut under snön :p Men oj va kul det är! Nu ska jag sussa, frisk luft suger... I morgon blir det lite mer skoter äventyr, och så ska jag bli klippt!!! Lääängtar :) Natti natti

Kimsan på Pepes skoter <3

Putte på våran skoter <3

080211

Publicerad 2011-02-08 17:21:31 i Allmänt

Hej på er :)
Dagarna rullar på i rasande fart! Jag har fått jobba ganska mycket och jag trivs som bara den. Nu har jag jobb denna vecka och nästa!! Skit kul (och bra)!! Inget jobb=inga pengar... Så är det. Dagis som jag har fått jobba på nu, ska läggas ner för att spara pengar. Skit tråkigt och synd om barnen och pedagogerna för den delen. Jag trivs så himmla bra på det stället. Det är lätt att komma in i "gänget" och dom är inte rädda för lite förändringar eller vad man nu ska säga. Underbara människor :)

Kimsan är fortfarande blöjfri och jätte duktig att säga till när hon vill gå på toa! Gäller även på dagis. Hon är så underbar min lilla tjej <3
I helgen var hon hemma hos Faster Anna och sov över. Ingen blöja där heller och sa till när hon ville kissa. Dom kollade på Melodifestivalen och dansade och sjöng. Åt massor av godis och myste i sängen :) När Kim fick syn på oss på söndagen så var hon ju inte överförtjust direkt hihi. Utan det va Anna som gällde hela den dagen oxå. Vi var i Örebro och shoppade lite :) Linda och Andreas var oxå med så det var riktigt kul!

I dag har jag varit till vårdcentralen och kollat upp min "knöl" jag har mellan halsen och axeln. Jag har haft ont i några månader nu. Så nu tyckte Putte att jag skulle kolla upp det. Men dom trodde inte att det va någon ting farligt... Så jag vart skickad till en sjukgymnast så i morgon ska jag dit. Tur jag har sånna bra "jobb" kompisar så jag kan smita i från 1 timme. Så vi får väl se vad dom tänkt att göra med mig där. Jag är lite nervös, för jag har väldigt ont. Jag kan knappt röra där jag har så ont. Och efteråt, kommer jag har jätte ont?! Eller kommer jag känna så här som jag gör nu. Men träligt om jag har jätte ont, efter som jag ska jobba efteråt igen. Med barn mellan 1-6år... Så lite bärande blir det ju :)

Nu så ska jag snart börja med kvällsmaten. Vi brukar käka mellan 18-19 annars tycker jag det blir för tidigt för Kimsan. Och 19.30 så är det ju Halv 8 Hos Mig, å det kan vi ju inte missa Kimsan och jag ;) och klockan 20.00 så är det natten för lillan.

Å här om dagen fick jag en mobil av min underbara granne! En Nokia 5800 Xpress Music. Den va låst till Telia så jag vart tvungen att låsa upp den :) Det kosta ca 300:- och det är väl telefonen värd ;) Tack Annso!

Dax att tvätta lite och hänga tvätt....
Föresten jag köpte en ring här om dagen:

Bred silverfärgad ring med ett inristat hjärta från Miss Dee.

Grejjen är den att den inte passa :( Det är strl 18. Så om någon vill köpa den så hör av er...

Ha det gött!
Kram kram

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela