♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Inga

Publicerad 2010-08-10 08:55:46 i Allmänt

Bilder tyvärr... För min sambo har tagit med min dator ut på jobb. Och alla mina bilder finns i min dator. Så dom kommer till helgen, om ni inte kollar in min facebook, för där finns det en del :)
Vi har kommit fram till att vi ska sluta kasta boll, pinnar och annat till Baltazar. Han blir alldeles för uppstressad! Å han kan inte leka med andra hundar längre...han kan bara leka med dom som kastar saker till han. Så nu räcker det! Så härdan efter är det bara Kim som kastar åt honom.
I går var jag med en kompis ut i skogen och plockade massor blåbär!!! Det är ju såå gott :) Så när jag kom hem igen, gjorde jag en blåbärs paj! Väldigt gott!
Nu så är Putte ute på jobb igen...Tråkigt som tusan. Nu ska Kim och jag ut med Baltazar...

En underbar helg!!!

Publicerad 2010-08-09 10:51:37 i Allmänt

Denna helgen har varit helt underbar! Det har bara varit vi 3 hela helgen :) ja eller 4 då om man ska räkna med Baltazar hihi
Putte kom hem i torsdags em. Dom brukar jobba till fredagar...
Så på fredagen var det ganska bra väder, nä då det va kanon väder! Strålande sol och knappt några moln på himmlen. Så när kl va 10 så gjorde Kim och jag fika att ta med oss. Och kl 11 va vi i väg. Vi åkte ner till Skagerns strand, vi var väl framme vid halv-kvart i 12 :) Och stannade ända till kvällen. Vi badade och solade och bussade massor! På kvällen så åkte vi runt lite och kollade. Så vi var hemma strax före 21 tiden. Och då var det bara att lägga Kim i sängen, och somnade direkt :) Själv så gjorde vi lite popcorn och myste framför tvn. På lördagen så skulle vi på race, men vi skippade det, det var för dyrt att gå in...kan man säga! Så ist så åkte vi till Lunedet och kollade på djurena och badade och kollade in campingen. Efter det åkte vi vidare till en sommarstuga ute i skogen...det är kompisarnas mamma&pappa som köpt. Guuud så fint det var där! Låg helt perfekt!!! Super mysigt verkligen :) Tror det va max 2m till sjön. Och vilka kräftor sen så :) Efter det åkte vi upp till Berget här i Dfs. Vi hälsade på Faster Anna som sommar jobbar där. Vi va upp till Svingelsskogen och ner till djurhagarna och hälsade på djurena :) Sen åkte vi hem till farmor/svärmor och fick grillat! Mummma. Sen när vi kom hem var det bara att göra sig i ordning för att åka i väg på fest, 30års fest! Så farmor va barnvakt här hemma hos oss :) Vi hade tänkt ta med Kim och bara stannat en liten stund, men hon var så himmla trött efter dagens äventyr så hon somade så fort vi kom hem, redan innan kl 18. Så därför fick svärmor vara barnvakt... Vi hade det väldigt bra på festen. Vi var väl hemma runt halv 1. Det blidde en MAX på natten :) Och Kim hade farmor fått i säng kl 23. Eftersom hon vaknade strax efter att vi åkt hihi. Söndagen gjorde vi inte så mycket. Vi var väl lite sega kan man säga haha. Men vi åkte hem till Peter och Angelica en sväng på lite fika. Och bus... Kim har kommit på att hon kan göra kullerbyttor. Så det övar hon ganska flitigt på :) Här ska ni få lite smek namn på olika personer... Peter=Pepe, Angelica=Eka, Baltazar=Baltich eller Baba, Pappa=bappa, Linda=Inda, Krister=Rille eller Krista, Katten=Katta, Farmor=harmor, Farfar=haffar, Robban=Obba, Lenita=Ita. Ja det finns säkert massa fler som jag glömt. Som hennes favvo Marcus=Acus. Det är verkligen en favvo! Hon pratar om honom hela tiden. Nu har ska vi gå ut med Baltazar. Så jag hinner inte lägga in några bilder just nu, kanske kommer i kväll :)
 

Feber och mer tänder

Publicerad 2010-08-05 10:54:01 i Allmänt

Ja, i natt hade Kim feber. Jätte tråkigt för henne. Men det gick ganska bra ändå, hon fick lite alvedon och sen somna hon efter en stund igen och sov till 5 i morse. Då gick jag upp och satte på tvn och barn program. Sen låg vi och mös i sängen till kl va 7, då ringde vi till pappa :) Kims pappa har varit ute på jobb i veckan så vi har saknat honom! Så varje kväll och varje morgon ringer hon till han. Dom pratar en stund sen säger Kim hej då och ger mig telefonen. Hon är så himmla duktig och kan man säga mogen?! Hon förstår otroligt mycket. Som i går så städa vi lite. Jag sa till henne kan du torka av bordet i rummet? Ja säger hon och går ut i köket, drar fram en stol till diskbänken och tar trasan sätter på vattnet, blöter trasan och går in i rummet och torkar av bordet. Hur fatta hon allt det??? Jag har aldrig visat henne hur man gör. Jag brukar ge henne trasan så hon får hjälpa till. Hon klär sig helt själv, det tar lite tid men det går. Hon tar fram det hon ska ha på sig själv ur sig garderob. Och säger jag eller gör något så säger hon. Nej mamma inte den. Den. Hon skjuter in stolarna om dom inte står rätt vid bordet. Hon dukar fram, tallrik, bestick, glas osv. På morgonen när vi ska gå på promenad med Baltazar, sätter hon på han halsbandet och säger så. Och frågar jag henne om hon kan gå och hämta ex en varsin glass så fixar hon det, Ibland. Ibland får hon inte upp frysen...Så då kommer hon och säger att jag ska hjälpa henne. Hälpa Im säger hon=Hjälpa Kim. Asså hon är fruktasvärt duktig mitt lilla troll <3 . Och hon tjatar mycket på husvagnen och pekar på den. Åka, åka? Måste väl betyda att hon gillar det :) Här om dagen va farmor förbi, hon fråga vart Putte/pappa är. Jobba säger Kim då. Jaha jobbar han?! Aaa. Hon svarar på allt, behöver inte ens va till henne man prtatar så svarar hon ändå. I går var vi ute och gick med Linda, min systers barn och hennes ena hund. Så vänder jag mig och och säger oj kolla va mörkt det är på himmlen. AAaa OJ säger Kim och tittar på himmlen... Linda och jag skratta :) Kim fick hålla i Lindas vovve, en grandis. Och den drog till asså inte hårt men Kim rammla. Så Linda hjälpte henne, sen fråga Linda om Kim ville hålla i kopplet igen. Nääää Linda. Haha det va precis som om "är du dum eller?!".
Nu ska jag dammsuga av golven och gosa lite med Kimsan igen. Hon är inte riktigt sig själv. Men jag tror att det är tänderna som spökar som vanligt typ. Bajjet är väl inte direkt som det brukar om man säger så hihi.
Ha en bra dag

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela