♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

28/5-10 eller?!?!

Publicerad 2010-05-27 20:00:14 i Allmänt

Hihi. Japp i morgon sticker vi i väg! Vart?!?!
Jo Ullared :) Tjehuuu ska bli så kul :) Ett gäng härliga tjejer!!! Tror vi vart 12st till slut.
I kväll ska jag packa ner lite saker jag ska ha med mig... Sitter och funderar på om jag måste skriva schema till Putte oxå. Haha nä han fixar väl detta ändå...eller?! Mina tankar snurrar hihi. Å va jag kommer sakna dom! Putte, Kim, Katten och Baltazar.
Nu ska jag rappa på lite, ska ut på en inlines runda nu snart! Första gången i år. Men hoppas det blir många fler!
kanske skriver under helgen. det märks...
Annars får ni ha en bra helg, för DET ska jag ha :)

Busunge :)

Publicerad 2010-05-26 22:17:07 i Allmänt


Oj va trött jag är! Kim har kört slut på mig helt i dag på em tror jag hihi. Himmlar va busig hon varit!
På fm var hon på dagis, och hon hade även busat hej vilt där med :) Klättrat på stolar och bord. Herregisses hihi.
När jag kom för att hämta henne så sov hon. Dom (fröknarna) hade inte en tanke på att jag skulle komma så tidigt. Så dom undra om jag hade bråttom eller om hon fick sova en stund. Å jag hade ju inget bråttom så hon fick sova. Jag dracka lite gött kaffe med fröknarna och prata lite skit :) Härligt med sånna fröknar! Dom är helt underbara på Kims dagis!!! Jag skulle ha hämtat Kim kl 12.15, men kom inte där i från förens 14 tiden haha. Tiden går fort när man har kul :) P.s fick väcka Kimsan. Annars hade hon nog kunnat sova en stund till. Efter dagis så gick vi hem och fika mellis och sen ut igen... Kim ska bara ut hela tiden :) Vilket jag tycker är toppen!
Så vi tog en promenad...

Mina underbara ungar ;) Hunden Baltazar och Kimsan.

En av alla favorit saker Kim tycker om att göra ute är att leka i bilen...
Kanske för att hon inte har någon lekerstuga?! hihi





Kim har ju fastnat för en sak just nu. Traktorer och lasbilar oxh sånt!
Hon är verkligen traktor tokig hihi. Hon blir helt till sig när det kommer en traktor eller om hon ser en :)


Och här några bilder på min busunge :)

Så klättrar man upp på bordet!



Genomgång på Katten, kollar hanns tänder och öron.



I början på veckan var vi ner till sjön. Så Baltazar bus fick bada och svalka sig :)
Såg att grannen va ute så vi gick dit för att fråga om dom ville med. Så det ville dom :) Hon och hunden Elli.

Kim på stranden 24/5-10


Hihi kolla Baltazars öron :)

Uj så dom badade :) Baltazar ville inte gå när vi skulle gå hem igen...

I morgon blir det dagis för Kim igen. Och på em... jo då måste jag gå och lämna in mina lönepapper! Annars får jag ingen lön... Dåligt med jobb just nu. Hoppas det kommer igång igen!  Å vad jag verkligen skulle vilja ha ett 100% jobb! Ja eller 75% duger väl det med, om det är bra betalt hihi.
Nu ska jag ta och sussa. Man vet ju aldrig om man åker på jobb...
Ha det gott allihopa

Trist...

Publicerad 2010-05-25 18:41:19 i Allmänt

Väder, men va tusan efter regn kommer sol :)
Nu är tösen med pappa och handlar. Jag är hemma och göra mat och städar. Skönt att få göra det själv ibland :) Hihi går så mycket fortare än när Kimsan hjälper till att plocka fram igen. I dag trodde jag att jag skulle få vara ledig. Men icke :) Och jag skulle helst komma så fort som möjligt! Jäkla panik här hemma vart det. Nä det det gick bra. Vi hade ju redan ätit frukost och klätt på oss. Så det va bara resten kvar...
Nu ska jag fortsätta grejja innan dom kommer hem igen :)

Vet ni!

Publicerad 2010-05-24 23:20:40 i Allmänt

Jo på fredag åker jag till



Ååå ska bli såå kul!
Blir borta fredag-söndag :)
Shit va jag kommer sakna min lilla tös :(

Nu ska jag sussa...hihi

Natti natti på er allihopa

23maj 2010

Publicerad 2010-05-23 20:45:09 i Allmänt

Helgen har varit bra. Fint väder, varmt och skönt :)
Putte har fortfarande ont i ryggen, men har grejjat lite i husvagnen för det... Men har är så duktig, händer massor. Så snart kan vi börja med inredningen :)
Jag och Kim har grejat ute i trädgården. Planterat blommor, smultron och körsbärsträd! Blir en god sommar :)
Så nu fattas bara äppelträd, vinbärsbuske, hallon. Men det kommer det oxå.
Nu ska jag ta en dusch, och sen kolla på Wallander på 4an.

Grejjat

Publicerad 2010-05-20 22:58:42 i Allmänt

Ja det rullar fortfarande på...
Jag jobbar och står i :) I dag har jag dock varit ledig. Ganska skönt faktiskt för vi har hunnit ganska mycket ute! På morgonen var Kim och jag till Öppna Förskolan och busade en stund. Men det va ganska lite barn där... För det är Förskolans dag i dag. Vilket Kim missade eftersom jag tagit ledigt åt henne hela veckan. Lite synd, men det gå fler tåg. På promenaden hem så somnade hon. Och vaknade lagom till att vi skulle åka och slänga skräp. Vi har kört 2 vändor till tippen i dag! Så nu är det lite skit borta på gården igen. Men fylls snabbt upp... Sista vändan så åkte vi hem till svärmor&Co, för att hämta en stoooor stuttsmatta till Kimsan :) Hon vart såå glad och har hoppat på den nästan hela eftermiddan :) Sen har Putte varit i husvagnen hela eftermiddan och grejjat. Till helgen så hoppas han kunna börja att lägga i golvet :) Och till nästa helg börja med inredningen. Om nu allt går som det ska.
Å vet ni! Nästa helg åker jag till Ullared!!! Läängtar, fast ser inte fram imot att lämna min lilla tös så länge :( Men det går nog bra. Men kommer att sakna henne. Jag har aldrig lämnat henne så länge förut. I Ullared ska jag köpa, vad jag vet :) : En dockvagn, trehjuling, ute leksaker, kläder till oss alla, skyddsnät (stuttsmatta), gardiner, något till Baltazar och Katten. Å så kommer jag säkert hitta mycket mycket mer :) Har ju inte så mycket pengar att handla för. Men nån 1000lapp har jag allt :) Men det är väldigt väldigt tråkigt att inte LillAnna ska med :(
I morgon ska jag, OM den blir bra väder. Ta med Kim och gå till Öppna på fm. Sen ta ut pengar och gå till handelsträdgården och köpa blommor. Klippa gräsmattan, OM Putte kan laga gräsklipparen... Styrningen är paj och jag har ingen annan gräsklippare :(
Avslutar med lite bilder...

Kimsan 100515

Kim klipper gräsmattan

Här är båda busfröna :) Kim och Dennis 

Dennis 100515

Kim säger Hej 100517

Kim 100519

Baltazar, Kim och Farbror Robban 100519

Baltazar och Kim 100519
Hade tänkt lägga upp en film snutt. Men det gick inte. Det krångla för mycket så jag lägger ner det just nu. Annars blir jag såå sur! hihi
Nu ska jag ta och sussa. Sov gott :)

Rullar...

Publicerad 2010-05-18 22:00:59 i Allmänt

Ja dagarna rullar på... Vart och skönt är det ute oxå! I dag har inte solen varit framme så mycket men ändå har det varit 21 grader! GÖTT :)
Jag jobbar. Kim är hemma med pappa eftersom hon inte mår riktigt bra. Å inte han heller för den delen. Putte har fortfarande ont i ryggen.
Både i går och i dag har jag städat på baksidan av gården :) Så duktigt jag är då! Nu väntar jag bara på att Putte ska laga gräsklipparen så jag kan klippa gräset oxå! Tänkte lägga ut bilder på före och efter men bilderna har inte kommit upp på den andra bloggen än...Alltså därifrån jag "snor" dom hihi.
I dag på min lilla rast så var jag hem till syster och fick mig en kopp kaffe :) Tack. Vart en snabbis med en trevlig en! Snart kan jag gå dit ner med Kim och vara ute hela dagarna och snacka skit med syrran. Men i år är hon nog inte så lugn som förra året...hihi. Syrran får lite mer att göra haha. Och du ska veta att Kimsan kan springa, och snabbt går det! :) Vi ska försöka få i båten oxå, eller båtarna... Så jag kan greja vidare ute på gården.
Kanske finns någon där ute som kan gräva?!?! Jag behöver hjälp med att gå bort lite träd/rötter på min gård. Jag har klippt bort massa buskar som har fruktansvärda rötter och stammar nertill marken. Och det går inte att gräva med spade eftersom dom sitter ihop med varanndra. Ha nu kom jag på något. Man kanske kan koppla en bil till dom och dra upp dom hihi. Det måste ju gå på något sätt!
Nu ska jag ta en liten promenad med Baltazar. Och försöka få fast cykelkorgen på cykel. Å så ska jag gå ut i vagnen och hämta hårborsten. Eftersom Kimsan slarvat bort den andra :)
Ha det gött

Speed....

Publicerad 2010-05-16 10:16:42 i Allmänt

Himmel och plättar. I går kväll så hade jag en riktigt speedad unge! Det sägs att hon har krupp hosta, så hon fick lite Ventolin. Hon fick det vid 19.30 och vid 23.10 hade jag fått henne i säng :) Det va en himmla fart på henne hihi. Grannen undra vad vi hade gett henne för något... Hon har aldrig reagerat så på Ventolinet förut! Och jag gav henne precis samma dos som hon brukar få. Men det va ju lördag så spela roll. Vi hade lite fint besök i går med :) Puttes moster Camilla hennes dotter Emilia och hennes som Dennis var här på snabb visit! Sen senare på kvällen åkte dom vidare mot Skellefteå! Synd dom inte kunde stanna längre. Så det va fullt hus här hemma, vi var 12 per i vårat lilla hus :) Sen satt grabbarna kvar och drack öl in i sena natten. Kim och jag gick och la oss. Sen börja hennes jäkla hosta igen :( Och nu ligger hon på soffan och sover. Hon är inte sjuk annars, bara hostar och har sig. I går så hade vi underbart väder, varmt och soligt! Men i dag därimot så regnar det och blåser. Men det är fortfarande varmt i luften :) Sommaren är här!!!
I dag då, vad ska man göra en dag som denna??? Städa, shoppa, promenera??? Jag är sugen på att shoppa, men för vilka pengar. Å så ska jag ju snart till Ullared!!! :) Städa gjorde jag ju i går, så...ja promenad är visst bara kvar. I regnet, men finns inga dåliga väder...bara dåliga kläder....
Tyvärr så har jag inga kort att lägga upp... Får bli senare.
Nu ska jag mysa med min underbara lilla dotter :)
Kram kram

SÅ nöjd :)

Publicerad 2010-05-14 13:50:01 i Allmänt

Ååå i dag kom saken jag köpt på tradera! Och jag är såå himmla nöjd, den är verkligen jätte fin!

Ska vi öppna då????

Waaaw, det va något i kartongen. (lite orolig ett tag) Kim hjälpte till hela tiden! Så duktig :)

KLAR! Visst är den väl fin!!?? Kim säger Hej, Hej då :)


Jag är s**t nöjd iaf! Bara så ni vet :)
Jaja nog om detta :)

I dag så vaknade vi vid 8 tiden. Kim sov i sin säng i natt, så det gjorde att jag fick sova hela natten. Och inte behöva oroa mig över att jag ligger på henne... Ligger hon i min säng kan jag inte sova. Men mysigt är det :)
Vi gick upp käkade lite frukost och tog på oss regnkläderna och gick ut. Det bara vräkte ner ute, men men. Jag trodde det skulle vara mycket kallare än vad det va. Det var faktiskt skönt ute! Så va ute i 1-2timmar. Kim har såå mycket att göra när vi kommer ut. Hon gräver, flyttar omkring på saker. Tar promenader med vagnen. Just ja vilket jag måste köpa på Ullared, en dockvagn! Just nu går hon omkring med läragåvagnen... Men det spelar väl ingen roll iofs. Och just när vi skulle gå in så kom lastbilen med paket :) Katten höll på att få åka lastbil. Han trodde han skulle få hoppa upp i lastutrymmet!!! Men jag fick allt tag på honom. Vem vet vart han skulle kunna hamnat då! Min lilla kisse :) Inte rädd för något, men vem i min familj är det....
Nu sover Kim midda och jag sitter här. Ska gå ner i källaren och hänga tvätt. Och så ska jag dammsuga, men det får bli när Kim vaknat.
Måste i väg och handla oxå, i dag är det ju fredag = Fredags mys! I kväll blir det Taco! Det handlade jag allt till i går, men glömde ju godis... Kims godis är, ostkrokar/majskrokar, kex, sen brukar hon få smaka riktigt godis av pappa och mig. Men hon är inte så förtjust i det :) Vilket bara är bra! Söt saker är inget för kim :) Duktig flicka hihi. Om vi ska kunna gå till affären med den nya vagnen behöver vi en pump så vi kan pumpa däckena. Lilli skulle kolla om hon hade någon. Jag köpte en ny på Coop för ett tag sen, men den va paj!
Nu ska jag göra lite nytta :) Innan sambon kommer hem och skäller ut mig....typ.
I går var jag på rikgit dåligt humör, så han fick ta all skit. Hoppas han inte kommer hem och säger samma saker i dag, men i dag är jag inte på samma dåliga humör. Tror jag iaf...

En bra dag

Publicerad 2010-05-12 21:54:07 i Allmänt

Dagen har varit kanon bra. Tiden på jobbet gick väldigt fort :) Lite roligt barnen på det dagis jag var på lyssnade på Hårdrockarna Kizz och gjorde tecken!

Kan kanske bero på varför tiden gick fort :) Man gick ju runt och nynna/lalla på det hela dagen hihi.
Helt underbara ungar :) Dom kunde f*n varenda låt! På den avd jag var på var det barn från 3-6 år. Stört sköna ungar.
Slutade kl 15.30 så då åkte jag och hämtade Kim på en gång, eller ja först hämta jag Baltazar hemma hos Killen&Billy. Det va ruggit och kallt lite regn när jag hämtade Kim så vi vart lite frösna. Och så ville ju inte Kim in på en gång vi kom hem så vi va ute och greja en stund i regnet! När vi kom in så gjorde jag varm choklad och smörgås :) ååå va gott det va. Så mös vi ner oss i soffan. Sen rätt va det va så dök Lilli upp! Hon fråga om vi ville med ner och handla. Så ja det ville vi visst... Aa aaa. Kim körde liten kundvagn. Haha ha är ju för go, hon tyckte att det bara va att plocka ner massa saker i vagnen. Och det gjorde hon oxå. Vart en My little Pony, en liten bok, massa kakor, godis, mm.... Hon va så bra på det hon gjorde :) Lilli betala givetvis. Jag hade inga pengar med mig! Men å andra sidan skulle vi bara med som sällskap. När vi kom hem så fick Kim lite mat, och sen kaka och te. Och helt plötsligt va kl natten. Redan 20.00! Vart tog kvällen vägen?!?! Så jag gjorde lite välling, nattade Kim och Lille åkte vidare. Och nu på kvällen har jag varit ute och hjälpt min älskade sambo med husvagen :) Nu har han han åkt i väg för att handla pizza, Ungspizza! Gött :)
Och jag passar på att uppdatera er lite , eller mig...
I morgon är en röd dag. Så då är man ledig. Undrar va man ska göra hela dagen...
Å föresten! I dag kom saken jag köpt från tradera!!! Så på fredag blir den levererad hem till våran adress av DHL!!! Ååå vill ha den nu :) Se om jag köpt grisen i säcken eller inte hihi.
Nu ska jag göra pizza!
Ha en bra helg

Lite bilder

Publicerad 2010-05-11 22:32:11 i Allmänt

Här kommer lite bilder från helgen :)

Gänget på väg mot Gryten

Jag, Kim och Baltazar :)

Väl framme så band vi fast hundarna en stund. Medans barnen skulle få rida.

Kim satt iaf på hästen :)

Min stora tjej, och lilla Baltazar :) Äter korv och dricker saft.

Vi 3
Och så den här då...Vem det nu kan vara... Det är iaf en hund som har badat :)

Baltazar!
Och den här, det här bilden fick jag av Lilli i veckan.

Det är Baltazar 11 veckor gammal. Så liten och go!

Jag har lite bilder från mobilen jag hade tänkt lägga in oxå, men fattar inte hur blåtanden funkar i datorn. Och jag hittar inte kabeln mellan datorn och mobben...

I går så städade jag medans Kim va på dagis! Dammsög, skura golv och lite så :) Duktiga jag.
På em gick vi till Öppna en sväng :) Sen när vi va på G hem så skicka en kompis och fråga om vi skulle gå till lekparken. Ja visst, varför inte. Hon hade bryggt kaffe och tagit med sig massa gott :) Men vi vart inte kvar så länge eftersom det blåste som tusan!!! Fy va kallt det vart.

I dag hamnade vi hos våran granne igen..typ. Fick en kopp kaffe. Sen blev kl så mycket så jag börja fundera på vad man skulle göra för mat, innan man skulle i väg till dagis och jobbet. Men då, slängde Anso ihop en underbart god paj! Kim orka inte hålla sig vaken så henne la jag i vagnen och hon somnade på stört! Sov i 2 timmar! Vakna lagom till att jag lämnade henne på dagis. Tog med en matlåda till henne. Eftersom dom redan hade ätit när vi kom. Dom är verkligen helt underbara på Kims dagis :) Kan inte ha fått ett bättre dagis!
När jag slutade åkte jag och hämtade henne på en gång. Vidare hem och gjorde mat, ungsbakad lax och potatis! Såå gott :) Och Putte har varit så duktig och ejat med husvagnen hela eftermiddan och kvällen! När jag kom ut, efter att ha nattat Kim så hade det hänt massor där ute!!! Nu är det bara att vänta på löning så man kan göra ännumera! I den här farten är den ju snart klar :) Då ska vi ut och campa!!!
Nu ska jag ta och sova. I morgon ska vi upp tidigt. Ska lämna Kim på dagis kl 7. Och hämta henne kl 16. En lång dag, första på länge.
Natti natti

Familje dag och Öland!

Publicerad 2010-05-09 21:43:06 i Allmänt

Yes i dag är våran lilla tripp till Öland bokad!!! Vecka 29 sticker vi i väg med husvagn, barn och hund/ar.
Ska bli så jäkla kul :) Ringe till LillAnna och fråga om hon ville med, så det hoppas jag verkligen hon vill :) Och inte som barnvakt, utan för att jag tycker om att ha med henne! Älskar att ha barn runt omkring mig, även fast hon sa här om dagen att hon inte va ett barn längre. Utan en tonåring :)

I dag har vi varit på familje dagen i Gryten. Vi tog en härlig promenad dit, tog ca 40min. Vi vart 4 vuxna, 3barn, 5hundar! Som gick. När vi var halvvägs dit så dök Lilli upp, i BIL!!!  När vi kom fram så krylla det av bilar. Och en massa massa folk och Hundar :) Det va många som stoppa oss och tyckte det såg ut som ett hunddagis som kom och gick. Det ser jätte härligt ut med både barn och hundar sas det :) Kul kul. I övrigt så var det en väldigt härlig dag! Underbara människor och härligt väder. Kim provade på att rida, men det va väl inte så där jätte kul... Baltazar bada, givetvis... Så käkade vi grillad korv och drack saft :) Kim tryckte i sig 2st korvar! Sen somnade hon skönt :) Sen fick jag ringa Putte och fråga om han kunde komma hämta oss. Jag har haft sååå ont i huvudet hela dagen. Så jag orkade inte gå hem. Nu på kvällen så tog jag och Kim en cykel tur. Hon ville cykla så då gjorde vi ju det :) Åkte förbi Lilli en sväng och hälsade på alla djuren, sen förbi hemma hos svärmor&co men där va bara farfar hemma. Så han fick en kram och en puss sen åkte vi vidare igen. Förbi hemma hos våra grannar och busa lite. Sen vart kl så mycket att det va dax att åka hem och sova! Kim busade lite med Katten och Baltazar en stund sen sa hon själv till och ville sova. Så hon somnade just innan 20. Putte och jag har kollat på lite tv och ska snart lägga oss.
Kram kram

En dag i Kga :)

Publicerad 2010-05-08 21:40:56 i Allmänt

I dag har vi varit i Kga, stort sett hela dagen :)
Jag träffa massa folk att prata med, men fick order av min sambo att inte stanna och prata med någon... Så jag sa att då kan du åka hem så tar jag bussen. Men det gick tydligen inte. Själva grejen att gå på marken tycker jag är att man träffar massa härligt folk :) Jag köpte inget, eller jo en vind snurra till Kim. Och farmor köpte ett par foppa toffler :)

Super söta!
Sen åkte vi till Cheapys. Putte handlade lite saker till husvagnen, så åkte vi förbi på kompisens jobb och hyvlade till dom i rätt storlek. Plankena alltså hihi.
Sen i väg och hämta Kim som hade fått vara kvar hos Faster Anna medans vi åkte till Kga. Sen skjusa svärmor till kompisen på förfest. Sen ner till sam igen för att handla...
Äntligen hemma så ställde jag mig och gjorde mat :) Lilli kom förbi oxå, snodde åt sig en kopp te. Och prata lite :)
Gjorde enkel mat i dag, pyttipanna :) Så är det ju lördag i dag :) Vilket innebär LÖRDAGS GODIS :) Kim va väldigt snabb på att visa Lilli vart allt godis fanns. Men det ska ju inte hon ha. Så lite senare på kvällen tog jag fram Kims godis och lite ostkrokar, och vatten. Eftersom hon inte ville ha saft.
Och nu för kanske 1 timme sen är hon nattad. Putte hjälpte henne borsta tänderna och jag gjorde välling.
Och så är det ju mitt favorit program på tvn!!! På 4an, Virus i bataljonen en buskis från 2009! Asså jag älskar dom "teatrarna". Vi har funderingar på att dra med husvagnen ner till Falkenberg i sommar och kolla på live! Fan va kul det skulle va :)
I morgon blir det en dag uppe vid Gryten här i Dfs. Det är familje dag där :)

Ska bli kul. Så nu hoppas vi åter på bra väder!

Här kommer lite bilder från dagen :)
    

Nä nu ska jag kolla vidare på tv och sen ska jag nog sussa :) Blir en tidig morgon!
Kram och God Natt



Marken

Publicerad 2010-05-08 10:10:47 i Allmänt

Nu ska vi bara göra oss klara för att åka in till Kga och gå på marken!
Ska möta upp våra kompisar där inne och göra lite följe :) Faster Anna ska med och ev Farmor.
Hoppas att vädret håller i sig, solen kan ju få titta fram om den har lust... Bara den inte släpper fram regnet hihi.
Nu ska Kim och jag försöka få upp Putte ur sängen!!!
Ha en bra dag!
Hörs säkert senare :)

Hej påer...

Publicerad 2010-05-07 22:45:31 i Allmänt

I dag har Kim och jag varit i Kga hela dagen :) Varit på stan och så har vi fikat med min "gammal" arbetskompis :) Det va så härligt att få träffa henne igen och prata. Och så lilla Wilda så klart :) Vi åkte in vid 11 och kom hem vid 17 tiden :) Kim fick en keps... Kolla in min lilla snygging :)


7/5-10

Hon valde den helt själv, och den är köpt på Lindex. Fanns ganska många fina kepsar, men denna valde hon. Jag tyckte en annan. Men men det är väl hon som ska ha den :)

När vi kom hem, så gick vi in. Gjorde lite mat, käka oss mätta och klädde på oss och gick ut igen. Kim fick åka grävmaskinen med pappa... Wooww mamma titta!!! Så nöjd :) Sen fortsatte hon och jag och grejja lite på tomten, medans Putte började att gräva upp runt huset. Men det dröjde inte länge förens det tog stopp :( Maskinen pajja. Men i morgon är den nog igång igen :) Hoppas vi!

7/5-10

När den hade pajjat så fortsatte Putte inne i husvagnen :) Ååå hoppas den blir klar snart så vi kan dra på semester!!! Lääängtar.

7/5-10

Kollade till på kl och den va redan 19.30! OJ va tiden går fort när man har kul....typ :)
Så Kim och jag gick in. Kim kom på att hon ville bada så jag tappa upp ett bad till henne. Hon satt en bra stund och grejjade med sin docka. Matade den med vatten, prata och sjöng med den. Men när jag skulle filma henne så vart hon knäpptyst. Som vanligt. Sen dök Faster Anna upp :) Kim som pratat och längtat efter henne. Så hon vart sååå glad när hon såg Anna. Men blyg när Annas kompis va med. Kim bjöd Anna och kompis på godis och vatten :) tack tack... När dom åkte vidare gick Kim in till sin säng. Så då tyckte hon det va dax att sova. Så jag la henne i sängen, slog på en film och gick och gjorde välling. Sen dess sover hon. Får se om det blir någon sovmorgon i morgon. Skulle va skönt iaf.
Åå jag är så avis på min svärmor och fler som ska på-

Mia Skäringer!!! Dyngkåt och hur helig som helst
Vill oxå :( Men kanske går fler tåg...
Nu ska jag snart sussa. Men här kommer lite mer härliga bilder :)
 Kim pärlar...försöke iaf :)
 Kim fick tag på pappas cola flaska
 

  

I morgon är det Lions Vårmarknad i Kga. Så då måste man ju dit igen hihi. Faster Anna ska med oss. Får se vilka vi blir. Vi ska möta upp Virre&Ebba oxå. Så får vi väl se om Putte hänger med :) Om det nu inte blir regn som det är lovat. Då blir vi hemma! Putte ska grejja vidare i husvagnen. Ha en fortsatt trevlig fredags kväll!
Kram kram

Nopp...

Publicerad 2010-05-06 22:32:09 i Allmänt

Nä inte tillräckligt med nyfiket folk än :) Men snart så...
En ledtråd till kan ni få, inte till mig.
I dag på em så gjorde vi inte så mycket Kim och jag. Vi tog en cykel och promenad tur. Sen hem och gjorde lite mat, lagon till Putte kom hem. Vi gjorde Fläskfelé m. kantarellsås och klyftpotatis! Mmmmm va gott!
Och nu så ska jag snart gå och sova...
Har lite planer inför morgon dagen! Chattade med min "gammla" arbetskompis förut. Och vi bestämmde att vi skulle ses för en fika i morgon på stan i Kga :) Ååå det va så länge sen vi sågt så det ska bli så kul! Hennes lilla tjej som är 8månader är lite hostig så vi hoppas hon inte blir "dåligare" under natten! Ska försöka komma ihåg grejen Kim och jag köpt till Wilda oxå. Kan inte plocka fram den nu för Kims säng står precis framför lådan som den ligger i. Annars hade jag allt fått med mig den!
Nä nu ni. Natti natti på er

Midda på er

Publicerad 2010-05-06 14:23:49 i Allmänt

Nu är vi hemma igen både jag och Kim. Hon sover midda och jag har gjort lite mat. Blidde inget jobba i dag. Då jag har fått min vanliga onda värk som jag får 1 gång i månaden! Fy fasen säger jag bara. Tänk om jag kunde få slippa få såå ont!!! Mest av allt när jag får så här ont skulle jag vilja vara själv i ett mörkt rum och bara sova. Men det går ju inte :) Lilla Kimsan vill busa och greja. Hur ska jag kunna aktivera henne hela dagen hihi. Men det blir väl att gå ut... Börjar bli väldigt grått och träligt på himmlen nu. I morse sken solen så fint och varmt och skönt va det. Så då cyklade vi till Öppna en sväng :)

Jag har fortfarande inte fått grejen jag köpte från tradera... Så jag har mailat och fråga vad den är skickad med för fraktbolag. Får väl se om saken eller mailet kommer först. Och jag hoppas verkligen inte jag blivit lurad :( Men återstår att se... I dag har det gått 1 vecka exakt.

Så vill ni veta vad jag köpt?!?! Haha då får ni allt lägga till en kommentar! Fiffig jag är va.... :)
Ni kan få en ledtråd, den kostade 810:-

Nä nu tror jag det är dax att väcka Kim, hon har nu sovit i 2,5 tim. Men det brukar hon göra. Fast på dagis :)
I morgon blir vi nog oxå hemma. Om jag inte blir utskickad på jobb. Jag har iaf redan tagit ledigt åt henne. Så smidigt att bara ringa dagis och säga att jag ska jobba. Och vilka tider sen är det bara att åka dit med henne :) Dom är verkligen underbara på Kims dagis!

Kanske hörs senare...
Kram kram

Klippt....

Publicerad 2010-05-05 20:38:10 i Allmänt

Ja nu va det klippt för Kim hihi. Nä då jag klippte henne lite i håret bara :) Men hon vägrade att låta mig ta kort på henne. Så det fick vara :)
Annars så rullar dagarna på, jobbar och sliter. Hihi nä då, denna vecka har jag bara jobbat 5 tim/dag. Tråkigt men alltid något! Händer inte så mycket på dagarna här annars, vi är mest ute på gården och busar och grejar... Ska gå och handla lite blommor någon dag oxå. Jag har fortfarande inte kommit i väg och gjort det! Nu ska jag gå ut med Baltazar en stund och sen sova! Börjar inte jobba förens 11 i morgon. Ganska skönt, men ändå inte... Sen jobbar jag bara till 15.30.
Ha det bra alla mina bloggläsare. OM jag nu råkar ha några... :)

Midda...

Publicerad 2010-05-04 15:42:26 i Allmänt

Har jobbat klar för i dag. Och så har vi varit på utvecklings samtal på Kims dagis :) Allt va bara positivt om Kim. Hon har utvecklats otroligt mycket. Härligt, på bara 2månader har hon växt. Och blivit en mer självständig tjej! Dom sa att hon fixar det mesta själv och är väldigt duktig på att göra sig förstådd. Kan själv och min säger hon ofta nu mera. Baltazar har varit hemma hos våra grannar i dag, eftersom jag skulle jobba i närheten och inte hinner åka hem med honom till farmor. Han har nog haft en kanon dag han med, hade käkat massor med mat. Varit ute hela dagen och det bästa av allt va nog alla andra hundar :) Nu är vi hemma igen, både han och Kim  sover midda och jag ska greja lite. Får ju passa på hihi.
I kväll hade jag tänkt om man kanske kunde ta och mysa till det lite med sambon :) Kanske lite god mat och en film... Får se vad Putte tycker om det. Jag tycker iaf att det låter som en bra idé!
Over...

3e maj-2010

Publicerad 2010-05-03 20:12:38 i Allmänt

I dag har varit ännu en härlig dag. Sol och jobb :)
Jobbade bara 9-12 men alltid något. Har fått jobb för hela veckan så jag är såå nöjd och glad!
I morgon ska vi på utvecklings samtal på Kims dagis. Ska bli spännande att se vad dom har att säga om henne...Eller vad man nu pratar om. Det är ju första gången vi är på något sånt trotts allt :) Nyfiken.
I dag när jag kom och skulle hämta Kim så sov hon, dom hade kollat fel på dag och trodde jag skulle komma senare i dag. Träligt, men det fick gå. Så Kim sov bara ca 20min på middan. Och sen sov hon inget mer på hela dagen. Hon stöp i säng redan 17.20! Men men spela roll, blir nog bara en tidig morgon. Men då behöver jag ju inte väcka henne iaf :) Nu på kvällen har jag varit ute på kvälls promenad med Baltazar, och Lilli. Underbart väder, helt vindstilla och sol! Måste börja jobba lite med Baltazar igen. Han har f*n blivit helt omöjlig! 

Nu ska jag plocka in lite disk i maskinen och sen byta om inför säng gång!
Fattar inte varför jag är såå trött för. Kanske ska börja med järntabletter igen...

och tills nästa gång....

Ha det gött :)

Söndag 2 maj-2010

Publicerad 2010-05-02 21:26:39 i Allmänt

Vilken underbar söndag :)
Vi började dagen med att åka till badhuset! Så kl 9 va vi uppe och packa och greja. Ringe och väckte faster Anna. Putte sa något om att hon hade skickat sms... Så jag tänkte att det är bäst jag ringer och kollar om hon ville med. Haha en helt nyvaken/väckt Anna svarar i telefonen så jag knappt hör va hon säger... Men hon mummla lite och sa ja. Så efter kanske 30-40min va vi där och plocka upp henne. Med oss mer till badhuset va Bullen och Ebba. Virre jobba redan så henne träffa vi där :) Och hon hade med sig sin super fina kamera! Virre har börjat lekt lite grann med PhotoShop, och bilderna blir såååå underbart fina :) Du är så duktig.
  
 Jag och Kim 30/4-10    
  Virre lyckas ta ett kort just när Kim tappar hinken!
 Min älskling grejar och står i. Men jag tror nog mest att han leker....hihi

Det va lite härliga bilder :)

När vi kom hem från badet, Anna förljde med oss hem :) Så ställde jag mig och gjorde lite mat. Fick bli kyckling och ris. Men jäklar så starkt det vart!!! Va så det brann i halsen, haha. Men det blidde ganska gott. Kim satt kvar i bilen och sov. Jag hann även hänga lite tvätt. Tack vare att Anna va här :) Sen cyklade Kim, jag och Anna till OkQ8 för att handla lite mjölk. På vägen hem gemon skogen...hittade jag min gammla cykel som vart snodd för ca 2 år sen!!! Helt otroligt. Hade jag sett den j*veln som hade det så ****** hade den fått höra!!! Hur f*n kan man sno en cykel i lilla Dfs och sen använda den i samma sammhälle??? Så när vi kommer hem med den säger farmor, haha tog du med cykeln som stod i skogen?! JA givetvis den är ju min :) Öh jaha :) Men det kunde väl inte hon veta heller, pucko jag hihi.
Putte har varit så duktig i helgen. Han har grävt igen alla vattenpölar, och tagit bort våran gammla pool som fanns i våran gammla altan. Så nu är det snart bara att börja gräva och dränera...öh vet inte hur det stavs. Men ni fattar nog :) I em har även Bullen, Virre och Ebba varit här :) Så vi fikade lite äppelpaj och drack kaffe.
Sen va vi ute i trädgården en sväng igen innan det vart natten.
Men nu sover Kim så skönt, och jag håller på med lite mat. Väldigt sen kvällsmat...men men.
Over.... Natti natti

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela