♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Sjukling

Publicerad 2009-08-30 21:34:37 i Allmänt

Jaha, jag som sett fram i mot att Öppna förskolan börjar på måndag igen. Så typiskt så blir Kim sjuk, min lilla snutta. Bara feber än, om man kan säga så. "peppar peppar"! Hon har eller hade i dag på kvällen 39,2 grader. Hon har fått alvedon men det verkar inte göra så jätte stor verkan :( Hon har sovit nästan hela dagen. Ena stunden på mig, andra på pappa. Men hon är lite extra mammig just nu :) Mitt lilla hjärta♥. Nu har jag nattat henne för natten, vi får se hur det går. Hon vaknar säkert i natt och är ledsen... Så då kanske det går bättre om hon får ligga brevid oss.
Putte är ute i skogen en sväng *fniss*. Leker med bilar..."svart race". Det va några kompisar som skulle köra, så får väl se hur det gick sen när han kommer hem igen. I morgon drar han i väg ut på jobb igen, men han skulle stanna hemma om Kim hade jätte hög feber. Är skönt att veta att han finns här då, känns lite tryggare :)
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag gå och lägga mig, man vet ju inte hur mycket sömn man kommer få i natt :)
I morgon ska jag ner till apoteket och köpa mig lite handsprit. Tycker det är viktigt att man sköter sin hygen nu när vi har den där jäkla influensan, svin...
Kram på er alla :)

Pappa försöker få i Kim lite vatten...

Jaha

Publicerad 2009-08-29 21:30:30 i Allmänt

I dag har jag jobbat, och ska fortsätta med det några lördagar i veckan *ler* Extra knäcka lite är ju aldrig fel... Det va jätte kul. Men va nervös jag var i morse! Himmel och pankaka *hihi*. Smsa med en kompis på väg till jobbet och mitt i allt så kom jag på, JÄKLAR LÖNE HELG är det oxå. Haha fick nästan lite panik, och tänkte vända och gå hem igen. Nee då det tänkte jag inte, eller jo lite kanske. Väl på jobbet gick jag och chefen genom lite papper och kolla så jag skulle ha lite uppfattning om va kunderna vill och snackar om. Massa kampanjer ute, massa billiga grejer och så. Men det flöt på så fint! Det mesta satt allt kvar där uppe i mitt huvud *fniss*. Det svåraste var alla sifferkombinationer... Vi har typ som snabbknappar på olika saker så att det ska gå lite fortare och så man inte behöver springa på varandra bakom disken. Det va dom jag inte kom ihåg. Men det va så kul att jobba igen! Nu längtar jag bara tillbaka. Putte och Kim har varit själva hela dagen och det har gått jätte bra. Ända tills hon såg mej..då brast allt. Och hon tala verkligen om för mig vad hemskt det hade varit att vara hemma med pappa hela dagen! Gråt gråt gråt, stora krokodil tårar va det som kom. Sen vart det bra igen. Ända tills jag lämnade henne för att handla. Hihi stackars min lilla tjej, så mammig och helt underbar :) Hunden vet jag inte vad han gjort under dagen, han hade såååååå mycket spring i kroppen när jag kom hem. Han pep, sprang och skuttade runt. Så vi busa lite med bollen sen kom en kompis så då tog vi en promenad.
Nu har vi käkat pizza och bara tagit det lungt en stund. Kom sover, somna vid halv 8 som vanligt. Baltazar har legat och tiggt pizza... I morgon vet jag inte riktigt vad som händer än...Skulle va kul att åka till Örebro och kolla runt lite i lite affärer. Men det blir nog inget. Vet att Putte inte vill det iaf! Han hatar att gå i affärer. OM han inte får gå i sånna affärer som han gillar, typ hobby affärer, Rc osv... Men det skulle va kul som sagt, något som har lust att bränna pengar med mig?! *fniss*
Nu ska jag ta mig ett glas rött och kolla på tv.
Vink vink

Pictures♥

Publicerad 2009-08-27 10:48:07 i Allmänt

Tänkte bara lägga in lite bilder =) Så här kommer det några...


Oj då, en bild på Baltazar vart visst lite sned *hihi* Men om man lägger omkull datorn så blir den rätt... Enkelt fixat! *ler*
Nu sover tösen och Putte åkte precis till jobbet, han fick sovmorgon i dag. Jag ska ta och greja lite, och vänta på att Kim vill vakna så vi kan ta en promenad ner till sammhälle. Ev träffa en kompis och fika =)
I går sänkte jag Kims säng, hon har ju börja ställa sig upp. Och hon börjar få fart på krypandet =) Min lilla plutta.
Och växer gör hon. Kläderna hon fick på dopet passar precis nu, om nån vecka är dom nog för små... I kväll kanske vi ska åka ner till Coop eller Kronhallen och hämta kartonger, vi ska packa i alla bebis saker som Kim inte använder längre + kläder som är alldeles för smått.
Nu ska jag nog sätta igång. Men fastna framför Våra Bästa År, knapprar Filidutter och FaceBookar...
Kanske, men bara kanske ses senare i kväll. Annars hittar ni mig väl på facebook *hihi*
Kram kram

Bakis... =)

Publicerad 2009-08-23 22:03:05 i Allmänt

Japp i dag va Putte bakis...han som aldrig blir det. Iaf som han säger *ler*
I dag käka vi på Max med Peter&Angelica. Efter det åkte vi och handla grejjer till Peter badtunna han bygger på! Hoppas den blir klar snart så man kan bada =) Förra året hyrde vi en, å det va så härligt. Vet inte om Kim tyckte det just då, hon låg i magen och börja leva runt som en liten rövare när jag satte mig i den *ler*, hon tyckte nog kanske att det vart lite för varmt...
Senare på kvällen va vi uppe till några kompisar, tjejen fyllde år. Så det bjöds på fika. Och en super god tårta!
Sen hem, jag fortsatte med tvätten och Putte bada Kim och tog på henne sin pyamas inför natten. Hon älskar verkligen att bada, hon kastar sig och plaskar och skrattar. Sa ju här om dagen att Kim kryper, hon har en väldigt konstig krypställning, hon går med alla 4 i golvet. Hon går alltså inte med händerna och knäna, utan på fötter och händer med rumpan rakt upp i vädret *fniss* hon är så go!
Snart börjar jag jobba oxå, ser fram i mot det! Det ska bli roligt att komma tillbaka =) Kommer nog sakna min jobbkompis H lite men jag har ju mina andra underbara jobbkomisar. Och en "ny" tjej! Ska bli spännande. Se om man kommer i håg allt osv. Va där här om dagen och jag kunde iaf med kassan...men finns säkert det jag inte kan. Hoppas jag lär mig fort.

Och nu : alice- Dubbelmoral?! Nä det tycker jag inte. Jag kan väl vara sugen på att gå ut och tycka att det är tråkigt att det jämt är jag som går hem. Men jag sätter min dotter högst, och att gå ut och roa mig hamnar under henne. Alltså visst är det kul att gå ut, men jag proiriterar min dotter mer och före det.

Nu ska jag ta och lägga mig.
Kram kram

Kryper =)

Publicerad 2009-08-22 23:37:32 i Allmänt

Fy f*n va tråkigt det är att sitta hemme själv, medans andra roar sig... Tänk om min sambo skulle säga nån gång, men jag går hem så kan du gå ut och ha kul i kväll. Det kommer aldrig att ske, men jag kan väl hoppas...eller?! Tråkigt är det iaf. Men jag är såå gärna hemma med min underbara dotter =) Älskar henne över allt annat! Ärligt så efter att jag fick barn känner jag inte för att gå ut och "supa" längre. Kan kanske tyckas att jag är tråkig, men som sagt jag är heldre hemma. Men snart så ska jag ut! Den 5/9 Statt Borggården, Björn Rosenström!!! Det ska bli kul, hoppas jag blir mer peppad längre fram... För just nu känner jag inte för det. I dag har vi varit på marken, Vulkan marken här i Degerfors. Tror Kim tyckte det va spännande. Hon fick en stor ballong av pappa och mig =) Den va lite läskig i början men sen jäklar. Tror inte vi köpte något mer, inte ens marknads godis. Putte brukar alltid vilja ha det annars. Jo vi köpte en varsin toast, dom är så himmla goda!!! Mummmma. Å nu på kvällen har vi käkat kräftor hemma hos Puttes bror och hans tjej. Ja och sen drog dom ut på puben och jag åkte hem. I går så fiska vi/dom kräftor, fick ca 40st. Vilket va väl ganska så bra. Dom brevid oss fick sammanlagt 2st *hihi*. En stor händelse i Kims liv, Hon kryper =) Så ev i morgon ska vi flytta runt eller höja lite saker som hon inte får nå. Annars får jag väl göra det till veckan. När jag skulle ta kort/filma henne så låg hon platt på mage och bara skratta åt mig eller kameran... Min lilla lins lus =) Nu är jag så himmla trött att jag snart somnar i soffan, så innan jag gör det så går jag och lägger mig i sängen. Bilder kommer någon dag när jag orkar och har tid. Läste i tidningen här om dagen att det fanns en fortsättnings kurs på babysimmet. Får kolla med min kompis. Jag har tur som har sånna underbara vänner som jobbar i badhuset i Karlskoga. En toppen tjej =) Men det skulle va kul att gå på.
 Just ja, min jobbkompis H fick den 13 aug en dotter, Wilda. Hon va så otroligt söt och såå liten när hon låg där i sin säng på BB. Stort grattis till er!!!  Oj va jag hoppa från det ena till det andra, men som sagt jag är trött.
Sängen ropar. Så natti natti alla bloggvänner, och er jag inte känner...Kram kram

Champange frukost!

Publicerad 2009-08-17 20:14:47 i Allmänt

Mmm va gott! Vi hade det för en arbetskompis i dag som fyller 60år!!! GRATTIS NILLAN!
Det va såå kul, hon hade inte en aning om att vi skylle dyka upp så där tidigt på morgonen =) Vi va väl där vid 7 tiden, när hon öppnade dörren såg hon helt chockad ut =) För där stod ju vi och sjön och hade oss. Vi hade med oss massa gott, champange, kex i massa storlekar och former, ostar även där massa olika sorter. Och ett fat med massa frukter och gotti.
Efter det följde jag med till Shoppen(jobbet) en sväng, hade inte tänkt stanna så länge. Men jag tror jag va kvar till ca 15 tiden! Jag hade så kul och trevligt =) Vart bjuden på mat av Nillan och hjälpte till lite i affären =) Trodde inte jag skulle komma i håg hur kassan funka och lite så, men det bara flöt på när jag stod framför den. Så jäkla skoj!
Nu ska jag ta och göra lite kvällsmat. Ha en bra kväll alla vännre
Kram kram

Bvc besöket =)

Publicerad 2009-08-13 21:02:15 i Allmänt

Ujujuj va tösen växer =) Förra gången vi va där för ca 1,5 månad sen så såg det ut så här 7210g, 65cm. Och nu 7860g, 73cm. Hon har alltså växt 8cm!!! Tyckte väl hon växte ur kläderna fort =) Ja så nu är det väl bara att tjata på sambon igen, om Ullared *hihi*
ååh jag vill dit igen! Ett riktigt bra ställe, spec om man har barn.
Nu har jag kollat på Sommar med Ernst. Himmlar va duktig han är, och såå fint det blir. Jag vill oxå ha ett mysigt hus,  och förhoppningsvis så blir det väl det snart.... Himmla tjatande på mig men jag vill verkligen ha grunden gjord nu och måla och stå i! Fönstrena måste absolut fixas till vintern.
Nu får det va nog för denna gång, sängen ropar på mig =) Jag har lite jag ska göra innan jag får sova! Får rycka mig själv i kragen...
Kram kram alla vänner och dom jag inte känner *ler*
Ja just ja, Kim håller på och får tänder! Hon är lite varmare än vanligt och inte riktigt så glad och på topp som hon annars är.
I morgon ska ev jag, Kim och Baltazar åka in till Kga.

Bvc

Publicerad 2009-08-13 10:48:58 i Allmänt

Japp i dag ska vi till Bvc =) Ska bli så kul att få se vad som har hänt under 1 månad, själv tycker jag det händer massor! Man hinner lixom inte med. Men det är så kul.
I går var jag hem till svärmor, Kim blir så glad när hon ser dom. Faster Anna och farmor.
Sen var jag och Kim ute och gick med en tjej från föräldragruppen och hennes tös. Vi fika och snacka massa skit =)
Nu håller jag på och tvättar, tänkte jag skulle hinna städa lite oxå innan vi ska gå i väg till Bvc.
Så det blev ett kort inlägg... Men det kommer mera =)
Kram kram

Drömmar...och dyra biljetter...

Publicerad 2009-08-11 10:09:25 i Allmänt

Ja jag drömmde en massa konstigt i natt. Tror inte ens jag vågar berätta vad jag drömmde *hihi*
Så det får bli bara min dröm... Men konstig va den, hoppa från det ena till det andra hela tiden. Jaja nog om det.
I går kväll satt jag och kolla biljetter till Skellefteå. Kolla flyg först, eftersom det är såå mycket smidigare för mig och Kim. Men jag hitta INGA billiga, biljettan hamna runt en så där 6-8000:-. Jag som såå gärna vill åka upp. Men så mycket pengar har jag inte att lägga på en biljett tyvärr. Sen kolla jag tåg. Visst det vart ju betydligt billigare runt 3000:- och då var det med 4 byten! Asså då ska jag släpa på packning + min lilla tös. Nja. Men jag kollar i kväll igen om jag kan få tag i några billiga biljetter. Med flyg! Är det någon som vet ett billigt ställe att köpa från så hoja till vett ja... Puttes mosters dotter ska ju döpa sin lilla goding Dennis, så det är därför jag vill upp. Eller ja inte bara därför. Jag trivs där uppe =) Det är så fint och trevliga människor. Här hemma har ju nästan alla börjat jobba igen. Tråkigt.
Kom nyss in från en härlig promenad, det små regnar lite men det va bara skönt. Kim sover i sin säng, hon är lite för nyfiken att sova i vagnen när man är ute och går. Så hon håller sig vaken! Nu ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta lite saker...Inte kläder, utan saker *fniss*. Det borde väl tvättmaskinen klara av *hihi*
Kram

Båten...

Publicerad 2009-08-10 09:37:12 i Allmänt

Nu har vi varit ute med båten på en liten camping tur =) I fredags när Putte kom hem från jobbet så fråga han mig om jag hade packat än, PACKA?!?! Nä varför skulle jag packa svara jag.... Såg nog ut som ett fråge tecken *hihi*
Så ja, det va bara att börja packa... Putte och hans bror drog i väg och tog upp båten sen kom dom och hämta oss.
Vi la i båten i Lunedet och åkte ända till Filipstad =) Åh det är så fint att åka båt efter Bergslagskanalen.


Ja det va lite bilder från våran tur... Klicka så blir dom nog större. (hoppas jag)
Nu så ska jag eller vi gå ut och gå på en liten lantlig promenad =)
Ha det så bra så hörs vi snart igen..
Kram kram

Tävling hos "Husmys"

Publicerad 2009-08-06 18:29:33 i Allmänt

Va med och tävla om underbara priser!!!

Klicka bara på bilden för att komma dit och var med och tävla!

Vilket under bart väder det är! Ta nu vara på solen :)
Vi hörs snart igen. Kram kram

Avundsjuk...

Publicerad 2009-08-05 15:31:34 i Allmänt

Jag är så avundsjuk på alla som grejjar med sina hus och garage! Jag vill oxå!!! Jag är såå sugen på att bara riva det som ska rivas så vi kan börja bygga upp det på nytt. Så som vi vill ha det. Men men, måste ju ha lite pengar oxå...eller?! Ååå ska bli så kul, att få riva "skiten" och bygga upp nytt! Lääängtar.
Hoppas det blir snart. Puttes arbets kompis har lovat oss att han ska köra hit en grävmaskin. Hoppas verkligen han gör det nu oxå, och snart! Ja ja nog om det....
Putte och arbetskompis va nyss här, dom va hungriga och ville ha mat. Köttbullar och makaroner fick det bli :) Något som gick fort sa dom. Nu är dom i väg och jobbar igen. Hoppas han kommer hem snart så vi kan dra ut på sjön. Kim sover midda så jag ska passa på att tvätta lite husvagns dynor. Kanon väder nu när man kan hänga sånnt ute. Det är ju så mycket och så stora dynor så de tar så stor plats. Har redan tvättat 3st bara 8 kvar...tror jag. Kan vara fler... *pust*
Ha det så bra i solen!
Vink Vink :)

Stor, Gul och HÄR!

Publicerad 2009-08-05 11:22:55 i Allmänt

Har solen hittat hit igen :)


Igår va Putte, jag, Kim och Baltazar ute och åkte båt. Vi fiska lite men fick inget... Eller jo Putte fick en slämmmmig j*vla gädda som han säger. Jag sa att vi sparar den och tar med den till Lilli och hennes katter. Men han gick inte med på det... Kommer inte in några slemmiga gäddor i båten sa han, tyvärr Gunnar. Men den va ganska liten ändå. Så det hade inte blivit så mycket att stoppa i magen.
Idag har jag inte gjort så mycket, än... Jag håller på och tvättar och städar. Hoppas på att Putte inte jobbar så länge i dag, han är i Kga och målar någon stans. Hade bara en lada... Så det borde gå ganska fort sa han :) Sen ska vi ut på sjön!
Nu ska jag fortsätta med allt jag håller på med.....
Ha en bra dag i solen ni som har sol på er!
Kram kram

Orka

Publicerad 2009-08-02 21:50:01 i Allmänt

Hej på er :)
Ganska så länge sen nu...
Men ja har faktiskt inte orkat, har kännt mig slö och hängig i flera dagar nu.
Fast det har ju varit riktigt tråkigt väder oxå! Usch, nu hoppas jag verkligen på lite sol och värme igen.
Det har inte hänt så mycket här. I går var Kim och Baltazar hos farmor, över hela natten! Trodde inte jag skulle klara det, men det gick bra :) Putte och jag skulle ut, första gången på väldigt länge :)
När kl va ca 22.30 så fråga jag Putte om vi kanske kunde hämta Kim ändå sen när vi är på väg hemåt. Han sa att Nä hon sover då och NU. Jaja.. Jag kunde inte riktigt slappna av och ha så kul som jag skulle kunna haft! Men det va kul ändå, även fast jag längtade hem till mina barn. Kim hade varit så duktig, sovit hela natten och vakna vid 9 på morgonen. Baltazar ville ut redan kl 6! Så han hade varit ute från 6 på morgonen tills det att vi kom, vid ca 11. Åh Kim vart sååå glad när hon såg oss igen! Hon bara kastade sig i armarna på oss :) Baltazar börja pipa och skutta runt. Trodde väl att han skulle stanna kvar ännu längre. Men när han såg att farmor kom med hans halsband så fatta han allt att han ÄNTLIGEN skulle få följa med oss igen! Han sprang till bilen, tveka inte ens när han skulle hoppa in. Stackarn då. Sen bar det ut på sjön, kanon väder ju. Hoppas på mer sol och värme nu! I morgon börjar Putte jobba igen, f*n så tråkigt! Hatar när han åker i väg på jobb hela veckorna. Men till lön så åker vi nog i väg till Liseberg! Så då har jag något att se fram i mot :)
Just ja, jag fick en grejj av Putte när jag fyllde år. En Braun Silk-épil SoftPerfection. Den har 20 pincetter och ett unikt SoftLift-system som hjälper till att lyfta och epilera även de kortaste hårstråna. Massagerullar hjälper till att stimulera huden och därmed minimera obehaget från epileringen. Avkylningshandske medföljer för att minimera hudirritation efter användning. Den har två epileringshastigheter.
(Klicka på bilden så blir den större)
 Och jag kan lova det känndes! Himmlar så ont det gjorde. Men den funka verkligen, jag vart så len och mjuk och go *fniss*
Fick en massa massa mer, kläder och saker. + pengar. Jag borde oxå ha ett konto som jag inte kommer åt *hihi*.
Fundera på om jag skulle ha lite fika kalas någon dag men Putte sa att dom som vet att jag fyller har ju redan sagt grattis, så vi skiter i kalas... Lite tråkigt men men, få väl bli nästa år. Om jag nu är hemma då *hihi*
Nu får det räcka nu måste jag sova, eller måste... Går jag inte och lägger mig nu så somnar jag nog i soffan...
Ha det nu så bra alla vänner och dom jag inte känner :)
Kram kram

Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela