♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Sjuklingarna

Publicerad 2009-04-29 22:42:45 i Allmänt

Ja nu har jag blivit förkyld... Fast inte så farligt, har lite ont i huvudet och är lite snorig. Putte undrar hur jag kan ha ont i huvudet, jag har väl inge där inne att ha ont i säger han... Men det är väl hans sätt att säga "Stackars dig"... Min kille är inte så bra på det *ler*
I dag har vi varit inne till Bvc igen! Kim har inte blivit bättre. Hon är på väg att få öron inflamation. Stackars min lilla tjej. Fick ingen medicin, men det gör inge. Nu vet jag iaf vad det är med henne. Hon har ju inte varit sig själv på ca 1,5 vecka nu. Hoppas bara det inte bryter ut ordentligt, bättre att det kryper tillbaka. Jag är ju själv "öron barn" hade jämt ont i öronen när jag va liten. Putte tror inte han har haft ont i öra nån gång. Så har hon otur, så får hon väl det efter mig.

Hänt lite tråkigt i dag oxå, jag har fått reda på att några gammla kopisar till min mor och far har blivi sjuk. Gumman har fått lungcancer. Gud va jag grät när jag fick reda på det i morse. Har alltid haft bra kontakt med dom. Hoppas verkligen hon klarar av detta! Hon ligger inne på Usö just nu. Hade hon inte gjort det hade jag varit där och hälsat på. Tänker på er!!!

I måndags var vi inne till Kga en sväng, till Ö o B. Köpte lite grejjer till husvagnen. Sen åkte vi hem och grejjade vidare *ler* Jag tvättade alla överdrag till dynorna. Sen på kvällen satt vi och grejja med att få på alla igen. Inte det lättaste, men det gick. Tog väl kanske 1 timme. Det värsta var alla knappar som skulle stoppas in igen, för att hålla tyget på plats. Jäklar va vi slet.
Men nu är husvagnen redo, bara vi kvar....

Idag åkte lilla Sune hem, valpen. Baltazar kommer nog att sakna honom. Jag oxå! Han är en helt otroligt go valp, mysig och kaxig *ler*. Låg under vagnen när vi var ute och gick. Mmm jag hoppas han kommer hem till en familj med barn och barnvagnar *ler*.

I morgon är det fest hos Peter, Puttes bror. Va mening att Kim och jag oxå skulle med. Men jag vet inte, vi kanske blir hemma nu ist. Tänkte höra med Lilli om hon har lust att köra hem oss efter maten. Men det beror helt på vad Kim säger... Men det hade varit kul att följa med en stund och träffa kompisar och snacka lite. Kanske ta 1 eller 2 cider *ler*.


Nä nu ska jag ta och dra täcket över huvudet och sova. Kanske hörs i morgon. Natti natti

Kolla noga så ser man Sune =) Där låg han när han inte orka gå mer eller om det blev läskigt och farligt...

Ett besök till vårdcentralen

Publicerad 2009-04-26 18:51:40 i Allmänt

Ja i dag ringde jag till vårdcentralen i Kga, och fick en tid till ett besök! Så nu har Kim fått hostmedicin, äntligen.
Dr var mycket trevlig och snäll, sköterskan fråga om hon kunde få Kim. Kim skratta och jag sa att så mycket pengar har du inte *ler*. Så i kväll får vi se om medicinen funkar. Kim är det bästa som någonsin har hänt mig/oss. Satt här om dagen och funderade på vad jag hade gjort just den dagen om inte Kim hade funnits... Det undrar jag fortfarande, vad hade jag/vi gjort i dag?! Och vad gjorde vi hela dagarna förut...

Efter vårdcentralen åkte vi ner till båten, för att sätta på kapellet. Det regnade ju lite... När vi hade gjort det så kom solen fram. Syrran kom ut så jag prata lite med henne. Sen dök Lars upp våran granne oxå *ler*. Syrrans hund hade besöks förbud så han fick inte hälsa. Oj va synd det va om honom *fniss*

När vi kom hem så gick jag ner till tvättstugan med husvagns dynorna. Slängde fodrallen i tvättmaskinen. Dom får duga så länge... Fast jag MÅSTE ha nya! Sen ska jag tvätta gardinerna oxå, tänkte köpa sånt där färg tvättmedel. Det kan ju knappast bli värre än vad det redan är *fniss*

Till helgen är det sagt att vi ska åka och campa! Fast vi vet inte vart än... Vi är 3 familjer som drar i väg *ler* Ska bli jätte kul. Får se vad Kim och Baltazar tycker om det... Men det ska väl gå bra. När Kim har somnat i kväll och tagit natten ska jag gå ner i källaren och plocka fram lite saker som jag ska ha i husvagnen. Har massa bestick och sånnt där nere. Nån stans.....

Nu ska jag ta och gosa lite med Kimsan, hon ligger och sprattlar på golvet under babygymmet. Och kollar på tv. Karlsson på taket.

Kanske hörs senare, annars ska jag försöka skriva lite i morgon igen...

Vink vink

Vanish. Lita på rosa....NOT

Publicerad 2009-04-25 23:23:23 i Allmänt

Köpte Vanish mot fläckar på kläderna, eftersom det ska vara såååå himmla bra. Men så f*n heller. Fläckarna är kvar! Precis varenda en. Så jag mailade till dom, får se va dom svarar...

Fick höra av Lilli att jag ska använda blekmedel, men hur blir det då?! Någon som provat kanske. Menar jag vill ju inte få andra fläckar på kläderna *fniss*

Över till något annat. Vi har fortfarnade en sjuk liten dotter, hostar så hon knappt får luft. Så i dag eller nu på kvällen ringde jag BB för att rådfråga lite. Där sa dom att jag nog skulle ta och ringa Usö eftersom det är det enda som är öppet nu denna tid och helger. Så jag ringde dit. F*n va sur jag blev på kärringa som svara!!! -Jaa det är bara att ta det lugnt, det är nog inte så farligt som det låter. Men fatta hon får ingen luft!!! Men lägg henne högt bara så ska du se att det blir bättre. Jo kanske att nästäppan försvinner, men hon hostar precis lika mycket för de. Hon fick lite alvedon igen mot febern. Så nu sover hon igen. Vaknar hela tiden, men det är väl inge konstigt. I morgon blir det vårdcentralen i Kga, den som har jouren. Så får vi se om hon kanske kan få något mot sin träliga hosta. Usch fy f*n va arg jag va/är.

I dag har Putte grejjat med båten, och lagt i den i sjön. Jag har grejjat lite med husvagnen, plocka ur alla dynor och ska tvätta dom. Lilli var till Karlstad så jag hade en beställning på en symaskin, men jag fick ingen... Det va bara Putte som fick massa kul. Eller kul och kul vet jag inte *ler*. Får väl fjäska för han nån dag så kanske jag kan få mig en symaskin.

Nu ska jag gå och lägga mig. Medans Kim sover. Vaknar nog snart igen... stackars tösa

Vink vink

Man ska ha husvagn =)

Publicerad 2009-04-24 22:38:09 i Allmänt

Ja det ska man allt ha, så man kommer ut lite. Och såå är det så mysigt! Så i dag har vi varit i väg och köpt oss en! *ler* Köpte en Polar 590 -83:a så den är ganska stor.
Kim måste ju lära sig husvagns livet, hennes mamma och pappa gillar ju det. Får väl se vad Baltazar tycker om det sen... Men det ska han väl gilla, han är ju med på det mesta här i livet *ler*
Till helgen är det sagt att vi ska åka och prova den, ska bara grejja lite med den först. Så allt funkar och så. Kan ju vara bra.
Sätta in lite varnare av olika slag.
 Funderar på att åka i väg och köpa mig en symaskin i morgon, Ikea har ju billiga. Dom duger säkert att sy gardiner och lite sånnt med... eller?! Hm. Jaja får väl prova. Dom är ju ändå så billiga.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. Fast först måste jag gå ut med hundarna.
Natti natti

Atjooo prositt och host host

Publicerad 2009-04-24 12:24:25 i Allmänt

Här fortsätter vi att vara dåliga. Kim har fått en otäck hosta, slem host. Låter som om hon kommer att kvävas när hon hostar. Så i dag ringde jag till Bm, och fråga. Hon sa att det inte finns så mycket att göra åt slämhosta när dom är så små, det bästa är bröstmjölk och lite vatten, vatten är slem lösande. Va väl ioch för sig bra, för jag vill inte börja ge henne medicin i så tidig ålder. Bm tyckte det va bra.

Kim har börjat leka med sina fötter, eller ja det gjorde hon för kanske 2 veckor sen *ler*.
I går låg hon på magen en stund och det är så nära att hon tippar över till rygg. I går kom svärmor hit en sväng och drack en kopp kaffe med mig på altan. Hon gosa med Kim en stund. Jag hämtade en kudde som Kim brukar ha i vagnen för att komma upp lite mer med huvudet så hon ser lite. Hon brukar luta sig frammåt lite, men i går satte hon sig upp!
Det händer så mycket hela tiden nu, man kan nästan se för varje dag att det händer saker.

Just nu ligger hon under babygymet och sprattlar och pratar, tror det är dax att sova en stund snart igen. Även fast hon är sjuk så är hon ganska pigg.

Vi ska hålla oss inne hela dagen, för i kväll ska vi i väg och kolla på en husvagn! *stort leende*
I går var vi till sthlm och köpte lite grejer till båten. Så nu ska vi göra den snygg. Ska köpa mig en symaskin så jag kan sy lite nya dynor osv...

Nu ska jag ta och göra mig lite mat, hämta tvätten och hänga den osv. Får ju passa på medans dotter sover...
Ha en blåsig men skön dag.


Satt och kollade på våra bilder från våran Egypten resa förut, gissa om jag vart sugen på att åka igen!!!
Den här bilden tog Putte från båten när vi var på delfin safarie. Det var en helt otrolig upplevelse att få simma med dom i vilt tillstånd.

Dåliga....

Publicerad 2009-04-23 10:15:18 i Allmänt

Nu har vi blivit sjuka, Kim är det värst för givetvis... Hon hostar jätte träligt och har feber, stackars min lilla tjej.
Nu ligger hon i sängen och kollar på tv, och är aldeles rörosig om kinderna.
Jätte fint väder ute, skick ett mess till svärmor förut. Tänkte hon kunde komma och ta en kopp kaffe med mig på altan.
Får väl se om hon kommer eller hör av sig.

Just nu tycker jag lite synd om valpen. Han kommer inte ut så mycket på dagarna. Eftersom Putte jobbar och jag kan inte lämna Kim. Bara en snabbis när hon sover, och då hinner inte valpen göra sina behov...

I dag har jag tänkt att baka lite. Det är ju snart dop *ler* Den 16 maj! Hoppas folk börjar höra av sig snart... Så man vet hur många som kommer osv.

Ha en bra dag. Sola inte för mycket *fniss*

Min lilla krassliga dotter

En solig vår dag

Publicerad 2009-04-22 13:53:10 i Allmänt

Å va gött väder vi har. Sitter ute på altan och gottar oss. Kim och och hundarna. Putte jobbar. Hoppas på att en tjej kompis från föräldragruppen ska dyka upp *ler* Tänkte ta oss en kopp kaffe och kanske någon bulle...
Kim har ätit "ute" i dag. Smaka bra ute med. Nu har hon vaknat så jag ska gosa lite med henne och ta med henne ut. Men hon måste ju få vakna till ordentligt först.
Börjar dyka upp lite moln på himmlen oxå, inte bra *fniss*
Nu piper valpen oxå, så han vill nog ut och kissa.
Hörs nog senare i kväll.
Ha en skön dag!

Valpen =)

Publicerad 2009-04-21 22:43:59 i Allmänt

I går kom en kompis hit med en valp på 9 veckor. Hon skulle åka bort och undrade om jag ville låna den *ler* Han är såååå otroligt gullig och go. Baltazar och han kommer jätte bra överrens. Busar och jäklas massor.

Förra veckan var vi till Bvc igen med Kimsan, och hon bara växer *ler*, är nu 63 cm lång och väger 6150g.
Hon har nu blivit 4 månader. Den 18/4 för att vara exakt *fniss*
Aj jäklar va valpen nyps!
Förra veckan var vi även på babysim igen, och jag tror Kim gillar det väldigt mycket! Hon plaskar och ler, Och pratar. Lilli brukar vara med oss och ta kort. Men inte den veckan. Hon hade match samtidigt. Så vi fick klara oss själva. Eller jag fick klara mig själv. Putte jobbade. Han brukar vara med men inte denna gång. Men han kom och hämtade oss när det var slut. Och som vanligt blev det McDonalds efter åt. Mummmmma.

I dag har jag och sambon varit på bil utflykt *ler* givetvis var hundar och barnet med. Valpen som bara är 9v, har ju inte åkt så mycket bil, han har bara åkt hit. 8km... Vi åkte betydligt mycket längre. Det gick jätte bra, satt i samma bur som Baltazar. Han spydde inte en enda gång. Han pep inte ens! Så duktig. Men vi stannade 2 ggr efter vägen så han/dom fick kissa och ta lite luft.
På vägen hem såg jag en helt svart kossa *ler* Kanske konstigt men jag tyckte den var såå fin! Helt svart. Jag skulle vilja bo på landet, ha några djur. Katter som springer runt i ladugården, hundar som ligger på uppfarten, höns som springer och pickar och kacklar osv... Skulle vara underbart. Men vem vet, en dag kanske man har allt det där.... eller inte.... Kanske kan skriva till det i min önskelista *fniss*.
Just nu sitter jag i ett litet hus, det var inte mycket när vi köpte det. Men det vart väldigt mysigt och det har jag/vi nog att tacka svärfar för! Han är oxå helt underbar. Jag tror jag har väldig tur som har sånna svärföräldrar som jag har. Jag älskar dom verkligen. Till sommaren ska vi gräva grund, och ev bygga ut. Ska bli så kul! Längtar!
Nu får det räcka för i dag. Avslutar med lite bilder....
Den lilla valpen
Franz, 8 veckor
valpen igen
Franz, 8 veckor

Min underbara hund Baltazar, kunde inte fått en bättre hund! Han är precis vad jag ville ha.
Pappa Putte, Kim och jag
Hela familjen, Pappa, Kim och jag

Ett jäkla velande fram och tillbaka...

Publicerad 2009-04-20 23:42:47 i Allmänt

Nu har jag kommit till rätta! För er som läst min blogg förut, så har jag bytt blogg en gång, och nu gör jag det igen! Usch på mig, jaja jag vet. Men jag tror jag blir kvar här... på blogg.se =) Vet nog vem som kommer "klaga" på min mest...mmm just det *fniss* jaja nog om det...eller?!

Börjar väl med lite bilder *ler*
Kim i pappas knä
Kim i pappas knä
Kim och Liam på ljusparty
Här är Kim och Liam på ljusparty
Kim och Baltazar, omaka par
Baltazar och Kim
Kim på påsk afton
Kim
Moppe bruden
Moppe bruden *ler*

Jag och Kim

Här om dagen var vi hem till svärfar. Hon fick en form från en muffins, gissa om den var god!



Muffins med vatten till, det va mummmmma

Nu ska jag gå och sova.
Sweet dreams

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela