♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

27/2-2013

Publicerad 2013-02-27 19:59:13 i Allmänt

I dag har varit en bra dag. Ringde till en kompis i förmiddas och fråga om hon bjöd på kaffe å det gjorde hon :) Jag är en sån där person som gillar att ha folk och rörelse omkring mig, det är nästan det västa jag vet att vara själv... Men i bland kan det va skönt att vara själv nån timme eller två ;)
Vi drog till Kinan och luncha ihop! Gött som tusan. Sen i väg och hämta Kimsan på dagis. I dag fick hon cykla till dagis, oj vilken lycka! Hon är som mig, gillar utmaningar! Tala om för henne att det är svårt och jobbigt att cykla när det är snö. Men hon fixa det galant. Hon är min lilla "Lotta" ni vet lotta på bråkmakargatan. Hon kan ju allt säger hon :) Nä nu ska jag kolla på Farmen. Bra skit tycker jag. Här kommer lite bilder!
 
I morse fick Baltazar "leka" sjuk....
Som tur är vart han frisk som en nötstjärna ;)
Här kommer lite bilder på Kitty och hennes bebis?!
Å här lite bilder på min systerdotters underbara unge "mosters"lilla prins
 
Det va allt för mig i dag :) Ha det gött i solen!!!!
 

26/2-2013

Publicerad 2013-02-26 22:44:42 i Allmänt

I dag har jag städat i källaren, eller ja jag fortsatte städa i källaren... Så nu är det bara att Putte sätter i gång igen. Träligt och tråkigt bara att han väljer att lägga pengarna på snöskotern :(
För er som inte förstår riktigt så.... vi bor i ett litet hus ca 60kvadrat, två rum och ett kök. Har en dotter på 4år, som är i behov av eget rum. Just nu sover vi i samma rum. Har Alla leksaker i "stora" rummet....  Så det är trångt!
Man känner att ibland skulle man vilja ha något typ eget att gå och gömma sig i. Å bara få vara lite själv...
Men men, nu fyller han snart 40 och då ska det ju vara klart. Säger han iaf.
I morgon ska jag jobba lite igen, jag är fast på 25%... Det är väl bra att vara "fast" men ändå inte. Har jag TUR så får jag kanske ut 1700-2300 i månaden! Och nu blir jag uppsagd under några månader pga att vårdaren ska på semester. Så nu kommer jag alltså att få ut 0kr i månaden. Jag har ingen rätt att få stämpla och soc kan inte hjälpa till pga av att Putte har ett jobb. Han får ut i månaden ca 15000:- och det ska vi klara oss på. Vilket är väldigt svårt, men det går ju... om man inte måste köpa nya kläder till dottern eller till oss själva.
Och jag/vi som vill ha fler barn, det ser ut att vara väldigt långt borta :( I bland känns allt livet jävligt orättvis Och fel!!! Usch nu sitter jag här och blir ledsen igen oxå. Bara tanken på att inte få fler barn gör mig ledsen och alldeles tårögd. Usch!
Jag söker en jävla massa jobb hela tiden, och vad som hälst för jobb. Spelar mig absolut ingen roll vad för jobb bara man får ett jobb! jag älskar att jobba! Har inga problem alls med det.
Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen! Som sagt ska ju upp och jobba 1,5tim i morgon....
Ha det gott

25/2-13

Publicerad 2013-02-25 12:16:22 i Allmänt

Nu va det ett tag sen igen....
Men jag tycker det är lite jobbigt och träligt och smått och skriva och försöka få allt till rätta på/i mobilen! Tycker det är JÄTTE krångligt. Skulle vilja ha en egen Liten dator igen. Här kommer iaf lite bilder, har inte tid att skriva så mycket mer nu. Ska i väg och hämta Kimsan från dagis och sen ska vi ge oss i väg till den stora backen och efter det lite mellis på Öppna :)
 
Våran lilla nya familjemedlem, Fiffin. (på bilden 8veckor)
Lilla goa Hello "Kitty"
Min lilla underbara unge Kim <3
Kim <3
Kim och Tuva åker bob. I Lilla Stockholm :)
Fast det dom tyckte va kul var att åka bob Efter/Bakom skotern!
Kim och Tuva på boben och farbror/pappa Peter på snöskotern
Avslutar det hela med en bild på Mig och Kim :) Hon är verkligen mitt allt denna lilla goa skitunge <3 <3 <3
 
 

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela