♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Bilder + lite annat

Publicerad 2013-09-17 21:36:13 i Allmänt

Tiden går, sakta men säkert :) nä då men jag tycker tiden går jätte sakta. Till och med dagarna! I går låg Putte och jag i sängen och prata lite. Det är ju "bara" 15 veckor kvar till bf typ. Och det låter ju inte så mycket. Men hur mycket låter det inte om man säger julafton/nyår?! Låter som det är en evighet dit.... I går var jag i väg till bm på undersökning + blodprov. Hon mätte magen och så lyssna vi på bebisen!!! Tänka sig att jag svävade på moln hela dagen sen :) tänk vad glad man blir av att höra ett litet hjärta slå♥ :) 
Här kommer lite bilder....
Det här roade vi oss med i dag efter att vi kom hem från jobb och dagis, plocka fram bebis kläder som ska tvättas och läggas i byrån :) Kim tycker det är jätte spännande och roligt att få en bebis och att få bli storasyster!!!
 
Så här ser det ofta ut vid middagsbordet hemma hos oss. Ibland har Kim fler kompisar, då är det verkligen fullt hus :)
Förra helgen 7&8sep tog vi ut båten på en "sista" tur för i år. Vindstilla, +28 ute och strålande sol! Hur skönt som helst
Mina två ♥♥ i ruffen på båten. Bästa kompisar ♥♥
Som jag tycker själv. En väldigt vacker vy över Dövika, det är så fint där!
Den här bilden vart jag taggad i i veckan av en kompis. Hahaha jag älskar den! Men stämmer den?! Fattar nada. Haha
Och dom här två då! Lika tokiga och goa bägge två. Men den största av dom har ställt upp så mycket för mig. En underbar kompis, som förmodligen vet det mesta om mig :) ♡♡
 
Och eftersom vi precis gick in i vecka 25 så kommer här en liten bild om det :) jag hade tänkt fota mig själv och mage, men inte haft tid... kanske får be någon hjälpa mig ;) Får se till nästa gång :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela