♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Ladies Night

Publicerad 2011-09-27 21:40:33 i Allmänt

Detta skulle jag verkligen inte tacka nej till att gå på. Festa och ha kul med några tjej kompisar :)

Ladies Night 2011

Nu ska jag gå och lägga mig, jobb i morgon igen :)

Saknar min Putte såååå mycket. Men nu är det ju bara ca 1 ½ vecka kvar tills han kommer hem....typ :(

Bilder :)

Publicerad 2011-09-25 22:40:11 i Allmänt

Huset eller dräneringen är färdig!!!!!
Jag kan bara säga att jag känner en STOR lättnad. Så j*vla underbart så jag knappt tror att det är sant.


Putte och Robban




Pojkarna (putte&Andreas+Robban) jobbade ända in på småtimmarna. Närmare bestämmt till kl 1 på natten...

Och även när det regnade (öste ner)







Bobban målar kallasfalt


Tänk er en massa massa regn på detta oxå.... INTE kul





Svärmor kommer på kaffe....

Trappan va fruktansvärt läskig att gå på, den stod INTE stadigt!

Kaffepaus :)









Inte så pjåkigt! :)



Så där ja. Det va ju iaf liiiiite bilder på det hela....
Nu ska jag ta och sussa, för i morgon blir det jobb igen :)

Ha det så gott



Jises vilken...

Publicerad 2011-09-22 21:28:47 i Allmänt

Jises vilken trotts Kim är inne i! Vad jag än gör eller inte gör så blir det fel. Ex, Kim satt och päla i rummet förut som så många andra gånger :) Men hon har börjat med att HÄLLA ut ALLA pärlor mm, på golv, soffa, sängen... Så i dag sa jag åter till henne att plocka upp pärlorna igen Innan dammsugaren kommer och "äter" upp dom. Hon svarar mig, hämta dammsugaren då! Så sagt och gjort, dammsugaren kom och slurpa i sig pärlorna. Och Kim säger, jaha nu va dom slut. Sen vänder sig om och går ut i köket. Precis som om inget hade hänt. Hon brydde sig inte för 5öre! Men det här är inte det enda, finns en rad saker man kan skriva om. Men snart/nån gång så kanske hon kommer på att hon skulle vilja pärla lite igen....kanske... och då finns det ju inga, tråkigt. Får se vad hon säger då. Det roliga är att hon är såå goo och duktig när vi är "ute". Men när hon och jag är själva, då jäklar. Jag tror jag har provat alla knep. MEN det kan kanske ha med att pappa inte är hemma. Detta är kanske hennes sätt att visa att det är fel att hon inte mår bra. Jag har ingen aning. Återstår väl att se. Mitt lilla hjärta, mitt allt. Älskar henne över allt annat :) På lördag med lite tur kommer Putte hem igen! Det ska bli såååååååååååå skönt! En Ullareds resa är inbokad oxå, 3 hela dagar frihet hi hi. Med vin och härligt sällskap! Och utan Putte och Kim. Bara jag! Gött gött. Ha det göttit alla

21/9-2011

Publicerad 2011-09-21 22:29:40 i Allmänt

Oj nu har det hänt lite saker här med dränering och hus :) vilket gör mig väldigt glad! Bara en ända sida kvar att gräva upp!!! Så till helgen med lite tur och om Putte kommer hem, så ska det bli klart. Känns otroligt skönt, äntligen kan jag se ljuset i horisonten..... Grabbarna jobba på som tusan hela helgen. Och hade inte Linda haft den kille hon nu har så vet jag inte vad vi gjort. Avloppsröret, va värre än vi trott! Kanske inte konstigt vi haft problem med det. Andreas fixa nya böjar ocg rör på en gång. En lördag kväll...allt stängt, och på en söndag går det ju inte att få tag på sånna grejjer. Men det fixa han, han ringde och hade sig. Och vipps så hade han fixat rör! Helt underbart. Saknar min sambo, Putte! Han ligger ute på jobb och kommer förhoppningsvis hem på lördag... och sen sticker han på söndag igen :( såå träligt & tråkigt. I dag ringde Marie och fråga om Kim och jag ville med ut i skogen och plocka svamp. Absolut, får ju komma hemifrån en stund! Och svamp va det allt gott om! Plocka en halv kroniss påse på ca 30 min. Hade inte varit svårt att plocka mer. Men Kim va både trött och hungrig så det äckte gott och väl :) vi kanske tar en tur i morgon hon och jag igen. Beror lite på humör, ork osv. Nu ska jag sussa för i morgon ska jag jobba igen. Känns underbart med att veta vad man gör några veckor framöver :) Sov gott!

16/9-2011

Publicerad 2011-09-16 22:02:52 i Allmänt

Tycker det är tråkigt att det inte ska hända något med vårat hus! Grävkillen lyser med sin frånvaro. Å ändå var det han som sa att huset tar skada om det får stå för länge, undrar hur han tänkte då!!! Kommer han inte i helgen får vi försöka fixa detta på annat sätt, träligt bara att Putte redan betalat honom. Ett jäkla skit! Känns väldigt tråkigt att behöva "anlita" någon annan att göra detta, å betala en gång till :( Speciellt när vi inte har någon vidare ekonomi. Känns som om jag skulle kunna göra vad som helst för att få det klart :( Jaja fredag kväll å allt och jag känner mig nere, som vanligt typ. Blir ledsen för minsta lilla.... Men något positivt är ju att jag har jobb hela denna månad!!! WWWooooohoooo :) Ska bli skönt att få LÖN igen, det va ju ett bra tag sen nu jag hade pengar på MITT konto. Skulle behöva få komma i från några dagar. Bort i från allt ansvar, Kim och Putte.......å allt där till! Ha en bra helg alla.

Allt & Inget.....

Publicerad 2011-09-11 22:42:55 i Allmänt

Ligger här i sängen och funderar lite... på allt. Typ. I helgen va vi på kräftskiva hos några kompisar, det va dom familjerna som va med på våran husvagns semester till västkusten i sommras :) det va mycket trevligt och väldigt skojjigt! Kimmie orkade vara vaken till ca 23. Inte dåligt för att bara sovit midda i typ 30 min... men det va ju 4 barn med på skivan oxå :) Är lite, eller ja inte så lite avundsjuk på LillAnna oxå! Hon har pierca tungan!!! Å nu jäklar ska jag göra det oxå. Måste bara få med mig någon först... Anna din lilla skitunge! Gud va jag älskar dig. Tänk att du blivit så "tuff" och orädd helt plötsigt ;) jag hoppas jag har lite med det att göra iaf! <3 Jo när vi va på kräftskivan i lördags så hade sonen där i familjen en dvärg hamster som Kim kära ner sig i :) så bara så ni vet så önskar hon sig en sån el en mus.... kim å jag har varit inne på det länge att köpa något litet. Eftersom vi har bur och så redan. Men sen har vi ju en pappa i huset oxå......ja ni kanske förstå hi hi. Dvärghamstern heter Sniffe och va otroligt söt och tam! La man handen i buren satte han sig i den och väntade på att bli upplyft :) å han älskade mjukost haha. Sååå go. Jaja skulle ju sova, så nu lägger jag ifrån mig mobilen ;) God natt och sov gott ni allihopa!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela