♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Sur

Publicerad 2011-03-09 13:31:21 i Allmänt

JA det är jag!
I dag var dagen som det skulle hända, japp min piercing skulle på plats! Men icke. Så jäklar va sur jag är.
F*n f*n f*n säger jag bara.
Nu tar det ett tag igen, eftersom kompisarna jobbar. Och i dag va dom äntligen lediga.
Grrrrrrr!!!!!
Jag hade ju köpt hem blåbärs soppa och grejjer ju :(
Jaha.

För en stund sen fick jag ett telefon samtal från svärmor. Som gjorde mig arg och ledsen! men det är inget som jag tar upp här! Tänker på dig tjejen!!!!  Hoppas det löser sig! hade jag haft körkort hade jag inte tvekat, jag hade kommit på en gång! <3

Ha det gott alla där ute!'

2011-03-08

Publicerad 2011-03-08 09:09:59 i Allmänt

God morgon!
I dag va vi uppe tidigt... Redan när Putte åkte till jobbet kl 7. Det är inte så ofta det händer att vi är uppe så tidigt. Kimsan sover gärna till allt i från 8-9.30 :) 
i går så gjorde jag och Kim det mysigt i köket, bytte gardiner och grejjade lite. Vi skurade även alla golv, och dammsög. Kimsan har kommit på att det är kul att åka på dammsugaren... I går var vi inne nästan hela dagen. Putte och Kim kom och hämtade mig på jobbet bara. Men i dag har vi lite planer :)
1. Frulle (avklarad)
2. Duschen 
3. Kaffe och plocka in i diskmaskinen
4. Mat köttfärssås och pasta
5. Promenad med Baltizz till svärmor
6. Gå till Öppna Förskolan 
7. Jobba kvällen
8. Ja å efter det är det sängen och sova! Fast hinner nog kanske med lite BigBrother innan sängen :)

Ha en bra dag alla där ute Kram kram

Göra eller inte göra...

Publicerad 2011-03-04 13:48:06 i Allmänt

Ja just precis.
Jag har varit sugen på en sådan, i många år!

Jag vill så gärna göra det, men å andra sidan är jag livrädd för att göra det... Inte för att det ska göra ont, klart det känns. Jag är rädd för följderna som Kan bli.
Men va tusan man lever ju bara en gång :)
Nog om det hihi

Kimsan ligger fortfarande med feber och en väldig hosta :( Hoppas hoppas hon snart blir bättre och kan gå till dagis och leka med alla kompisarna. Dagarna går så otroligt sakta när man är hemma och inne hela dagarna.

I går jobbade jag, gjorde min första dag själv! Ååå det gick så jävla bra om man får säga så :)
Det va såå jäkla kul! Baltazar var med och han undrade nog vad vi gjorde där, han pep lite i början men sen jäklar när han fick mat och massa godis och kakor vart det andra bullar haha. Han ville inte med hem när det va dax att gå. Till veckan blir det jobba igen. Både på dagis och som PA :)

Nu ska jag krypa ner i soffan hos Kimsan som sover... Tänkte kolla på Titanic 2

Kram på er alla ha en trevlig och bra helg <3

Nervös...

Publicerad 2011-03-03 14:12:54 i Allmänt

I kväll är första kvällen på mitt "nya" jobb som personlig assistent. Och jag ska jobba själv! Jag har gått brevid en gång tidigare för ca 1 månad sen. Och jag vet att det har varit ändringar på jobbet. Så hur ska detta gå. Som tur är är det en reko kille, super go på alla sätt och typ i samma ålder =) Snackar som tusan och har samma intressen typ =) Så han får väl tala om för mig hur jag ska göra och vad jag inte ska göra haha. Och en fördel på jobbet är att jag får ha med mig Baltazar! super bra.

Kimsan ligger fortfarande i feber och hostar som en liten tok. Stumpan min <3 Hoppas hon snart blir bättre, så hon får leka med alla sina kompisar. Hon frågar om vi ska gå till dagis varje morgon när vi kliver upp. Och säger jag Nej så frågar hon om vi inte kan ringa någon kompis som kan komma och leka...Så hon saknar verkligen alla sina kompisar =(

Nu ska jag ta och plocka fram lite kläder och fixa i ordning med. Får se när Putte kommer hem, han måste ju ta Kimsan... Sen kan man bara hoppas på att det finns lite kvällsmat när man kommer hem. Men det är nog bara en dröm.

Kram kram

Krupphosta...

Publicerad 2011-03-01 13:41:23 i Allmänt

Ja det är ingen rolig grej att dra på sig!
Vilket min lilla tjej har gjort =( I lördags började det. Och söndagen fick hon feber å inte så lite hon låg på ca 38.8-41 grader! Hon fick halucinationer och bara grät och grät. Hon åt inget, vägrade totalt att dricka något. På söndagen fick Putte tvångshålla henne för att vi överhuvud taget skulle få i henne lite alvedon. Usch vad jag tyckte synd om henne. I måndags fick det räcka, då ringde jag vårdcentralen. men där va alla telefon tider slut *arg*! Så då ringde jag barn motagningen på sjukhuset i Kga. Å där va det tvärfullt så dom kunde inte ta i mot oss... *dubbelarg*! Men hon lovade mig att få tag på någon i Dfs som kunde kontaka mig. Och efter 1 ½ timme ringde det. Hon tycket jag skulle åka in till baggängens vådcentarl med henne, dom har jouren på kvällar och helger. Så vi fick tid kl 18.20 samma kväll. Då hade hon så pass svårt att andas att hon fick adrenalin i gastmask och tabletter att dricka. gasmasken gick ganska ok. Hon tycket det var väldigt obehagligt men va fan jag försår henne. tabletterna gick inte alls. Vi fick stanna till kl va lite över 20. Hon vart inget bättre, så vi vart skickade till Usö, där vi tillbringade våran natt =( Nu är vi hemma igen och Kimsan ligger och sover i våran säng. När hon vaknat ska hon få lite medecin och sen ska vi ta en lite promenad så hon får komma ut i friska luften.
Och så är det bara att hålla tummarna på att hon blir bättre så vi slipper åka in till Örebro igen!
många kramar till min lilla tjej!!!
ha det gått alla där ute.
Kram kram

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela