♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Lite kul bara :))

Publicerad 2009-09-29 21:25:39 i Allmänt


Tidningar och deras rubriksättningar:

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Uppsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning
.
(Inte undra på!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på
Finlandsfärjor??

Örebro

Publicerad 2009-09-27 20:21:55 i Allmänt

I dag har jag, Kim, kims farmor, faster och farbror varit i Örebro :) Shoppat och shoppat. kim handlade ingenting, jag köpte mig en skön stickad tröja, en tunika och ett par byxor...Nu är det bara ett par snygga stölar kvar som jag verkligen skulle vilja ha :) kanske kanskicka efter...faster Anna skulle ju handla från ellos, kanske kan köpa med ett par snygga till mig :) I morgon ska vi börja riva våran altan och så ska Putte hämta en grävmaskin. OM dom får i gång på den....Men det ska väl inte vara något problem. Men nu ska jag ta och natta min lilla ängel♥ Hon råka ju somna på vägen hem från Örebro så hon är inte så trött, men gör ett försök :)
Kramis alla vänner

Alla mina barn

Publicerad 2009-09-22 20:41:00 i Allmänt

Jaha här händer det inte så mycket, dagarna rullar på och vi tillbringar det mesta av timmarna på Öppnaförskolan eller hemma... Putte är i väg på jobb igen så det det tråkigt. Katten som jag hämtade i fredags har fått namnet Alice, Kim valde det och faster Anna :) Alice haar kommit till rätta och leker och busar med allt som går och inte går...Hon blir bara busigare och busigare! I går var det nära att en blommkruka åkte ner på golvet, men bara nära... Hon är ganska så klantig :) Baltazar tycker hon är okej, han bryr sig inte om henne. På nätterna ligger dom brevid varandra. Alice vill helst ligga på mig eller Putte. Vilket Baltazar tycker är helt okej, han ligger gärna tätt tätt intill husse :) Det märks väldigt väl på Baltazar när husse är borta. Han piper och gnäller så fort han hör en bil komma åka förbi eller komma. Stackars liten :( Eller om någon frågar något om Putte så gnäller han och tittar sig omkring.
Nu ska jag kolla vidare på Idol :)
Avslutar med lite bilder.

Klicka för att få större bild :)
Oj endel hamnade visst på sniskan, men vrid på skärmen så blir dom åt rätt håll *ler*
Jäkla reaplan som flyger omkring och skrämmer skiten ur mig! Fy inte skrämma en mörk rädd på detta vis, jag får för mig så mycket tokigt!!! FYYYY på er :)
Nu så blir det te och macka, soffan och tv :)
Kram kram på er alla underbara

Ny familjmedlem

Publicerad 2009-09-18 21:52:40 i Allmänt

Tiden går och Kim bara växer och växer, har fått massa kläder av en kompis så nu har hon lite kläder igen *hihi*. Denna vecka har vi tillbringat på Öppnaförskolan. Putte har varit borta på jobb. Han har varit borta i hela 1 vecka :( Så tråkigt men vi klara oss! I dag, från det ena till det andra *hihi* Så har vi fått tillökning i familjen. En liten MainCoon tjej *underbar* Hon är 6 månader, och är en Blue classic tabby. Och heter Misty, än så länge *ler* Här kommer lite bilder på henne


Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan och kolla lite tv.
Ha en underbar helg alla vänner

Lite bilder från helgen

Publicerad 2009-09-13 21:02:05 i Allmänt

En nybadad go tjej
Kim kollar efter fåglarna på himlen
I lekparken, vi hade tänkt att gunga men det fanns inga gungor :(
Fick tyvärr inte in bilden åt rätt håll! *grrr*
Mitt akvarium...I det finns, 4 tetror, 2 guldisar, 3 ciklider. I påsen ca 10 ciklider till :) Men alla överlever nog INTE.
Skulle vilja ha mer fisk :) Du kanske har någon över, eller nyss fått yngel?! *ler*
Nä nu börjar NottingHill på 3an. Så dax att krypa ner under täcket.
XOXOXOX

Fredags mys :)

Publicerad 2009-09-11 21:18:58 i Allmänt

Nu sitter Kims underbara faster här med mig eller oss. Kimsan har nyss fått lägga sig, hon satt här i soffan i mellan oss och la ner huvudet lite då och då. Jätte pömsig, lill stumpan. Vi kollar på IDOL :) Haha vilket program, vissa gör ju bort sig totalt. Men va fan, man måste ju våga lite oxå eller?! Haha jag vet iaf att jag aldrig skulle ställa upp, inte ens om mina vänner sa att jag kunde sjunga!
I dag har vi varit till Öppnaförskolan igen :) Kim vet direkt vart vi är när vi kommer upp dit. Det sprätter i hela hennes kropp. Jag klär av henne ytter kläderna och släpper ner henne på golvet. ojojoj vilken fart hon får. In till alla andra! Går i en himmla himmla fart. Hon bryr sig inte ett dugg om mig... Men hon är duktig på att ta för sig och kaxa med alla andra trollungar *ler*
Efter det så gick vi hem och vänta in LillAnna, och så gjorde jag lite mat. Måste ju ha mat låda tills i morgon oxå. Då det är dax att jobba! Ska bli såå kul. För i morgon ska jag jobba med Madde har jag inte gjort förut. Eller jo en pytte stund innan jag gick hem med min bebis mage *ler*
I dag åkte Putte i väg på jobb oxå, blir borta drykt 1 vecka :( SÅÅÅÅÅ tråkigt! F*n. Attas vad vi kommer sakna honom. Men vi får väl roa oss med Öppnaförskolan och massa kompisar :)
Oj när nu är det dax att kolla den nya "serien" som börjar. Kändisdjungeln på 4an.
Hoppas ni får en bra helg. Kram kram


Länge sen...igen

Publicerad 2009-09-09 22:13:00 i Allmänt

Ja jag börjar väl med att säga GRATTIS till Lilli :) Hoppas du fått en bra dag, spec på jobbet...Vet ju hur det kan va där *hihi*.
Jaha mer då, jo jag har varit ute och haft kul. I helgen som va var det Björn Rosenström på Statt i Kga :) LillAnna Kims faster var barnvakt. Jätte snällt *love you* :) LillAnna sov här från lördag till söndag. Jag fick sovmorgon, ända till 11! Ååååå va det va skönt och välbehövligt. Fast innan dess var vi på marken i Filipstad. Faster Anna och Farbror Robban var med. Vi lyckades ha tur med vädret. Vi valde nog rätt dag... Hittade massor. Fast jag köpte inget.
På söndagen så var vi till Mcdonalds och sen skjusa vi hem LillAnna. När vi kom hem så hade Putte lovat att hjälpa Peter med badtunnan, och jag skulle med Lilli in till Kga och hämta fisk yngel. Trodde vi typ skulle få kanske 5-7st men jag tror det närmre var 30-40st! ojoj hoppas inte alla överlver, vart ska vi då ha dom. Äh Lilli får väl köpa större akvarium :) Hade jag nog gjort om jag haft råd...Skulle vilja ha ett större, men just nu räcker det. Väl hemma igen så sydde jag i hop en nät påst, ynglena va så små att dom inte fick att ha lösa med alla andra. Sen efter det var det bara att natta Kimsan. kl hade blivit massor.
Sen är jag ute efter en katt, en unge helst röd och måste vara långhårig :) varför jag vill ha en röd är för att Baltazar är röd. Skulle vara lite kul. Fast aldra helst skulle jag vilja ha en MainCoon, men det har jag inte råd med just nu. hade tänkt om Lillis kompis snart skulle börja med uppfördning, men dom katterna är nog lite för unga än...Men jag får va med när det är dax! Då ska jag f*n ha en :)

Lite fina bilder på fina katter, tagna från google. MainCoon katter.

På fredag åker Putte "ut" på jobb, i 1 vecka! Fy va tråkigt. Å jag ska jobba på lördag. Tur man har LillAnna, hon ska sova hos mig så jag slipper väcka Kim. Eller säga i från mig jobbet... Behöver pengarna så jag hoppas jag kan jobba så mycket som möjligt.
Nä nu ska jag ta och sova. Tidiga kvällar... :) Men det blir så mycket lättare att kliva upp på morgonen.
Natti natti

Varför, aldrig...

Publicerad 2009-09-03 20:04:52 i Allmänt

Jag blir lite ledsen i bland när jag tänker tillbaka på "min" familj. Nu har jag en helt egen, vilket är helt underbart! Älskar det. Men jag menar min familj, min mamma min pappa min syster och min bror. Min familj är ju inte så stor längre, känns om jag bara har min systre kvar i livet. Har även en bror, men jag vet inte vad det är med honom. Han kommer aldrig och hälsar på oss eller mig. Han ringer aldrig och säger grattis när jag fyller. Han hör aldrig av sig. Sen läser jag i min systerdotters blogg, att han har varit där och hjälpt dom med saker, till och med gett dom en inflyttnings present. Inte ens när jag skickade ett sms till honom från BB och berättade att han nu hade blivit morbro så svara han inte, nån dag senare kom han förbi på BB. Tror han stanna i MAX 5min! Kim fick en dräckt från typ Coop för 79:-. Jag vet att det inte är pengarna som räknas men va fan blir så ledsen. Han sa att han skulle komma hem när vi komit hem från BB när det va lite lugnare och vi hade komit i ordning. Kan säga att det tog 8 månader innan han kom hem till oss. Och samma sak där stanna i max 5min. Jag försökte få honom att stanna en stund, ta en kopp kaffe och bara snacka lite. Men det gick inte, han/dom va tvugna att skynda sig hem igen!!! Fattar inte. Om jag bara kunde få veta varför han inte tycker om min/oss. Han har aldrig ring och fråga hur jag har det. Han har aldrig hjälp oss med något, aldrig brytt sig om mig eller oss sen min mamma gick bort. Eller han brydde sig inte om mig sen pappa gick bort. Då tappa jag kontakten med min bror om man nu kan säga så... Han och min syster är dom ända jag har, eller vi har bara varandra kvar. Min syster har jag ganska bra kontakt med :)
Men jag kan säga att jag har tur som träffade min underbara sambo! När jag blev i hop med honom så fick jag även en underbar familj på köpet! Min svärmor har hjälpt mig med mycker genom livet. Och vi har så kul. Många tycker att det är konstigt och undrar hur jag kan ha en sån nära relation med min svärmor. Men för mig är det inte konstigt. Behöver jag hjälp så finns hon alltid där :)Så nu sitter jag här och tänker tillbaka på min familj, hur min mamma var hur min pappa var osv. Det är 20år mellan mig och mina syskon. Ganska mycket va?! Jag=Sladdis :) När jag va liten va jag pappas lilla flicka, eller min brors. Gillade att vara med dom, grejja bilar osv. Min bror kom ofta och hämta mig när jag va liten, och jag älskade det. Bruka sova hemma hos han. Bara han och jag. Men det va länge sen det... Men jag har bestämmt mig för att "skita" i honom. Va ska jag försöka för, när han inte vill?!?!
Nu har jag min alldeles egna lilla familj. Jag, sambon och våran underbara dotter + hunden :) Jag har just nu allt det jag någonsin kunnat drömma om. Hus, barn, jobb! Hihi sen kan man ju fortsätta drömma *ler*
Nu på kvällen har svärmor och LillAnna (Kims faster och farmor) varit här på en kopp kaffe och lite skitsnack :) Och busat med Kimsan så hon vart helt slut, somna redan strax efter 6... Blir nog en tidig morgon i morgon...
Just ja vi va ju till doktorn i dag, Kim fick ingen medicin. Han tyckte det va bättre om det läker utav sig själv och det håller jag med om. Ingen medicin om det verkligen inte behövs. Så tycker iaf jag :)
På lördag ska jag/vi ut. Det är Björn Rosenström på Statt i Karlskoga!!! LillAnna ska vara barnvakt :) Jätte snällt och så tycker Kim om Anna så himmla mycket, det pirrar i hela Kims kropp när hon ser Anna :) Hon blir super glad! Anna nattade Kim i kväll och det gick så bra. Hihi dom är som gjorda för varanndra. Dom 2 kommer säkert hitta på mycket bus i hop, eller lära varanndra massa bus kanske *hihi*. Tänkte höra med Anna om hon hade lust att göra mig fin på lördag, hon är så duktig på att smika och fixa till håret.
Men nu ska jag nog ta och fixa mig en kvällsmacka. Lite kurr i magen...
Ha det nu så bra. Avslutar med lite bilder :)
XOXOXOXO

(klicka=större bild)

Svinkoppor

Publicerad 2009-09-02 21:08:54 i Allmänt

Ja det har min lilla tjej råka ut för. Va till Bvc i dag och fick en tid till dr i morgon. Så det blir nog pencilin och kanske nån salva. Får se. Hon har prickar lite här och där, mest på munnen och knäna. I övrigt är hon sig själv, pigg och glad. Kryper omkring och river saker, min lilla busa :)

Va såld jag är på Tradera då! Hela lönen ryker på det där snart. Nä då så illa är det inte, men jag bara inte låta bli att köpa grejjer till Kimsan :) Skulle vilja ha ett par fina skor med ordentlig sula på. Hon vill ju ner på marken när man är ute och med skorna hon har nu är det mjuk sula på så inge bra. Har buda på ett par på tradera, får se om jag får dom. Hitta ett par på ett annat ställe oxå, Ebay. DC skor!!! Ååå så snygga dom va, och sååå små :) Vill ha!

I dag flytta min syster dotter till ett hus oxå, hoppas det går bra där ute på landet nu :) Men hon har ju stora vakthundar så det ska väl gå...eller?! hihi som är nog lika sjantiga som Baltazar, springer och gömmer sig om dom hör något ovanligt :) Lycka till med flyttandet, vi kommer nog förbi i helgen och kollar till er :)

Nu ska jag gå och lägga mig, är så trötter...

Natti natti XOXOXOX

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela