♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Valborg!

Publicerad 2010-04-30 21:59:51 i Allmänt

Hoppas ni har/haft en härlig valborg!



Kim, Baltazar och jag kom precis hem igen. Vi har varit ute hos P&A och "fira" valborg... Putte blidde kvar. Dom skulle bada tunna, och bastu. Vi grillade lite mat och jag tog en cider :) Kim badade tunna med farmor. Men hon tyckte inte det va spec kul. Men jag tror hon tyckte det va kallt! Och så bada ju inte jag med henne...Kanske går bättre nästa gång :) Nu sussar både Kim och Baltazar inne i sängen. Tror dom snarkar ikapp...hihi.
Förut i dag ringde vi till farmor och fråga om hon ville följa med oss till lekparken och ta en fika och busa lite. Och det ville hon, och Killen&Billy förstås :) Efter det så var det bara att rappa på, handla och åka till P&A.
Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och sova! 

                                                       sweet dreams everyone

Picknick....

Publicerad 2010-04-29 22:08:13 i Allmänt

Hej på er :)
Det har varit en underbar dag. Vi började med en sovmorgon till halv 9. Så jag ringde till dagis och Kim fick vara ledig i dag. Vi tog cykeln och åkte till Öppna ist :) Mysigt. När vi kom hem igen så gjorde vi lite mat och sen ville Kim sova midda. Sov i 2 timmar... Kl va över 3 när hon vakna. Så medans hon sov så hade jag gjort mellis. Att ta med till lekparken :) Så vi gick till lekparken med massa gott under vagnen :) Kolla bara så härligt vi hade det...


Super härligt. Det fanns fler barn i lekparken, hihi tror dom vart lite avis....
Efter en stund traska vi hemåt igen. Städa både lilla altanen och inne. Kim har kommit på att hon vill vara ute på altanen. Så jag fixade upp en grind så hon inte kan smita för långt. Är så så skönt ute, även fast det blåste storm i dag så har det varit varmt! Underbart att kunna slänga upp dörren och fönster på vädring! Efter en stund kom pappa hem och tog med sig Kim och åkte och handlade :) Körde "snabb" mat i dag. Kyckling/kebab låda... Men det måste man väl få göra i bland?! :) Kim fick en egen tallrik med strips och kyckling...mmmm mamma... :) Det va gott! Sen gick jag och grejja lite medans Kim satt och kladda vidare... och när jag kommer tillbaka ut i köket såg jag....detta...


Dom har ingen aning om att jag kollar på dom...

Mina godingar ♥♥
Hon sitter med en klubba som hon fick av pizza gubben... Men tröttna ganska fort på den.
Sen skulle jag ta mig en dusch men då skulle Kim oxå duscha så vi duschade tillsammmans :)
Att duscha mig på huvudet var bara kul men att få sitt eget huvud duschat va inte lika kul....men okej...
Sen ville hon ha lelle och peka på sängen. Hon ville alltså sova. Så pappa tog på henne ny blöja och jamasen. Och jag gjorde välling.
Sen förljde jag med Lilli bara för sällskapets skull och handlade. Hade fortfarande kvar billiga torkvindor på Kronhallen så jag köpte en sån. Och sen in på Vinn&Finn och hämta ett fundament att sätta det i :) Så i morgon om det blir bra väder ska jag sätta upp det och sen hänga tvätt!!!! Om jag inte blir in ringd att jobba :) Guuud va kul det skulle vara med ett längre vick. Eller ett riktigt jobb! Söker för fullt men inge napp än, kanske kommer.
Just ja, jag har fixat lite bilder på vagnen...husvagnen asså :)




Inte så mycket kvar av den just nu...
Sen har jag några sånna här.. och tänkte kolla om någon är intresserad?!

Tripp trapp stolar, UTAN båge...

Nu ska ni få höra en kul sak :)
I natt så hörde vi ett riktigt högt kras i köket! Vart klar vaken, både jag och Putte. Va va det sa vi bägge 2. Efter en stund gick Putte upp och kollade, i väg sprang en katt. Så jag hör Putte säga, KATTJÄVEL. Nää sa jag, han ligger ju här brevid mig. Putte- INTE DEN det här va en annan... HAHAHA va jag skrattade :) Tyckte det va lite kul, kanske mindre kul att han pajjade några tallrikar som stod på diskbänken. Men men. Får nog ta och snacka lite med Katten om blommor och bin. Hihihi.

Nä, nu ska jag ta och sova. Och hoppas på att få sova hela natten...
Kim har krånglat av och till hela veckan nu. Kan inte sova om hon inte får sova tätt tätt intill mig eller helst på mig! Vet inte va det är för fel, kanske en fas i livet... tråkigt är det iaf, stackars henne :( Mig gör det inte så mycket, blir lite trött på dagen bara. Hoppas hon snart kommer på bättre tankar. Så drömmde jag fruktans värda mardrömmar i natt med! Det va länge sen jag gjort. Och så har jag tänkt mycket på det en kompis sa för någon dag sen. Men inget negativt med det... Bara funderingar hur hon kunde veta det!

Men nu mina vänner ska jag sova, krypa ner brevid min älskling och mysa :)
Natti natti

Kloka ord...

Publicerad 2010-04-29 12:19:36 i Allmänt

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så....... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...


Nu har Kim och jag varit på Öppna Förskolan en stund :) Så nu har hon fått busa av sig och jag snacka lite med alla goa föräldrar.
Nu ska vi ta och göra lite mat innan hon ska få sova midda.

Kram kram

Gå in och rösta :)

Publicerad 2010-04-28 22:00:14 i Allmänt

På min underbara tös, Kim. Klicka här för att komma dit

Tack på förhand :) Så håller vi tummarna att hon vinner *ler*




I dag har jag jobbat. 10-16.30. Timmarna gick fort och det va riktigt kul! Så nu är det bara hoppas på att dom tyckte man gjorde ett bra jobb och får komma tillbaka :) Ganska svårt det där... Man ska få dom att tycka om en på bara några timmar! Våga visa vad man kan och vill... våga ta för sig osv...  Inte lätt alla gånger :) Men jag tycker jag har gjort det bra. Iaf på dom andra ställen jag varit på. I dag va jag på ett dagis för barn med speciella behov. Men jag tycker nog att jag klara det ganska så bra, men men återstår att se.
Nu ska jag ta och sova...
Glöm nu inte att rösa på henne ;)

Kram kram

Snabbis ;)

Publicerad 2010-04-26 22:18:04 i Allmänt

Jo då, nu kör jag en snabbis hihi. Innan jag ska lägga mig i sängen :)
Har jobbat i dag, 8-17... Var inte riktigt så pigg som jag brukar vara. Men kanske inte så konstigt efter helgens bravader...haha. Näe kl va bortåt 10 så tänkte jag, hur ska jag stå ut hela dagen, kl rör ju knappt på sig!? Men rätt va det va, så va det dax för lunch och sen en rast. Åkte hem till syrran på rasten. Fick en snabb kopp kaffe och kaka :) Och helt plötsligt va det dax att åka tillbaka till jobbet. Kl va 13! Och sen rusa tiden i väg dom sista timmarna. Nemas problemas lixom...hihi. Hem till svärmor och hämta Baltazar och sen vidare hem. Efter bara en liten stund kom Putte och Kim :) Putte hämta Kim på dagis i dag eftersom jag sluta så sent. Och i morgon ska han lämna henne. Jag börjar 6.00! Så därför blir det en snabbis här... Just ja Putte har rivit lite mer i husvagnen i dag :) Får se när den blir klar. Snart hoppas jag! Är så sugen på att dra i väg någon stans. Är ju sååå mysigt!
Vilket härligt väder det va i dag föresten :) Blåste inte ens kallt! Nu på kvällen vid 19 tiden hade vi fortfarande 17+ ute. Underbart, snart är sommaren här!!!! Jiiipppiii.
Nä nu måste jag ta och sova. Så jag orkar upp i morgon :)
Natti natt

25 april 2010

Publicerad 2010-04-25 21:25:31 i Allmänt

Tack underbara Faster Anna för hjälpen! Du är guld värd :) Älskar dig!

En härlig eftermidda :)
Åkte och hämtade Kim&Baltazar bortåt 15-16 tiden. Sen in till Willys i Kga och handlade lite mat.
Sen hem :) Rotade fram cykeln från garaget. Eftersom jag måste ha den i veckan när jag ska jobba.
Sen gick Putte ut med Kim och jag ställde mig och gjorde lite mat. Fläskfele, hasselbackisar och beasås. Och god salad! Mummmma!!! Det va väl meningen att Kim skulle äta med oss, men hon orka inte hålla sig vaken. Så hon fick 1 av sina matlådor jag hade i frysen. Hon åt upp nästan allt. Sen tog Putte på henne jamasen, och gjorde välling. Och så stupa hon i säng och somna på stört.
Och det gör nog jag med snart! Vart ju inte så mycket sömn i natt direkt, hihi.
Nu sitter vi och kollar på Wallander-Luftslottet. Trodde inte jag sett den, men nu en bit in i filmen känner jag igen den...typiskt. Så det blir att krypa ner i sängen ist!
Så sov gott, så hörs vi i morgon igen :)
 

Helgen...

Publicerad 2010-04-25 14:11:39 i Allmänt

Hahaha en sån underbar helg! I fredags gjorde vi väl inte så mycket... Va på stan en sväng medans Putte jobba. Sen hem och rev husvagnen! Asså fatta hur den såg ut?! Så det kommer att bli jätte bra, när vi är klara med den. Glömde ju ta för och efterbild :(  Men jag ska gå ut och fota den sen tänkte jag. Fast det bara är väggarna kvar...
I går lördag... Så var vi på stan en sväng igen och kolla på bilar och motorcyklar som ställdes ut för uppvisning. Fanns mycket fint! Kim gilla nog motorcyklarna bäst. Himmel så busig hon va på stan i går :) Vi hade tur, vi träffa några från föräldra gruppen i en lekpark. Så Kim fick busa av sig en stund. Sen vidare... Fick hämta Robban i Åtorp, bilen hade pajjat. Skit tråkigt för han! Men den är väl snart i gång igen. Sen på kvällen så ringde jag och bokade bord på Harry´s i karlskoga! Och kollade med Faster Anna om hon ville vara barnvakt. Och det ville hon :) Underbart!!! Tog en P2 till fördrink och beställde en saftig biff. Men det jag beställde vart jag lite besviken på... Ville ha en blodig biff, men fick inte det. Den va rosa inuti men inte riktigt som jag ville ha den. Men ändå väldigt väldigt god! Efter det så åkte vi hemmåt... Kom bara in i huset så vände vi och gick ut igen, vidare till våra grannar som hade fest :) Och det vart sent! Vi kom hem vid 5 halv 6 i morse! Men jag hade så roligt att bara timmarna flög i väg! Det va länge sen måste jag säga. Sen kom vi inte i säng på en gång heller... kanske somna vid halv 7 tiden och klev upp 10. Saknar min lillrumpa :( Jag vet att hon har det underbart hos faster Anna, Anna är så j*vla duktig! En helt underbar tjej :) Va skulle jag göra utan henne...?! Nä just. Finns inte bara! Älskar dig, tack! Nu ska vi försöka ta oss ut... hämta hem bilen. Och sen i väg och hämta hem resten av våran familj. I kväll blir det söndags mys på hög nivå kan jag lova!!!
Ha en fortsatt härlig dag!

23/4-10

Publicerad 2010-04-23 23:11:13 i Allmänt

I går jobbade jag, 7.30-16.30. Efter det kom Putte och Kim å hämtade mig. För vi skulle åka till Tranås och kolla på en husvagns inredning. Det va knappt att allt fick plats i kärran vi hyrt! Så lite fick vi ha i bilen. Vi va hemma runt 24 tiden tror jag. Kim va jätte trött så henne va det bara att lägga i sängen med lelleflarran :) Och efter en stund sov hon igen.
I dag har vi varit på stan en stund medans Putte jobba. Käka på en Thairesturante i Kga, och kan säga att det va ingen vidare go mat! 1 gång och inge mer. Testa ska man väl iaf :) Och det gjorde jag. På stan köpte jag 3par trosor till Kimsan. Tror inte jag köpte något annat. Jo nya "nuppar" till hennes flarra... Dom gammla börjar lukta och ser inte allt för bra ut.
När vi kom hem igen så satte Putte i gång med husvagnen och jag följde med Lilli och handla....mat. Efter det hem och gjorde lite mat till Kim och käka glass till efterrätt :) Ni måste bara prova den nya glassen från GB!
Cornetto Freestyle Bröllopsstruten Såååå god


Nu har vi nyss käka lite varma mackor. Jag va så sugen på att göra något i dag. Men icke, skulle jag ut skulle minsan min sambo det oxå! Så blev hemma båda 2... Tråkigt. Det va så många kompisar som skulle ut i dag så jag tror det hade varit roligt. Men men. Kommer väl fler tåg...typ.
Jag tycker det är så tråkigt. Jag har frågat min sambo fler ggr om han vill göra något med mig, bara mig. Kanske gå ut och äta, kolla på bio eller så. Men antingen är han- för trött, orkar inte, känner inte för det, har inga pengar, en annan dag osv... Förra gången hade jag fixat biljetter till bio och bord på Harrys i Kga. hade fixat skjus och barnvakt. Gjort allt klart och det skulle bli så kul att överraska honom med det. Men nä, han ville inte! Blir så ledsen :( Varför?! Jag kan säga att jag verkligen är nere i en svag period nu.... Behöver kärlek. Men det blir väl bättre det oxå framöver...
Nu sitter min sambo i soffan och sover och själv ska jag gå in i sängen och lägga mig!
I morgon ska jag, Kim och Baltazar ta en promenad till blomträdgården här i strömtorp och köpa lite blommor. OM det blir fintväder vill säga.
Over and out Good Night

April 21, 2010

Publicerad 2010-04-21 20:56:21 i Allmänt

I dag har Kim och jag varit i badhuset :) Träffade på underbara Virre. Prata lite om kom fram till att vi ska gå på vårmarken ihop med tjejerna :) Ska blir kul, ser fram mot det!
Vi bada väl kanske i 1 timme sen ville inte Kim mer. Så då gick vi upp på stan en stund. Sen kom Puttes kompis och hämtade oss :)
Sen drog vi en snabb McDonalds, och en kaffe hos några kompisar.
Och nu är vi hemma igen.
Kim är nattad, och jag sitter här....konstigt va ?! :)
Å vilket jäkla skit väder vi har! I morse när jag drog upp persienerna så va det vitt på marken!!! Snö!!!
Vill ha värme och inte snö. Suck...
Nu ska jag kolla lite på tv och sen faktiskt sova. För i morgon ska jag JOBBA :) Underbart. Från 7.30-16.30
Tänker så mycket just nu på olika saker, mina föräldrar, syskon...osv...

Ett väldigt fint ordspråk! Som jag snodde från en kompis blogg....
 
Ta hand om varandra!
Kram kram

Lite nere...

Publicerad 2010-04-20 21:42:45 i Allmänt

Nu har jag varit ute på promenad igen :) Sååå duktiga vi är. Baltazar är just nu inne i badrummet och väntar på att få sig en dusch. Men som vanligt var det upptaget.
I morgon har jag inget jobb inplanerat än så läng... tråkigt. Har sökt lite jobb, men f*n INGEN som hör av sig. Inte ens mailar tillbaka... Dåligt tycker jag. Jag måste ha ett riktigt jobb, blir tokig snart. Ett jobb med bra betalt! Gärna med människor, eller som parkförvaltare (om det nu heter så), städerska skulle jag oxå kunna tänka mig. Tror det är ett bra jobb. Bara det att veta att man får pengar varje månad och vad man ska göra varje månad.
Om jag nu inte ska jobba i morgon så hade jag tänkt att åka in och bada med Kim. Och så är jag sugen på att hälsa på Leif i Kga :) Tänker på han väldigt mycket. Och även Vivvi...
Känner mig så nere, vet inte varför. Jag önskar att min sambo kunde vissa lite uppskattning/kärlek och bara krama om mig. Behöver det känner jag. Kommer sånna här stunder då jag saknar mina föräldrar väldigt mycket. Kan ligga och gråta för mig själv i sängen på kvällarna och tänka på dom. Kolla på det enda kort på min pappa som jag har. Jag har inget kort på mamma :( Inga kort! Inga på mig som liten heller. Så jälva tråkigt!!!
Usch nä nu sitter jag här och får tårar i ögona igen.

Snart på väg

Publicerad 2010-04-20 09:06:30 i Allmänt

Ja Snart är det jobb dax :) Kort dag i dag, börjar 10.15-14.15...
I dag är det strålande sol och vindstilla än så länge. Det hinner nog ända sig.
I em funderar jag på att åka in till Kga med Kim, bada bada :) Men kom på att Putte inte har någon barnstol i bilen. Hade ju tänkt åka med honom hem. Får se hur jag gör.
På morgon har vi hunnit ganska mycket. Dammsuga, duscha ätit frukost och gjort oss klara för att gå ut.
Nu vill Kim gå ut så vi får väl göra det, snart ändå dax att gå till dagis med henne :)
Ha en bra dag!

Månadg :)

Publicerad 2010-04-19 20:02:40 i Allmänt

Å i dag har jag jobbat!!! Äntligen. F*n så kul det är :)
Sen har vi inte hunnit så mycket mer i dag, hämtade Kim på dagis kl 17.00. Sen hem och gjorde mat, köttgryta och ris. Och nu sover hon sen halv 8.
Och jag ska ta mig ut på en härlig promenad med Baltazar :) för nu kom Putte hem från jobbet.
Ha en bra kväll!
Kram

Söndags kväll

Publicerad 2010-04-18 22:21:59 i Allmänt

Jaha ja, sitter och kollar på tv. Whipe Out och Ballar av stål. Men nu ska jag snart ta och lägga mig...
I dag har vi varit på tips promenad. Fick bara 9 av 12 rätt. Men jag är inte så bra på sånt där med nykterheten haha. Efter det åkte vi in till Kga en sväng. Sen hem, och fick för mig att jag skulle börja städa källaren igen... Och det gjorde jag. Efter en stund kom Putte ner oxå :) Så nu kan man gå ner i källaren utan större problem! I morgon ska Putte ta med sig en tvättmaskin hem från Kga, så nu har jag snart 2st. 1 ska jag ha uppe :) Ingen som har 1 eller 2 torktummlare???? Behöver det! Hör gärna av dig i så fall.
Nu på kvällen har vi käkat räkor och massa goda ostar och kex :) och CocaCola! Å så har jag tvättat och hängt lite tvätt oxå. Överallt typ...
Här kommer lite bilder :)
 








Natti natti på er

Söndag 18/4-10

Publicerad 2010-04-18 08:50:47 i Allmänt

En dag som denna :) Som, ganska vidstilla... Lite disigt än.
Snart bär det av på tipspromenad! Inte så långt dit i dag, så i dag GÅR vi DIT och HEM! Ska bara bort till Strömtorps ip.
Är även hund utställning i Botorp i dag. Fattar inte varför jag inte anmälde Baltazar. Sur på mig själv!!! grrrr
Sen i em ska vi till Kristinehamn om allt går som Angelica och jag planera i går... Vi tänkte att vi skulle ta en härlig promenad med våra sambos. Vid Skymningen :)
I går då... Tivoli och loppis :)
Fynda massor på loppisen. Bla massa leksaker till Kim, 2 vår mössor...mm
Efter loppisen gick vi till tivolit en sväng. Gick ett varv. När Kim fick syn på en berodalbana! Den gick ganska sakta, så vi fråga Kim om hon ville åka. Aaaaa aaaa aa den den och peka. Jaja så pappa Putte gick i väg och köpte 2 biljetter :) Asså 30:-/st!!!??? Fan hur dyrt som helst ju. Fråga henne igen om hon va säker på att hon ville åka...Aaa aaa. Okej. Så vi gick upp och satte oss... Och så bar det i väg uppför backen...och nerför backen :) Sög allt lite i magen men Kim tyckte bara det va kul...mer mer mer?! Ja vi får nog åka ett varv till sa jag. Fick åka 3 varv med den :) Sen gick vi vidare. Tills hon såg nästa karusell... Tror den kallas för " FlygandeMattan"?!... Den?! Peka och nicka. Haha närru sa vi då :) Får allt vänta tills du blir lite större... Den och peka på den andra bergodalbanan. Hm... kollar ett varv... Jo den gick fort, ganska mycket fortare än den andra... Vill du åka den? Aaaa aaa. Och så nickar hon med hela kroppen :) SÅ söt! Jaja så vi köpte 2 biljetter till. Men när vi kom fram och skulle lämna biljetterna, sa farbror. Åker du med henne eller för skojs skull. Och log. Haha ja sa, det vet jag inte... Äh du ska iaf bara betala en biljett sa han :) Jasså jaha. Tack så mycket. Den fick vi åka 4 varv. + att Kim ville åka 1 gång till efter det. Vi tyckte hon kunde åka "bebis" karusellerna.. men Nääää näää den och peka. Så vi åkte igen. Sen åkte vi till McDonalds och åt mat. På vägen hem va Kim så trött så hon somnade. Sov till 18 då väckte vi henne. Och kl 21 ville hon sova. Och vet ni, hon sov hela natten i natt! Underbart :)
Oj måste göra mig klar, vi ska ju på tipspromenad....nu vart det lite brådis. Ska klä både Kim och mig. Eller hon klär på sig själv. Ja försöker iaf :) I bland går det riktigt bra! Hon är så duktig. Skor, mössa och jacka fixar hon själv.
Ha en bra dag. Hörs senare. För då ska jag försöka få ut lite biler sen i går :)
Kram

Sover

Publicerad 2010-04-17 10:00:44 i Allmänt

Ja alla i familjen sover utom jag... Jag har varit på väg länge in i duschen, men jag fastna framför tvn! Häxornas Tid. Himmla bra, jag tycker sånnt är spännande och kul at kolla på. Hänt mycket sen då! 1600talet asså :)
Nä nu är det slut så jag ska hoppa in i duschen. Sen ska vi åka till Kga. Loppis i Nobelhallen och tivoli vid nobelhallen :) Allt i en smäll, typ. Bara solen som saknas....
Ha en bra dag!

Morgon dagen...+bilder

Publicerad 2010-04-16 22:29:41 i Allmänt

För några timmar sen kom Putte hem! Underbart :)
Gisssses va trött jag är! 3 nätter i rad nu har Kim vaknat kl 3 och vägrat somna om, om hon inte fick ligga på mig. Så jag har sovit väldigt dåligt. Och det känns... Hoppas på en bättre natt i natt.
I morgon ska vi åka in till kga. Gå på stor loppis och tivoli :) Får se om Kim kanske vill åka karusel...hihi. Hon är så bra på att tala om vad hon vill och inte vill. Så kanske man kan hitta några barnleksaker som man kan ha ute. Typ, lära gå vagn eller liknande, bobbycar, osv....Tycker det är lite onödigt att ta ut det hon har. Efter som vi köpte det nytt. Och det är väldigt fräsht och så. Och så kanske man får fler barn som kan ärva :)
Sen blir det väl en tripp på stan oxå eller till mitt gammla jobb.
Nu kommer det lite bilder... Efter det... SOVA! Natti natti på er
 Kim 15/4-10
 Kim på Öppna Förskolan 15/4-10
 Äter majskolv hemma hos farmor 14/4-10
 Kim sitter ute på gräsmattan och leker med Baltazar 14/4-10
 La på en matta på golvet, och Kim kolla lite fundersamt på den... och...
 se...ja då kunde man gosa med mattan :) 12/4-10
 Min underbart fina hund Baltazar!
 Sååå mycket vatten i skogarna och bort i kring! 14/4-10
 Tussisar :) 14/4-10
 Kim undrade nog hur färgen smaka... 15/4-10
 

Underbara unge ♥

Publicerad 2010-04-16 12:37:41 i Allmänt

Nu på förmiddan har vi varit till Öppna Förskolan och busat lite. Jag tog ledigt från dagis åt Kim i dag med. Varför inte vara hemma med mamma när jag ändå är ledig... Vid 11 tiden började Kim se lite trött ut och sa att hon ville åka. Så jag fråga om hon ville åka hem och då nicka hon. Så tänkte jag att vi skulle skynda oss hem. Vi cyklade i dag... Tänkte hinna göra mat och så innan Kim skulle sova midda. Men icke. När vi kom hem hade hon ålat sig ur selen och lagt sig ner :)
 Filten jag la på henne när vi kom hem.
 Ä hon inte för go?!
 
Nu ska jag göra lite mat till oss innan hon vaknar :)
Hörs säkert senare...
Hade tänkt försöka lägga upp lite bilder i kväll oxå, OM nu datorn tycker det. För det gjorde den inte i går! Suck...
Kram

Tack ♥

Publicerad 2010-04-14 21:38:44 i Allmänt

Tack min underbara familj :) Svärmor&Co!
I dag vart jag, Kim och Baltazar hembjudna till svärmor på fika och mat ♥ Fick grillat, gott kött, strips , grillade champingoner, grillad lök, grillad tomat, grillad majskolv. Och massa god sallad! Och några öl och cider :) Mummma. Och nu sitter jag här hemma med godis skålen provid mig, och slänger in några bokstäver här :) hihi.
Tösen sover så gott i sin säng, med både Heffa och filten. I morgon funderar jag på att ta ledigt från dagis och kanske gå upp till Öppna ist. Men det bestämms i morgon bitti. Kan ju hända att jag får jobba om jag har tur! Jag har inte jobbat något än så länge denna månad. Och hur f*n ska jag ha råd med Ullared!? F*n f*n f*n säger jag bara. Men jag hoppas verkligen det ordnar sig.
Nu ska jag snart ta och lägga mig. Saknar min Putte jätte mycket. Hihi jag skickade en snaskig bild till honom förut, en bild på lite god mat och öl/cider :) Taskigt?! Haha näää :) Å så skrev jag. Grillat är gott. Puss puss älskar dig. Prata med han nyss, då skulle dom bada bubbel bad och ta en öl. Åh så kallar han det att jobba och slita...haha näää. Äh han är allt värd det säket.... För när han kommer hem ska han minnsan få jobba! :) Med allt som hör till trädgården och huset! Bara så du vet det Putte ;)
Hade tänkt lägga upp lite bilder, men orkar tyvärr inte nu....
God Natt på er
Saknar dig älskling, kom hem snart ♥

Underbart väder!

Publicerad 2010-04-14 11:40:56 i Allmänt

Ännu en underbar dag! Jag har kört ett race med dammsugaren, och slängt upp dörren för fullt! Ut med det gammla och med det nya (vädret)! Sååå underbart. Just ja det har jag väl inte sagt. -Här om dagen när vi var ner och mata fåglarna vid älven tog Baltazar sitt förtsa dopp för i år! Men han gjorde det bara en gång, tror han tyckte det va lite kallt....
I dag har jag inte hunnit med så mycket mer. Monterat dit en barn stol på cykeln. Som min snälla granne kom över med i går :) Det ända som fattas till den är extra fotstäd. Dom reglerbara. Men det måste väl gå att köpa?!
Nu precis ringde min svärmor och bjöd in mig och Kim på fika :) Så efter att jag hämtat henne på dagis så ska vi gå dit. Nu ska jag göra mig klar för att gå i väg. SKa bara slänga i lite tvätt i maskinen först. Torkställningen fick stå i rummet....kläderna torkade faktiskt ganska fort så det gick bra.
Ha en bra och solig dag :) Iaf ni som har sol på himmlen.
Kram kram

Gässssp...

Publicerad 2010-04-13 21:55:42 i Allmänt

Åh så trött jag är.
Nu sitter jag här och väntar på att min Putte ska ringa. Jag har försökt ringa han, men han svarar ju inte :(
Sen tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen!
I dag har jag städat lite i källaren och här uppe. Fattar inte varför vi slängt vissa saker... Får gå igenom säckarna igen. Kanske i morgon när Kim är på dagis... Efter att jag hämtat Kim på dagis i dag så gick vi till en kompis och fick mat. Grillat :) Första gången i år som jag ätit det. Och det kommer bli många fler gånger med grillad mat. Efter maten tog vi en lång promenad runt på landet, underbart i det vackra vädret :) Sen hem och hängde lite tvätt. Lilli kom förbi med mer saker till Kim. Fodrat regnställ och ett smycke. Där det stod Kim på ena sidan och Vendela på andra. Baltazar fick oxå ett smycke där det stod Baltazar och telefon nr till mig. Jag har fått ett paket att hämta ut oxå, ett köp som jag vann på tradera. Men det finns i Kga...och varför det skickades dit har jag inte den blekaste aning om! Så det får jag hämta när någon kan skjusa in mig dit. Hade jag haft lite mer pengar att röra mig på hade jag tagit bussen. Väntar på mer paket oxå, men dom hoppas jag verkligen skickas till OkQ8 i Dfs! Eller direkt till min brevlåda! Jaja...
Kolla vädret förut oxå, och det ska bli sol och härligt väder ända fram till helgen :)
Och nu sitter jag och kollar min FB och tvn... Ska försöka ringa Putte igen. Ska nog ta mig lite godis oxå...
Ha det gott alla :)

13/4-10

Publicerad 2010-04-13 10:30:55 i Allmänt

Kim är på dagis och jag håller på och grejar lite här hemma. Tvättar och städar. Men inte så kul att tvätta just nu, där jag brukar hänga tvätten för torkning har fläckten pajja. Och altan har jag inte heller kvar så jag kan inte hänga där, ingen kläsnurra att hänga på, OCH torktummlare har jag ingen heller.... Vet inte hur jag ska göra, hade jag haft pengar hade jag åkt i väg och köpt mig en torktummlare NU! Fattar inte hur jag ska göra. Kim måste ha rena kläder och jag med för den delen. Men Kim är viktigast för mig. Funderar skarpt på att fråga "någon" om jag får låna pengar till en torktummlare. Men känns fel det med. Jag önska mig en i födelsedags present men det är ju en bit kvar till Juli. Nu nu ska jag köra över golvena med dammsugaren. Sen hänga tvätt lite här och där...
Fortfarande soligt och härligt ute :)


Måndags kväll

Publicerad 2010-04-12 20:21:45 i Allmänt

Sitter faktiskt och saknar min Putte som brukar komma hem vid denna tiden... Saknar dig Putte.
I dag så tog vi oss en lång promenad, ner till älven. Skulle mata änderna, men Kim sov så gott i vagnen efter dagis så hon missade det helt. Efter det så gick vi upp till svärmor för att se om det va någon hemma och om Baltazar kunde få stanna där en stund. Faster Anna va hemma, så han fick va där. Själv så gick vi upp till Öppna Förskolan för att äta lite mellis och leka :) Kim målade ett hjärta oxå och kladda lite på ett papper :) Så fint hihi.
Sen hämta Baltazar och ta en promenad hem och förbi PeKås. Kim hade ingen välling eller joghurt kvar, så det va ett måste :)
I dag så friskanmälde jag mig igen oxå. Får se när jag får jobba nästa gång :) Hoppas det blir snart. Måste ju jobba ihop pengar till Ullared. Men jag får nog lägga undan från min lön som jag får denna månad. Halva denna månad har ju redan gått...Tokigt :)
I morgon vet jag inte vad vi ska göra riktigt om jag inte ska jobba. Kim ska till dagis 9.15-12.15. Efter det kanske vi går hem till en kompis...ja får se.
Nu ska jag ta och vattna mina blommor och vänta på att Putte ringer....
Dröm sött
 

Sol i dag med :)

Publicerad 2010-04-12 11:09:16 i Allmänt

Försov oss i dag...
Kim skulle var på dagis 9.15 och vi vaknade 8.30! Brådis! Men vi hann med allt innan det :) Bra team hon och jag. I morse åkte Putte i väg på jobb oxå :( Kl 04.30 åkte han och kommer hem till helgen igen. Jätte tråkigt. Men den årstiden börjar ni igen. Hela sommaren är han ute på jobb, bara hemma på helgerna. Tror det är första gången Kim kommer undra vart pappa är... Och se henne reaktion när han kommer hem till helgen...
I går så var vi ute hela dagen! Först en tips promenad runt Degernäs uddarna fick 11 av 12 rätt. Inte illa, hihi. Kim fick oxå 11 av 12 rätt och det va INTE tack vare mamma....för jag tyckte barnfrågorna va skit svåra! För barn över 12 år och uppåt kanske?! Tycker det ska vara för typ dom barn som är 3-5 år och uppåt. Ena frågan va, hur mycket väger Blåvalens tunga... Vet ni det? Eller I går började Wild Kids på tvn, vart började äventyret med fritagningen av barnen...? Och så flagg frågor. Nä tyckte det va för "små" barn. Lite tråkigt. Men men. Efter tipspromenaden så hade jag trott att vi skulle greja på gården eftersom det ser ut som ett H-vete här ute... Men näää, Min sambo skulle ju jobba i dag så han tänkte inte göra något. Asså ibland blir jag så trött och ledsen på det. Jag vill så mycket men känns som om jag får göra allt själv. Jag ska diska, städa, laga mat, städa gården, tvätta, ta hand om mina djur och barn. Och jag ska hinna jobba. I bland känns det som om jag inte orkar mer, jag vill bara vara. Men jag hinner inte ens det... och allt detta medans min sambo sitter vid datorn eller sover eller är hon nån kompis. Och inte nog med det så blev en liten tjej ledsen på mig... Du vet jag tänker inte jämt på att du kanske vill med. Fråga gärna om du får följa med ist! Det vet du att du får. Du är aldrig i vägen för oss!!! Och du vet precis vem du är :) Älskar dig. Kram kram
Jaja nu fick jag ur mig lite, kanske det blir bättre en stund.
Men jag och Kim var iaf ute hela dagen och lekte och greja lite. Och så va Lilli med mig ner till Pantstationen så jag fick lite pantat, fick ihop 240:-. Räcker kanske under veckan iaf, måste handla blöjor och välling i dag. Nä nu måste jag sätta lite fart, ringa lite och hänga tvätt. Sen hämta Kim på dagis, sen ska vi gå ner till älven och mata pippin :) Underbart väder i dag oxå! och helt vidstilla :)
Ha en bra dag alla! Det ska vi försöka ha :)
Kram kram

En underbar söndgs morgon

Publicerad 2010-04-11 08:49:13 i Allmänt

Solen skiner ute! Jag skynda mig dra upp persienerna i köket för att få in lite sol och vår värme :)
Underbart! Vi har precis käkat lite frukost och nu ska vi ta en lång promenad nere vid sjön. Sen ut och greja på tomten!!! YES :)
Ha en bra och härlig dag

Lördag

Publicerad 2010-04-10 23:54:08 i Allmänt

I dag så hamnade vi i Örebro, igen... Var ju med Putte härom dagen. Men vi började med

Mata och prata med fiskarna...
Sen åkte vi till pappa "Puttes" jobb

och prova hjälmen pappa har när han är ute på jobb
Sen vidare till en kompis "Bullen"s jobb och

prova en konstig liten bil, tutan va jätte kul :)
Sen hem till Bullens familj som hade gjort mat... fast kasnke inte till oss. Men vi fick vi med :) Super god lasange och salad! Det va mumma. Tack "Virre" :) Kim och Ebba lekte en stund. Kim fastna vid alla Ebbas pärlor! Får nog ta och köpa stora pärlor till henne i Ullared. Efter maten hamnade vi som sagt i Örebro igen. Ikea och en snabbis in på Marieberg kl va ju ändå runt 17 tiden och allt stängde ju 18... Lite sent ute kanske. Men vi skulle ju inte ha något. Följde lixom med bara för att komma ut... När vi kom hem så va kl 19, och Kim ville INTE gå in...Så jag fick bära in henne. Hon va så ledsen på mig, hon ville ju vara ute! Men vi svida om lite snabbt och tog på oss skit kläder och gick till lekparken :) Lekte där en liten stund och gick hem igen. Gjorde lite snabb mat, korv med mos och bröd. Kim ville ha lite joghurt så hon fick det. Sen va kl sova sa hon och peka på sängen :) Så i dag la hon sig kl 21.00 exakt. Då räckte det visst hihi. Men va skjutton, det är ju lördag!
 Och vi slutade hela kvällen med ett gött skumm bad :)
Och nu avslutar jag med att borsta gaddarna och krypa ner under täcket. Guuud så skönt det är att ligga i sin egen säng och bara vara :)
I morgon hoppas vi på kanon väder!
Kram på er alla

God Morgon

Publicerad 2010-04-10 11:05:09 i Allmänt

I dag är det lördag, om ni inte visste det :) Och Kimsan har tagit en väldigt lång sovmorgon, sover än :)
Har ingen aning om vad vi ska hitta på i dag, kanske åka in till några kompisar om dom är hemma... Putte får ta och ringa till dom. Vi hade tänkt att städa ute i trädgården, men det blev inte så fint väder som det va sagt. Så vi hoppar nog det. Och så har vi tänkt att plocka ur all inredning i husvagnen, vi ska göra den frächare :) Lite ljusare. Men det blir nog inte heller något i dag. Måste plocka lite ordning i garaget oxå så vi kommer in med allt dit. I går fyllde min kära svärmor år oxå, GRATTIS GRATTIS! Vi va där och fick smärgås tårta och en massa annat gotti gotti. Sen hem, och Kim ville ha lite mat igen. Som tur va hade jag lite frys mat sen tidigare i veckan. Lax med potatis :) UuMmma säger hon då :)
Nu ska jag ta och göra mig i ordning.
Ha en bra dag och helg!
Kram

Sjukling igen

Publicerad 2010-04-06 09:34:07 i Allmänt

Oj många dagar har gått sen jag uppdaterade sist... *sorry*
Men jag har inte haft tid eller lust kanske man ska säga.... Kim har varit sjuk och är det nu igen!
Hon har hög feber, hostar, nyser och gråter :( Lillplutta mi.
Här har inte hänt så mycket annars.
På Påsk så var vi hembjudna till svärmor på påskmidda :) Jag tycker det är mysigt där, trångt men mysigt. Kim sov kvar till söndagen, så vi skulle få städa källaren och lite så. Men vi sov så länge så det blidde inget. Kl 11 ringde svärmor och väckte oss... Hihi och så kunde man höra faster i bakgrunden, JAG SA JU ATT DOM SOV!!! LÄGG PÅ NU MAMMA!!! Hihi men det gjorde inget, kl va ju ändå 11 så det va väl kanske dags att kliva upp. Kanon väder har vi haft i helgen oxå, och nu är det inte mycket snö kvar på marken :) Några högar här och där bara! Men det träliga med det är att nu ser man all skit på gården igen. Fy så det ser ut, det ska vi försöka ta bort i veckan eller till helgen. Putte jobbar ju hela dagarna och jag vabar med Kimsan. Hon vill gå ut oxå, får väl se om febern håller sig borta i dag så hon kan få komma ut och leka en stund. Hon älskar verkligen att vara ute och busa :) Här om dagen så hämta svärfar sin Musse ur garaget oxå :) Kim fjäska så för honom när han kom. Så hon fick "åka" lite med farfar i bilen. Wooow mamma :) Så fråga jag henne om hon skulle följa med mamma och pappa och åka och handla nu då. NÄ, stäga dörren... Jaha, tack då. Så farfar gasa bilen lite och hon satt där och njöt för fulla muggar :) Sen cabba han av oxå... vilken grej :) farfar sa, ja nu vet ni ju va hon gör när hon är 14-15år! ujujuj kan bara tänka mig allt bus min lilla gör då hihi. Men bara hon inte super skallen av sig och "rullar" runt med massa pojkar så är det väl ganska lugnt... Säger jag nu iaf, hinner jag säkert ändra på! Men det är många år kvar dit :) Men jag hoppas verkligen att hon blir en tuff tjej och vågar ta för sig.
Just ja, Putte har prata med svärfar om utbyggnaden på huset :) Och han ska hjälpa oss med skissen!!! Å jag längtar, vi behöver få det lite större nu så Kim kan få eget rum. Hon har så mycket saker som behöver få ett eget rum :) Så nu får vi se när alla papper är klara och det är dax att ta tag i huset!!! Love it. Så kanske man kan börja jobba på en lilla syster/bror till Kimsan ;) Längtar.
Och så drar det ihop sig för våran Ullareds resa oxå, vecka 21 sticker vi i väg :) Fattar inte hur vi ska få med oss allt hem som vi handlar, men det ordnar sig allt :)
Men innan det så åker Putte ut på jobb, han blir borta i mer än 1 vecka! Fy va vi kommer sakna honom. Kim som ropar på honom och blir super glad varje kväll han kommer hem efter jobbet :) 
Nä nu vill inte Kim att jag sitter här längre så nu ska vi kolla på film :) Hon ligger här nerbäddad i soffan med sina heffa filtar, sin Heffa gossis och kollar på Heffa filmen :)

En sjukling i pappas knä 5/4-10

Ska vi äta snart?!?! Jag är juuuu hungrig! Påskafton

Efter maten fick hon skrapa sin 10a lott. (som vi fick ist för påskägg) Fast Kim fick både och :)
Hon vann 10kr på sin lott.

Sen invigde vi hoppmattan oxå. Här ser vi Tanten(om Baltazar själv får välja) och Baltazar

öööh jag och Baltazar..... Krasch :)

Och så lite småbilder (klicka för större)

Dessa fick jag och Kim förra veckan vi va hemma och va sjuka. En guldlänk(fot), Kinesiskt armband med djur, siverlänk(fot) och en jätte fin liten torshammare :) Tack tack!

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela