♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

På stranden

Publicerad 2009-06-30 17:57:27 i Allmänt

I dag har vi varit till stranden igen. Hade typ gjort upp med Linda att om dom skulle dit så kunde dom ju höra av sig :) Så det gjorde hon. På vägen dit, kom Maja i bil. Sa till Baltazar att titta där kommer Maja, och han börja pipa. Han fick leka en stund med henne sen gick vi till Linda och Sofia och satte oss en stund. Jag badade och jäklar va skönt det är i vattnet, tippar på ca 22 grader. I helgen var det 24 i Dövika. Vet inte riktigt varför viken har fått det namnet... Vi kom precis hem från stranden nu. Putte ringde förut, han hade träffat "Gurkan" i Sveriges värsta bilförare. Han hade visst en pizzeria... Kan inte svara på om det va han som var ägaren. I morgon ska det bli åska oxå! Jag som är såå åsk rädd. Förut va det bra, då bodde vi ju i lägenhet. Så då fanns det ju grannar att gå till :) Nu ska jag ta och vattna lite blommor, slänga i tvätt i maskinen där nere, sen hade jag faktiskt tänkt att städa.... *pust, suck och stön* Här kommer lite härliga bilder :)







Tack ♥

Publicerad 2009-06-30 08:59:15 i Allmänt

För en jätte mysig trevlig kväll! Hemma hos min syster :) Tror aldrig vi varit sammlade så på väldigt väldigt länge! Super mysigt.
I går så var vi på promenad, Baltazar, jag och Kim (putte jobbar). Vi skulle bara gå ner till sjön för att Baltazar skulle få bada igen, vi brukar gå ner ca 3 ggr om dagen. Och i går så tyckte jag att det va Lindas bil som stod där, och det va det oxå :) Vi blev kvar, sen skjusa Linda hem mig för att hämta bil barnstolen. Gissa om vi höll på att glömma det vi skulle hämta *fniss*. Haha tänk om vi hade kommit tillbaka utan det vi skulle hämta...  Vi åkte förbi och gick en sväng med Lindas hundar oxå, dom va sååå kissnödiga sa dom. Dom tyckte nog det va lite konstigt att jag va med. Sen ner till stranden igen. Nu ska jag gå ut på första morgon promenaden.
Kram kram ha en underbar dag i SOLEN! Njut så länge det varar :)

Min underbara dotter Kim

090628

Publicerad 2009-06-28 22:37:13 i Allmänt

Ja det blir ju inte så mycket skriva när det är såå underbart väder. Det är ju grymt skönt ute. Vi har tillbringat hela helgen på eller i sjön. Åkt båt, vattenskidor, ring och massa annat! Och vet ni?! Jag har åkt vatten skoter!!! Jäklar va det gick undan, lägger in en bild på en här nere. Men det är inte den. Det va såå kul, vill ha. Men va *** jag vill ju ha allt *fniss*. Men en sånn är verkligen något jag vill ha och viljat ha länge. Har säkert tjatat  på min sambo i flera år... Och se det hjälper inte att tjata. I fredags var jag inne till Leif medans Putte va till sin chef. Vi hann och prata om massor även denna dag, sen kom Putte så vi fika lite. Vi vart kvar ända till eftermiddan, vi som skulle ut på sjön :) Leif hade plockat fram lite grejjer efter Vivi... Som jag fick med mig hem, gissa vad?! Ja just, jag fick en symaskin i nytt skick! Jätte fin. Så nu är det bara att skaffa tyg och börja sy grejjer till både båt och husvagn :) Efter vi hade fikat och Putte och han pratat om bilar osv, så åkte vi hem. Packa lite och ut på sjön. Möte upp Peter och Angelica i deras båt. Sen åkte vi till "Bryggan" och käka. Det är ett jätte fint och mysigt ställe. Lixom en resturant över vattnet... Jaja svårt att förklara men väldigt mysigt. Borde åka dit och äta om ni är i Degerfors :) Sen bestämmde vi att på lördag åker vi ut tidigt och tillbringar hela dagen på sjön, så det gjorde vi. Svärmor kom med barna och stannade en liten stund, hon tyckte det va lite för varmt så hon ville hem. Fråga om hon ville låna med sig Kim hem, så det gjorde hon. På kvällen va det meningen att vi skulle följa med in till Kga, med båten. Men vi orkade inte. Så vi gick upp till svärmor och svärfar och käka och hade det mysigt en stund :) Sen fick vi skjus hem. Putte har brännt upp sig så han ser ut som en kräfta :) Men han får nästan skylla sig själv lite. Alla sa till han att han behöver smörja in sig, men han svara "-jag är väl ingen kärring!" så avgör själv om du tycker det är synd om han... *fniss*. I dag skulle vi hjälpa en kompis bära i en brygga som hon byggt, men vi hann inte dit förens den redan va i.  Så vi  packa oss i båten, ringde LillAnna och fråga om hon ville med ut. Och det ville hon ju. Kims farfar tog med henne. Så sa han "bytt är bytt och kommer aldrig mer igen". näää då vill jag inte byta sa jag :) Men jag fick allt tillbaka min lilla dotter. Nu på kvällen kom svärfar en sväng i sin "musse" en snygg bil. Lägger upp en bild. Han skjusade mig till affären, så då slapp jag gå. Och så är det så härligt att åka cab, jag gillar sånna bilar :) och bra musik. Men nu ska jag vattna mitt lanne, det växer som bara den där i. Tror det är dax att plocka lite sallad snart. Börjar bli massor och stora blad. Men nu får ni alla som läser denna saga...  ha det så bra, och njut av vädret medans det är sol, varmt och skönt.
Många kramar från mig :) Här kommer bilder...

Inte denna alltså. Men en likadan

Kims gammel mormor&morfar hemma hos oss, när Kim döptes

Gammel morfar och Kim läser tidningen

Morfar läser tidningen, mormor försöker ta på strumporna.

Gammel mormor och Kim med hennes nya docka hon fick.


Baltazar och Kim i båten, Kim ligger och sover inne i ruffen

Kim på altan hemma hos Leif

Baltazar och Kim leker med "rottisen"

Kim på golvet hemma

Mmm va ska man säga *fniss*. -Hon snodde min glass, fast hon fick bara hålla i den tills jag tagit kortet :) Det va glass överallt efter det...
Dax att sova. Natti natti och ta nu vara på den svenska sommaren *ler*

Önskelista....mm

Publicerad 2009-06-25 23:02:36 i Allmänt

I går var jag hem till Leif, Fick med mig massa saker hem efter Vivi. Jag åkte in vid 11 och åkte hem kl 6 på kvällen. Vi prata om massa saker, mycket om Vivi. Usch va jag sakna Vivi när jag kom dit. Det va helt tomt utan henne. Och hur ska då han känna... Stackare. Jag hatar sådanna saker med livet. Vivi hade en symaskin som jag skulle få typ "ärva". Han va lite hemlighets full förut när han ringde :) Så i morgon ska jag och hela min lilla familj dit. Putte ska till sin arbetsgivare en stund och då är jag hos Leif så länge. Han skulle försöka plocka fram mer saker till mig sa han. OM han orka. Klart det är jobbigt för han. Efter allt det i morgon så ska jag, Putte, Kim och Baltazar ut på sjön! Gött. Linda och Krister skulle ev ut, hoppas dom kommer ut på sjön :) Vi var ute en sväng förut. Kim hade flytvästen på sig igen, fast denna gång gick det mycket bättre. Hon va inte alls så stel och ledsen som förra gången :) Hon är så duktig min lilla tjej. Baltazar är oxå väldigt duktig, fast han har ingen flytväst. Men funderar på att köpa en till han.
I dag har jag varit med Lilli till en kompis till henne. En tjej som har hästar :) Skulle få rida, så jag plockade med mig ombytes kläder och skor. Men hästen tyckte det va lite varmt för att rida. Så vi bestämmde att vi skulle ta det en kväll eller en helg. Så det får nog bli när Putte är hemma, för då kan Kim vara hemma hos honom. Vi var kvar där till sena eftermiddan. Putte ringde och efterlyste oss, han hade redan kommit hem får jobbet :) När vi väl kom hem efter att ha stannat till på McDonalds... så kolla Lilli igenom lite kartonger med kläder. Sen åkte vi (jag, Putte, Kim, hunden) ner till båten en sväng. Linda och Krister hade ev ett husvagns kylskåp som vi skulle köpa. Putte fick med det hem och kopplade in det, va nyss ute och kännde om det hänt något. Men ingen kyla i det...Men det brumma och gick. Fast det kanske behöver ha längre tid på sig, men 4tim borde räcka... Får se hur det känns i morgon. Nu ska jag sussa. Men först. Här kommer min önskelista *ler*

Min önskelista

  1. Ett gott äppel träd

  2. Körsbärs träd

  3. Vinbärsbuskar

  4. Krusbärsbuske
  5. Trägårds redskap

  6. Ny hemtelefon

  7. Fiskar

  8. Blommor

  9. Kaffebryggare

  10. Kläder

  11. Köks tillbehör, skålar, fat, koppar osv...

  12. Torktummlare

  13. Lotter, med massa pengar på :)

  14. Barn cykelkärra

  15. Cykel

  16. Kamera (gärna systemkamera)   

  17. En mysig resa

  18. En långhårig kattunge :)

  19. En massa kul

  20. Ny dammsugare (rosa, stavdammsugare)

  21. Körkorts utbildning

  22. Vin

  23. Symaskin
  24. Torkvinda
  25. Ny säng
  26. Min älskling
Ja det va väl det... SÅ länge :)

Ha det så bra, och njut i det underbara vädret så länge det varar.
Kram kram alla mina vänner

Orka...

Publicerad 2009-06-23 18:33:47 i Allmänt

Ja, Orka. Jag har fortfaarande inte fått in allt efter helgens utflykt. Massa tvätt, och annat som ska ställas på plats igen. Men men, inte stör det mig :)
Sitter ute på altan och bloggar runt lite, tänkte jag kunde kanske skriva ett par ord i min egen blogg oxå... Ja helgen då, Skara Sommarland! Vi hade det jätte bra. Sola, bada åkte massa karuseller mm. Vi åkte på torsdag direkt när Putte sluta jobbet. Så den dagen gjorde vi inte så mycket. Men på fredagen så åkte vi bara massa karuseller, men nu alla kan kallas för det. Det är riktigt kul att ha med LillAnna, hon åker det mesta nu för tiden :) Kanske börjar bli en stor tjej?! Kul va det iaf. Skara Sommarland har fått in lite nya saker, en karusell som heter Tranan. Lite läskig men väldigt rolig! Och på badlandet så har dom gjort en vattenbana som man ska åka typ med båtar i. Det va riktigt riktigt rolig! Känndes som om man lyft i bland! Den skulle jag kuna åka hur många ggr som hellst. Vi gick tillbaka till husvagnen för att käka lite midda som bestod av sill, färskpotatis osv. Barna fick grillad korv med bröd. Sen in igen och åkte vidare. Jag shoppade mig en bikini, 499:- inne på sommarland i en av affärerna. För köpcentret hade bommat igen. Gick inget bra sas det. Natten till fredag hade våra kompisar inbrott i förtältet. Snodde massa saker. Men som tur va missa dom tjejens hadväska! Där i låg plonboken och massa pengar och annat som man inte vill bli av med.
På lördagen kom några andra kompisar som bara kom över dagen för att ha kul. På förmiddan så gick vi runt och åkte massa karuseller med barnen igen, sen hem och käka. Sen in igen, fast då bada vi! Det första vi tjejer (LillAnna, jag och en till tjej) gjorde var att åka FRITT FALL! Jäklar va det pirra i magen! Men det va riktigt riktigt kul. Sen fortsatte vi med massa andra kanor. Vi kolla även på den nya vattenshowen, Falcon Acapuco Water show. En berättelse om pirater. Gissa om barna gilla den! Tillbaka till husvagnen och grilla och gjorde ordning för kvällen. Vi käka potatis gratäng och fläskfele med salad och massa goa såser :) Efter det gick jag och dusch sen spela vi kort. Kim låg och sov i husvagnen, farbror Robban va barnvakt. Sen kom även han och spela kort med oss. Vi spela vänd 10 med 2 kortlekar! Jäklar va jag skratta. Ja sen va det dax att packa ihop dagen där på. Skulle gärna ha stannat nån dag till, men Putte skulle ju jobba, LillAnna skola osv. Men man kan ju åka fler ggr. Nästa bär nog i väg mot Liseberg. Får se när bara.
Uppdatering: LillAnna har nu varit här, så jag har klippt gräset, tvättat och duschat mig själv. Sen kom även farmor hit. Så jag bakade en paj och gjorde vaniljsås :) Givetvis kaffe till. Tack Anna för att du kom hit och va barnvakt! Älskar dig. Sitter och kollar va torr jag är, skulle behöva något att smörja in mig med... Tror solen har tagit lite på mig i dag oxå :) Brun med sol *fniss*. I morgon ska jag nog försöka ta mig in till Kga, hälsa på en vän till min mamma och pappa. Hanns fru gick ju nyss bort och hon hade skrivit ett brev. Att jag skulle ärva alla hennes saker. Har dragit mig för att ringa, usch gillar inte sådana saker med livet. Men det ska bli kul att träffa honom, även fast det kommer att bli jobbigt! Han ska få dop bilder från Kims dop oxå och lite andra bilder. Dax för en promenad med hunden och ungen, hon sover. Ska snart väcka henne, annars somnar inte hon förens sent i kväll/natt... Jag har nästan slutat amma henne helt nu. Hon äter ju nästan bara vanlig mat + välling.
Bilder kommer en annan dag på alla tokigheter i Skara.
Just ja vi va inne på Jula Outlet, jäklar va mycket saker. Billigt va det oxå! Hela övervåningen va outlet. Hitta en cykelkärra, men tyckte det va ett fel som jag inte ville ha på den... Men är det outlet så är det :) Skulle vilja dit igen. LillAnna tyckte jag skulle köpa mig en kattlåda asså toa låda. Men näää katten först, sen toalåda *fniss*.
Skulle inte jag gå ut på promenad nyss?!
Ha en underbar dag och vecka, för vädret ska hålla i sig!!! Jiiiiiiipi :)
Kram kram

090617 och i morgon sticker vi!

Publicerad 2009-06-17 22:28:19 i Allmänt

I dag har Kim varit till bvc, 6 månaders koll. Testa reflexer och så. Sen vikt och längd. Hon är nu 65 lång och 7210 lätt :) Så det rör på sig i den lilla kroppen. Efter det träffa jag en tjej från föräldragruppen så vi gick och tog en glass i sam. Älskar kulglassen med ägglikör smak! Mumma. Vi prata om att åka in till stan till veckan och shoppa :) Får se vilka som ska med. Sen gick jag och hämtade Baltazar som hade följt med Lenita hem, han ville inte va själv medans jag va och roa mig.... Han hade varit ute och kastat boll en stund så han va så trött när jag kom. När vi väl hade kommit hem så kastade han sig i poolen. Stod där och bara njöt. Sen hämta han bollen och tyckte vi skulle kasta lite, men när han såg att inte jag ville så gick han och la sig i skuggan. Jag hängde tvätten och Kim låg på golvet och roa sig med babygymmet. Jag städa i husvagnen och grejja lite, i morgon ska jag packa lite kläder och annat som ska med. För i morgon åker vi till skara sommarland! Ska bli fint väder i Skara oxå! Så nu hoppas jag verkligen att dom inte ändrar sig. LillAnna och Robban ska med oxå, så det ska bli riktigt riktigt kul :) Jag måste köpa mig en bikini eller baddräckt i morgon oxå, men det kan jag ju faktiskt köpa i Skara.
I morse så fick jag redan på att jag ska få rida till veckan! Ååå va jag längtar. Ska bli så kul, sist jag red så va jag liten. Och då red jag tillsammmans med Linda, syrrans dotter, och så vart jag sparkad i magen så jag flög bakåt och tappa andan... Men va fan, man kan väl inte ge upp heller *fniss*.
När jag kom hem förut i dag så stod det en gungställning på gården! Jag eller Kim hade fått den av våran granne eller hans barn :) Han skulle kolla om han kunde hitta bebis gungan oxå. Annars så får jag köpa en. Spela roll, Kim har ju fått en gungställning!
Men nu ska jag ta och sova. Ha en underbar midsommar alla vänner! Och håll tummarna för bra väder. See you



Sommarland

Publicerad 2009-06-15 22:21:19 i Allmänt

Ja, i dag ringde Putte och sa att det va bokat och klart för att åka och campa. Vi ska till Skara sommarland!!! Jiiipppiii :)
Ska bli så himmla kul. Våra kompisar som har hunden Maja ska med, och ev svärmor & Co. Åå det ska bli så kul. I dag tog vi en promenad till Lilli, så hon fick panik städa när hon fick höra att vi va på väg *fniss*. Vi gick och käka och handla. Sen fick Kim "hålla" i kaninen Flipp. Hon ryckte och slet i honom men han kröp bara närmre och närmre. Sen gick vi hem och Lilli åkte in till Kga för att hämta delarna till bilens inredning. Sen satte vi in det och nu är den klar för besiktning. Så i morgon ska jag med in till Kga. Fast nu måste jag sova. Jag måste ställa kl i morgon annars sover vi för länge...
Saknar min älskling, men inte lika mycket i år som förra året. För nu har jag Kim. Våran älskade dotter :)
Natti natti mina vänner

Helgen

Publicerad 2009-06-14 22:08:17 i Allmänt

I fredags så kom vi ut lite, hamnade i Karlstad. Biltema och en annan liten affär med massa båt tillbehör. Grabbarna hitta allt som ville ha :) Sen hände inte så mycket mer den dagen. Lördagen så kom Lilli hit på cykel, hennes bil var hos Bossebildoktor. Men nu har hon fått tillbaka den. Så nu är hon väl nöjd igen.... *fniss*. Vi tog en promenad, och sen åkte hon hem igen. Vi gick in och väckte Putte. Stoppa i lite tvätt i maskinen, grejja lite. Sen åkte vi i väg upp till några kompisar. Sen hämta vi Lilli, vi hade bestämmt att vi skulle spela lite Wii. Hon hade tagit med sig räkor och vitlöks smör + bröd. Det va gott :) Vi spela inte så länge, hon fick samtal om att det va fisk på G till katterna. Men jag fortsatte spela en liten stund, sen gick jag och la mig. Jag hade visst drömmt massa konstigt sa Putte, han fick inte lägga sig i sängen för att det låg konservöppnare där... och en massa annat hade jag visst sagt. Inte första gången jag drömmer sånna drömmar. Konstiga jag *fniss*. I dag har vi inte heller gjort så mycket, vi åkte ner till båten i middas. Putte skulle grejja lite, så han slipper göra det om det råkar bli bra väder någon dag. Så då är det bara att sticka ut :) Linda kom dit. Jag lämnade mitt usb minne till henne så jag skulle få lite kort från Kims dop. Vilka fina kort hon tagit. TACK!!! Fick en massa kort på Baltazar som liten oxå. Tänk att han har varit så liten, och så söt. Men han är väldigt söt och go nu med. Dom skulle ut i skogen, och syrran skulle med. Så Kim och jag gick på promenad. Trodde/hoppades på att hon skulle hinna tillbaka innan vi skulle åka igen. Men det gjorde hon inte... Vi åkte till Peter och lämnade tillbaka alla verktyg Putte lånat och sen åkte vi hem och grilla. Kim fick oxå mat, Kalops. Hon gillar det, och så får hon majskrokar till så hon får äta själv oxå. Och kladdar och har det riktigt kul... :) Baltazar fick resterna. Så alla var nöjda. Sen tog Baltazar, jag och Kim en promenad till OkQ8. Putte va sugen på godis. Plocka lite godis till kaninerna oxå. Skicka till Lilli och sa det så hon kom och hämta det. Så nu blev dom nog nöjda i dag oxå. Vi hann spela lite Wii oxå, bowling. Sen skrämmde Lilli Baltazar så han vart helt knäpp. Bild kommer... Nu ska jag plocka in tvätten och sen sova. I morgon blir vi väl själva igen. Putte åker ut på jobb och kommer hem på fredag. Torsdag om jag har tur, och om dom har jobbat på bra. Hoppas vi kan börja grejja med huset snart! Vill, vill, vill!!! Kram kram

Baltazar, när vi va på promenad i ösregnet

Våran båt

Våran lilla trollunge

Kims favorit program på tv, Musses Klubbhus

Regnet...

Publicerad 2009-06-12 11:00:43 i Allmänt



.....det bara öser ner....
Vad ska man göra en dag som denna igentligen? Städa? Mysa/Gosa, jo visst om man inte hade en grinig gubbe som har jobbat såååå hårt! Nu ligger Kim här i soffan brevid mig och sover iaf, Baltazar ligger under bordet. Han är jätte blöt. Vi kom nyss in från en väldigt blöt och regnig promenad. Jag sitter och kollar på tv, Våra bästa år. Jag har inte kolla på det på evigheter, ändå har det inte hänt så mycket...
Funderar på vad man ska göra en dag som denna. Det pratades om Karlstad eller Örebro i går, så med lite tur så kanske vi kommer ut lite :)
Just ja, jag har ju tvätt i maskinen där nere oxå. Höll på att glömma. Så tvätten kallar.... Ha en bra och regnig dag :) Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.

Skolavslutning på många håll

Publicerad 2009-06-11 21:16:04 i Allmänt

Ja i dag har jag eller Kim jag och Baltazar varit på två skolavslutningar. Förs i morse så gick vi på promenad, sen när vi kom hem var det dax att gå igen. Då skulle vi till en tjej som gått ur 9an! Det är ju ganska stort, nu väntar gymnasiet. Jag va väl klar där i kanske 2 timmar. Sen gick jag hem en stund, la mig på soffan och vila, hade lite ont i huvudet. När jag eller vi vakna så gick vi igen, fast denna gång till svärmor&Co. Dom hade bjudit hem oss på grillkväll :) Faster Anna hade ju oxå slutat skolan. Till och med solen kom nu på eftermiddan! Helt underbart, den har vi inte sett på länge nu. Dom hade köpt jordgubbar och grädde till efterrätt. Mummmmms!!! Nu är vi hemma igen, Kim och Baltazar sover, jag har hängt tvätt och slängt i mer tvätt. Mycket tvätt blir det. Det första Baltazar gjorde när vi kom hem var att slänga sig i poolen. Sen stod han där och såg ut som en pajjas :) Fick en bra bild på han, som jag lägger ut. Han är på väg att hoppa i poolen...
Jag har väntat hela dagen på att Putte ska ringa eller skicka ett mess, men jag har inte hört ett ord från han :( Blir så sur/arg, kanske bara för att jag blir så nervös över att det kanske kan ha hänt något. Hur svårt kan det va att ta upp telefonen och ringa, det tar ju inte lång tid. Jag har ringt det gör jag jämt när han inte hör av sig. Men tror ni han svarar?! Nej. Och han ringer inte upp och frågar vad jag ville. Usch va jag hatar det! Här kommer lite bilder. Ha ett bra sommar lov alla ungar :)
Kram kram



Onsdag...

Publicerad 2009-06-10 22:12:50 i Allmänt

I dag har vi varit och kollat på studenterna, tycker det är så kul att kolla på. Dom är så glada och super fina verkligen! Jag ångrar mig så in i norden att jag inte tog studenten! Fy fn va jag ångrar mig. Skulle vilja leva om mitt liv, bara för att få göra den. På vägen hem där i från kommer det en kanin skuttande rakt i mot oss. Måste ha smitit från någon, jag klappade på den och prata. Men när jag skulle ta den så skutta han i väg... Såååå söt. Men han hoppa rekt mot ett industri område, där det körde runt massa lastbilar, traktorer osv. Hoppas den klara sig. Jag hade så gärna tagit hand om den :)
Sen hem, lagade mat. Efter det så la vi oss på soffan Kim och jag, och råka somna en stund. Men jag hade ställt kl i fall... Vi skulle ju på föräldragrupps träff. Sen var det meningen att jag skulle följa med Lilli till ett ljus party. Men jag hade lovat LillAnna att jag skulle fixa naglar på henne. Sen så är jag fortfarande lite trött efter helgen. Dr ringde förut, det va matförgiftning. Så där äter jag inge mer! Fick reklam i brevlådan i dag om P.I.P- Putte i Parken :) Jag skulle så jätte gärna vilja gå dit med min älskling, det va länge sen han och jag va ute och hade kul, tillsammans. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Är det någon mer som ska dit kanske? Festivalen är mellan 29 Juli - 1 Augusti.
I morgon går LillAnna ur skolan, sommar lovet väntar! Bara vi får sommar nu oxå. Sen är jag eller vi bjudna upp till några andra kompisar, deras dotter gick ur 9an. Så dit hade jag tänkt att gå oxå, Putte är ju ute på jobb... På kvällen är jag bjuden hem till svärmor m familj när hon slutat jobbet. På grillat, och jordgubbar! Mummma :) Nu får det räcka. Ha det så bra mina vänner. Kram kram

Kim och Baltazar, Kim kollar på tv...

Kim somna i soffan, innan vi skulle gå till föräldragruppen.
Jag köpte en klänning från tradera.com i veckan. Den kom i dag

Visst va den fin :) och billig, hon kan ju inte ha den så länge menar jag...
Natti natti

Uppdatering

Publicerad 2009-06-08 19:51:53 i Allmänt

Kim går! Om hon får hålla oss i händerna så går hon. Hon har gått runt här i huset nu på kvällen hållande i mina eller Puttes händer.
Nu har vi käkat lite kvälls mat, eller iaf Kim och Baltazar. Kim käka banan gröt och hunden fick resterna. Efter det fick hon lite blåbärs bure. Hon älskar blåbär, och hon ser ut som en liten troll unge när hon käkat klart *ler*
Nu ska jag ta och natta henne.
Kram kram

Akuten

Publicerad 2009-06-08 18:19:57 i Allmänt

I lördags så skulle Putte och jag åka till någon marknad med typ bildelar och sånna saker. Men när vi kom dit så börja det små regna, men vi knata i väg. Det va en bit att gå och när vi kom fram så kosta det alldeles för mycket pengar för att vi skulle gå in i det vädret. Så vi gick därifrån, lagom till vi vänt och börjat gå mot bilen så börja det regna rejält! Vi vart jätte jätte blöta. Kim satt i vagnen så hon klara sig ju bra. Vi åkte in till Örebro ist och käka. Sen åkte vi hem igen.
På kvällen så var jag och svärmor ute och åt, vilket va jätte trevligt och kul! Efter det så gick vi vidare till en lite pub. Det va ett band som spela väldigt bra. Vi hade pratat med Peter innan vi gick ut och frågade honom om han ville hämta oss på natten. Ja jag kan hämta er OM ni ringer före 12 sa han, så svärmor ringde 1 minut i 12! Han svara inte, men vi gav inte upp, han hade ju faktiskt sagt att han skulle hämta oss om vi ringde innan 12. Så vid 10 över 12 ringde han. Kl va över 12 nu sa han, ja nu ja sa svärmor. Men vi ringde innan 12. Så han gav med sig och kom och hämtade oss *ler*. Putte var för första gången själv med Kim så länge, och det hade gått jätte bra. Jag va hemma vid 12 halv 1. Vi gick och la oss på en gång, kl 3 så vakna Kim och ville ha lite mat, och jag var tvungen att gå på toa. Efter det så vart det bara värre. Jag fick så fruktansvärt ont i magen. Mådde illa och fick väldigt ont i huvudet efter en stund. På morgonen så gick Putte upp med Kim, han retades lite med mig och sa att jag bara va fylle sjuk... Visst så kunde det väl va, men jag brukar inte känna mig så då. Och SÅ mycket drack jag faktiskt inte. 2glas vin, 1 cider och en drink (4a). Jag ringde till svärmor på morgonen för att kolla hur hon mådde, hon mådde bra sa hon. Och även hon sa att jag bara va bakis. Sen ringde jag Lilli, och prata lite. Hon sa iaf inte att jag va bakis, hon sa att jag skulle ta en magkatarrstablett. Så det gjorde jag, gjorde en macka och saft. Fick i mig 2 tuggor på mackan och ett halvt glas saft. Usch det smaka mig inte alls! Jag gick upp och la mig hos Putte i soffan, Kim hade somnat och låg i sängen. Vi kollade på tv och mös lite, men det gick inte över det gjorde fortfarande VÄLDIGT VÄLDIGT ont! Det gjorde så ont att jag grät. Så jag ringde vårdcentralens jour nummer. Dom skicka mig till akuten. AKUTEN!? Jaha, så jag klädde på mig lite mjuka sköna kläder och vi åkte i väg. Dom koppla upp mig på dropp på en gång. Jag hade 39,3 graders feber, kräktes och yrsel. När jag skulle få komma in på ett annat rum så svimma jag. Så då koppla dom upp mig på dropp igen och jag fick en säng att ligga i. Dom tog massa prover. Först trodde dom att det kunde va blindtarmen, men efter många timmar så kom dom fram till att det troligen va matförgiftning. Det trodde jag hela tiden. Men ingen annan som trodde... Så då börjar man ju tro på dom. Iaf jag. När kl va 2 på eftermiddan så kommer min doktor in, -ja du, du blir kvar här över natten. -VA?! Näää det går inte. Jag måste hem. Jag har ju en dotter att ta hand om, jag ammar ju fortfarande. Så jag skyllde på det. Han ville inte skicka hem mig, så han gick i väg och hämtade en till dr, vi eller dom kom fram till att jag skulle få åka hem om jag klarde mig utan dropp... Så dom stände av det, väntade i 2 timmar. Sen kom dom in igen och frågade hur jag kännde mig. - O jag känner mig lite bättre, inte alls yr längre. Usch va jag ljög. Men jag ville verkligen inte ligga kvar. Så jag fick åka hem, men om jag kännde det minsta så skulle jag komma tillbaka. Jag fick inte äta eller drick under tiden jag va där, och när jag fick åka hem så fick jag bara äta flytande form av "mat", typ yougurt, soppa osv... Fick med mig saker så jag kunde ta prover på mig själv hemma, som jag skulle komma in med dagen efter. Så i dag skjusade Putte in mig. Han va tvungen att ta ledigt i dag, visste ju inte om jag skulle få åka hem igen. Det tog inte alls lång tid, lämnade in mina prover och så fick jag prata med Dr. Han skulle ring när han fick veta något. Så nu ligger jag här i soffan igen, har gjort det hela dagen. Men jag mår bättre nu, Putte fixa lite alvedon till mig förut. I morgon åker han i väg och jobbar. Till Köping, så han blir borta tills på fredag. Nu ska jag ta mig upp från soffan och gå och klippa han. Fråga om jag skulle raka bort allt med det ville han inte *fniss*.
Ha det nu så bra, och gör inte som jag. Gå inte ut och mys på nån resturant.
Vink vink

Kim & Baltazar

Publicerad 2009-06-05 23:46:56 i Allmänt

Här kommer filmen på Kim, den är tagen för någon vecka sen.

Taskiga jag som var tvungen att hämta min mobil först... *ler*. Men visst är hon söt?!
Här kommer en film på Baltazar, där vi bodde förut.

Min lilla pajjas, han älskar verkligen att bada och hoppa från bryggorna.

På kvällen har vi varit till Angelica och Peter. På fika, Angelica hade fyllt år. Efter det åkte vi ner till båten en sväng, där min syster bor nu... Dom satt ute allihopp, Linda och hennes kille va där, Nicke och hans tjej. Nicke och Krister grejja med deras båt. Putte skulle kolla till våran. Det va kul att dom va ute *ler*. Linda fick hålla i Kim, som var väldigt väldigt trött. Det gick verkligen inte att hålla henne vaken ända hem... Hon somna direkt hon hamna i bilen. Men det va väl inte så konstigt det va ju hennes sov tid, halv 9 på kvällen är ju natten för henne. Men hon vakna inte när jag böt blöja på henne eller klädde av henne och tog på henne pyjamasen. Så hon var verkligen trött. Men nu ska jag oxå ta och hoppa i säng, eller krypa kanske *fniss*. Så sov gott, dröm sött och vakna inte blött....Eller nåe sånnt.
Kram kram Natti Natti

Städ dax

Publicerad 2009-06-05 16:29:13 i Allmänt

Ja då ska jag sätta i gång och städa lite. I dag har vi varit på Öppnaförskolan igen. Sista dagen innan sommar lovet, tråkigt och träligt. Får hoppas på bra väder, så man kan vara ute! I dag har Kim kommit på att man kan suga på tummen ist för nappen. Försökte få det på bild, men efter som hon är en sånn linnslus så gick det inge vidar. Hon vred huvudet i mot kameran och log ist...  Köpte en ny flaska till henne förut på Coop, verkar riktigt bra och hon fick välling i den nyss. Hon hon tog den utan problem! Nä nu måste jag sätta i gång, skulle vilja ha en ny dammsugare.

Denna skulle jag vilja ha... Får köpa den när det råkar finnas pengar över....
I kväll ska vi på kalas oxå, Peters tjej fyller år. Hoppas Putte kommer hem snart, han jobbar. Så nu måste jag sätta i gång, IGEN...Jäkla tjatande *fniss*.
Kanske hörs senare.
Kram kram

En regning dag

Publicerad 2009-06-04 15:40:33 i Allmänt

Nu sitter jag och käkar lite, Kim ligger på soffan med pappa. Var på Öppnaförskolan förut, träffa nästan alla från föräldra gruppen, vilket va väldigt kul. Min granne var även där med sin son på 1,5år. Har bara hejat på varandra förut, så det va kul att få prata lite med henne. Sång stund i dag oxå, fast en annan tjej som sjöng. Var väl inte lika bra som den som brukar sjunga. Men ungarna gilla henne, iaf nästan alla...
I går så satte jag Kim framför tv i sin babysitter en stund. Hon brukar ligga och ta det lungt i den, och prata med tvn... Men i går så kom hon på att Näää jag vill inte ligga i den här. Så hon satte sig upp!!! Gissa om jag fick panik, hon kan ju tippa omkull. Men hon tyckte att hon satt bra där. Så den blir det väl att ställa bort. Händer mycket just nu, hon sitter själv. Älskar riktig mat blir nästan arg om hon inte får det. I går fick hon smaka spagetti av mig som jag mixa till mos. Men det va riktigt riktigt äckligt. Hon fick kväljningar och rysningar i hela kroppen *ler*. Det såg väldigt kul ut. Stackars henne, eller?! I dag på Öppna så fick hon smaka banan och mandarin det va jätte smaskigt!
Träligt väder i dag, bara regnar. Men nu ska jag ta med hunden ut på en promenad. Sen kanske vi åker till badhuset och badar. Fick bada gratis i dag, sista babysimmet fast utan "fröken".
Ha det så bra.
Kram kram



Kim och Emelie från fröräldragruppen


Kim och pappa myser i soffan

Bad anka

Publicerad 2009-06-03 19:35:40 i Allmänt

Ligger här i badkaret och kollar på mina bad ankor. En rosa och en svart. Fick dom utav min kompis i julklapp. Och en massa badbomer och tvålar. Men det är slut för länge sen. Tror sambon använde det mest av oss... I dag badar jag själv, utan barnet, Kim. Hon är med sin pappa. Inte så ofta jag kommer i från henne, det är ju trotts allt jag som ger henne mat. Än så länge... I dag har Kim, jag och Baltazar åkt buss in till Kga för att träffa min gravida arbetskompis. Hon va så rund och go, med en utståene navel *ler*. Jag saknar henne, vi hade väldigt kul ihop när vi jobba! Och nu när jag går tillbaka till jobbet så är hon hemma med sin lilla bebis. Men hon kommer att ha det super kul, lite långtråkigt kanske men inte i början. Det kommer sen när man hittat rutinerna och så *fniss*. När vi kom hem så ställde jag mig och laga mat, Lilli kom på besök och fick lite att äta hon oxå + att hon snodde med sig en matlåda...hm... Äh det gör inge, blev massa kvar ändå. Sen gick vi ut till poolen, för att kolla hur det gick för den. Tur att vi kom för vattnet va på väg ur! Hade inte lagt rätt den innan jag började fylla den. Trodde kanske att det skulle ordna sig ju mer vatten som kom i. Men icke. Så det va bara att börja tappa ur vatten. Baltazars kompis Maja och hennes husse kom förbi. Så dom hoppade och plaskade runt i poolen. Maja tyckte det va jätte kul. Kom in massa svarta moln på himmlen oxå, fy hoppas det inte är åska i dom! Det började regna så vi gick in. Och nu ligger jag här, i badkaret och har det super härligt. Med datorn och allt. Men inte så jobbigt att ta med sig min lilla dator. Den är så smidig.
Nu ska jag ta och kliva upp ur badet.
Ha det gott

Nu ska jag vara helt ärlig !

Publicerad 2009-06-02 22:29:28 i Allmänt

Snart dax för sängen, men först ska jag ta mig en räk och ägg macka. Mumms.

I dag har vi inte gjort speciellt mycket, mest varit inne. Inge roligt väder direkt. Kim har sovit hela natten, vilket är jätte jätte skönt *ler*. På eftermiddan har jag varit med svärmor in till stan(kga). Köpte mig en vatten slang som jag redan har provat! Det regna ju men va f*n *fniss*. Jag köpte ett stort ben till Baltazar, han hade ju varit själv hemma, stackarn. Men han blev såååå glad när jag gav honom benet. Han tog med det ut på en gång. Kim sover och snart ska jag gå och lägga mig. Men håll till godo *fniss*

 


SKULLE DU HELLRE :

1. Pierca näsan än tungan ? - tungan
2. Vara seriös än rolig ? - rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. Umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar



1. Är du kär i nån ? - Ja
2. Sol eller måne ? - sol
3. Vinter eller höst ? - vinter
4. Vänster eller höger ? - höger
5. Sol eller regn ? - sol
6. Vaniljglass eller chokladglass ? -vaniljglass
7. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja

OM DIG :

1. Vart bor du? - I en liten ort som heter Degerfors
2. Fullständiga namn ? - Anna Karin Olofsson
3. Vart vill du bo ? - På en varm plats
4. Hur många barn vill du ha ?- Många kanske 3-4st
5. Vill du gifta dig ? - Ja, fast det blir jag nog aldrig...
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. Har du ätit sushi ? - Nej
8. Lyssnar du på nu ? - Tvn
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Inga
10. Humör ? - Jo det är väl bra
11. Favorit blomma ? - Hibiscus

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. Kysst någon ? - ja
2. Sjungit ? -ja
3. Blivit kramad ? - Nej
4. Känt dig fånig ? - Nopp
5. Saknat någon ? - Alltid
6. Dansat galet ? - ja
7. Klippt håret ? - nää
8. Gråtit ? - Nej
9. Ljugit ? - Nej
10. Blivit kysst ? - Nä

GREJER :

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Nej
2. Har du husdjur ? - ja, en hund och fiskar
3. Sover du helst själv eller med någon ? - med någon
4. Tror du på spöken ? - Ja, ibland


 


Hibiscus

Mycket tänkvärt...

Publicerad 2009-06-02 12:14:22 i Allmänt

Exempel 1:
Kelly Sesey hade en önskan vad gällde hennes pojkvän, David Marsen, sedan 3 år tillbaka - att han skulle fria. En gång när de lunchade tillsammans friade han, - hon sa ja.

20 minuter senare gick hon till jobbet för ett möte. När hon kom fram såg hon att hon fått mail. Hon läste som vanligt mailen från sina vänner, men där fanns ett som hon aldrig tidigare fått... Det var det här mailet. Hon tog bort det utan att läsa igenom det. Väldigt dumt gjort!!! Senare samma kväll fick hon ett telefonsamtal från polisen angående David, han hade dött i en bilolycka.

Exempel 2:
Ta Kattie Robbenson. Hon fick det här mailet och skickade vidare det, men hon kände inte till så värst många e-mailadresser.

Tre dagar senare gick hon på maskerad. På vägen hem dog hon i en bilolycka, då chauffören var berusad.

 

Exempel 3:
Richard S. Willis skickade det här mailet inom loppet av 45 min. Inte hela 4 timmar senare var han på väg till en jobbintervju för ett seriöst företag. På vägen dit stötte han ihop med Cynthia Bell, hans hemliga kärlek sedan 5 år tillbaka. Cynthia berättade att hon älskat honom i 2 år. Tre dagar senare gifte de sig. Nu har de 3 barn och är lyckliga.

Just därför får du nu detta mai l: Runt hörnet har du en vän men dagar och månader går. Innan du märker det, har det gått ett år och aldrig träffar du dina vänner. För livet - det är som ett långt sprinterlopp. De vet att du tyckte om dem som förr en gång, nu är du trött och stressad.


Allt handlar om vårt dumma spel för att nå en titel. Du säger ”imorgon ringer jag till Kajsa' men imorgon kommer och går och avståndet mellan er blir större och större. Och efter många år får du ett telegram: ”Kajsa litade på dig'. Men det är precis vad vi förtjänar..


Runt hörnet dog en vän, så kom ihåg att alltid säga vad du tänker. Om du älskar någon, säg det till honom/henne. Var inte rädd att uttrycka dina innersta känslor.


Säg till den personen hur mycket den betyder för dig. För innan du hinner bestämma dig kan det vara för sent.

Lev här och nu!
Ångra aldrig något!
Och vad som viktigast är; var alltid sams med dina vänner och din familj för det är de som hjälpt dig att bli den du är nu.


 

 

Ännu en underbar dag!

Publicerad 2009-06-01 22:27:35 i Allmänt

I dag när jag var och vattna mitt lanne så såg jag att ärtorna är på väg upp. Salladen är oxå på väg. Men morötterna håller sig borta... Rädisorna växer säkert nån cm om dagen! Jag har ingen vatten slang än. Måste köpa, jobbigt att springa upp och in, och ut och ner med ca 7-8 kannor med vatten. Men svärmor är ju ledig i morgon och det ska ju bli regn så jag kanske kan fråga henne om hon vill åka till Örebro eller nåt sånnt...*ler*. Brukar alltid vara kul att åka någon stans med henne. Vi har väldigt kul ihop. Speciellt när vi är ute på krogen. Fast det va ett tag sen nu, så det släpper vi *fniss*.
Vi har även promenerat 3ggr till sjön i dag, Baltazar, jag och Kim. Baltazar tyckte det var väldigt varmt och behövde få sig ett dopp. Det var väldigt skönt i vattnet. Jag hade nog badat med honom om jag haft badkläder... Mycket folk oxå, som badade och solade. I dag har jag fått en pool oxå! Lilli kom hit med en. Men ingen vet om den är hel än. Den va lite skitig, med jag får väl skura den. Men förhoppnings vis så har vi eller Baltazar en pool att bada i när det är sånna här varma dagar. Tänkte köpa en liten barn pool till han först med plast kanter. Grannarna hade det till sina hundar förra året, och det funka bra. Jag har råkat få lite färg på mig oxå *ler*. Men endel ställen gör mer ont än har en fin brun färg... Asså är det inte konstigt att man blir brun/röd?! Varför blir man inte någon annan färg??? Men det är väl klart, man blir ju stekt/grillad av solen.
I helgen ringde mamma och pappas gammla kompis oxå från Kga, damen som hade fått cancer, har nu somnat in *ledsen*. Jag visst inte vad jag skulle göra när jag fick höra det. Det va nog meningen att vi skulle åka dit med Kim för ett tag sen. Synd bara att hon inte hann och se något kort från dopet. Men jag ska skicka några till Leif iaf, hennes man. R.I.P Vivi.
Nu tror jag att jag ska gå ut med Baltazar på sista kvälls turen. Sen ska jag gå och sussa. Ha det så bra.

Naken fisan ute på altan i dag

En cool brud, oxå i dag

Inte en sån jätte lyckad bild, men det kan det ju inte alltid bli....

Kram kram

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela