♥Min lilla familj♥

Består av Mig, min sambo Putte, våran dotter Kim, våran hund Baltazar och katten HelloKitty "kitty".

Jag må jag leva, jag må jag leva....

Publicerad 2009-07-26 09:57:45 i Allmänt

Jupp i dag fyller jag år! Vet inte va min räknare i höger hörn visa, men i dag är min dag :)
I morse kom mormor och morfar in och sjöng för mig och jag fick frukost på sängen *ler*. Jag fick ett brev med 300:- i. Även fast jag redan fått födelsedags presenter av dom. Det fick jag när dom va hemma hos oss.
Just nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska ringa, vi ska på loppis. Hade det varit fint väder hade vi kunna gått ända dit, men det regnar... Och det är ganska långt. Kim och Putte ligger och sover. Så det blir nog bara jag som pyser i väg en stund :) I kväll är vi bjuda till C&familj på grillat! Mumms. Jag trivs så bra här uppe, Puttes släkt är helt fantastiska. Jag älskar dom.
Jag har besluts ånges över om jag ska stanna här eller följa med hem... Putte vill att jag följer med hem och sen åker upp igen. Han vill inte vara i från Kim så länge, om jag nu skulle stanna så blir vi i från Putte i ca 3-5 veckor. Vilket är väldigt väldigt länge. Så ja, vi följer nog med hem. Kolla lite flyg priser upp hit i går. Och det skulle kosta mig och Kim ca 1300:- tur och retur. Det är iaf billigare än tåg. Och kanske smidigare?!
Nä nu ska jag ta och kolla till min lilla dotter och sambo. Sen ta en kopp kaffe med mormor och morfar... *ler*
Kram kram alla mina vänner och ta vara på solen ni som har en....

Skellefteå

Publicerad 2009-07-25 10:12:56 i Allmänt

Nu sitter jag här i Skellefteå och ska äta kvällsmacka :) LillAnna matar Kim. Putte ligger i sängen och surfar på sin dator. Kl 19.30 är det Snålvatten och Jäkelskap!!! Jiiippppi :) Morfar sitter här och jäklas med mig. Han säger att han ska kolla på fotboll halv 8.
Uppdatering:
Ja som ni ser vart jag avbruten i går... *fniss* såg att kl va mycket i går kväll när jag höll på att skriva, så det vart lite brådis till tvn *ler*. Vi hade en trevlig kväll med massa gott :)
I dag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det regnar som bara den. Ett + på det att det blåser storm :(
Undrar ja hur vädret är hemma...?!
I går köpte vi tratt och sko till Baltazar.
I tisdags när vi kom hem från Varberg, ja eller när vi åkte på morgonen och höll på att packa så fastnade Baltazar i en trappa, en galler trappa! AJ så han väldit väldigt länge. Han skaka som ett asplöv! Och bloden bara spruta ur han. Hela klon va borta! Bara pulpan kvar. åååå jag tyckte såå synd om honom. Band om med bandage och åkte till Vet. Fick recept på smärtlindring. Sen skulle det smörjas med fet salva så det inte torkar. Så just nu är det väldigt synd om honom. Han hoppas på 3 ben och piper varje steg han tar... *snyft*. Det tar 2-3 månader innan en ny klo växer fram... så i 3 månader ska han bara ta det lugnt och inte gå på långa promenader. Hälst inte gå alls. Inte leka inte busa, inte något kul. Stackars min lilla pojke.
Nu sitter jag här vid köksbordet igen och har precis ätit lite frukost. Rostad macka och kaffe :) Kim sover igen, gick in med henne till pappa så nu ligger dom i sängen och snarkar i kapp *ler*
Jag avslutar med lite bilder... Både från våran camping tur och häri från.
Ha nu en underbar fortsättning på helgen.
Kram kram

Nu lite bilder från Camping turen

Å så lite bilder från Skellefteå


P.s jag fyller INTE i dag, men i morgon den 26/7  *ler*

Ullared

Publicerad 2009-07-19 13:25:59 i Allmänt

Yes, jag har varit på Ullared! För första gången i mitt liv :) Men det lär INTE bli den sista! Det lovar jag. Det va lite kö in men det gick väldigt väldigt fort. Kanske typ 5min. I kassakön tog det kanske en kvart. Så det va helt klart värt det. Och jag är såå glad *ler*. I fredags när vi åkte, resan gick bra. Vi kom fram till en camping i Halmstad, Tylösand. Åh va fint det va. Det va fullt på 4 campingar men vi hitta en som det fanns platser kvar på. Karlstorps Camping, det va en bra camping. Väldigt mycket ungdomar! Massa party tält! Och "party" husvagnar... Prata med tjejerna brevid oss, partytjejerna :). Jag fråga varför dom hamna på den campingen och dom svara att dom ringde runt och fråga vart det va mest röj på en camping... Så då vart det den. Och det va livat på ungdomarna :) Fast kl 23 på kvällen var det knäpptyst. Skötsamma ungar *fniss*
Från det ena till det andra. Kim gillar husvagns livet och krälar omkring på golvet och sitter ute på gräsmattan osv. Hon är bra på att ragga *hihi*. I går när vi va på Ullared så kom det fram killar hela tiden och hälsa på henne och tyckte hon va såå söt, klart det kom damer oxå :). Haha så här säger man om man inte vet va det är för kön på barna. -Åh vilket sött barn, vad heter den? Jag svara:- Hon heter Kim. -Åh så söt han är... Jag- mmmm... Men va fan, spela roll. I dag har Kim komit på att man kan ställa sig upp om man har något att ta tag i. Så nu blir det att hålla mer koll på henne. Och sänka spjällsängen när vi kommer hem! Oj nu måste jag lägga i från mig datorn. Vi sitter i bilen igen, på väg mot nytt mål :) Varberg nästa... Snart framme. På torsdag drar vi vidare, till Skellefteå! Fast husvagnen lämnar vi hemma. Blir lite långt för Putte att dra vagnen själv i 100mil. Jaja återkommer... Ha en kanon fortsättning på söndagen :) Det ska jag ha! Kram kram alla mina vänner. Och en speciell liten kram till min syster som ringer och kollar hur vi har det om det går bra :) Kram

Semester :)

Publicerad 2009-07-17 09:40:56 i Allmänt




Nu bör det i väg mot okännd destination med vagnen :) Putte har tagit semester i 2 veckor! Så vem vet hur länge vi blir borta. I går hade han köpt ett stort nytt kylskåp till vagnen, eller inte nytt. Begagnat nytt *fniss*, en säng till Kim, överslaf och nya (begagnade) dynor! Just ja ett nytt bord oxå som va just nytt :)
Vi prata om att åka mot hamlstad osv... vi får som sagt se vart vi hamnar. Det är bara vi som ska i väg, ska bli så mysigt att göra bara något vi 4a :) Jag, Kim, Putte och Baltazar så klart.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen packa lite kläder. Sen blir det att dra i väg.....mot okännt mål..... :) KUL
Ha nu en underbar helg, för det kan jag lova att det ska jag ha!
See you, kram kram

Senaste nytt *fniss*

Publicerad 2009-07-15 21:21:57 i Allmänt

Ja det har väl inte hänt så mycket. Här är det som vanligt när Putte är borta... Tråkigt med andra ord.
Fast i dag har jag varit hem till en kompis från föräldragruppen. Skulle bara förbi på kaffe hade jag tänkt.
Men jag fick mat oxå. Kim och Max satt i samma säng och studerade varann. Max håller på att få tänder, jag undrar när Kim ska få sina. Men det börjar bli hårt där bissingarna ska upp *ler*
Om ca en vecka ska jag ut med tjejerna(föräldragruppen), och det ska bli såå kul! *längtar*
Och om ca 2 veckor drar vi till Skellefteå! Vi struntar i Öland i helgen... Vi åker till något ställe lite närmre ist. Bara vi :)
Det blir nog första gången på väldigt väldigt länge som bara vi gör något. Så det ska bli mysigt. Putte skulle ringa på ett förtält i dag oxå, får se om det blev något. Han har inte ringt än i dag. Bara i morse.
När jag kom hem förut så lekte jag lite med Baltazar ute på tomten, och så såg jag en väldigt massa massa larver på brännässlerna, eller hur nu det stavas... Lägger upp en bild, måste va något av dom äckligaste saker jag sett *usch*
Nu ska jag passa på och ta en dusch, sen ska jag bara ta det lungt en stund i soffan innan det är dax att krypa ner i sängen.
Kram kram

En go glad nyvaken tjej


Usch så äckligt!

Körsbärs trädet som jag fick av Peter, som han så snällt grävde upp till mig :)
Det är massa bär på även fast det vart flyttat och är så litet.
Någon som vet om man kan klippa bort dom små grenarna som
växer ut på sidan? Utan att ta dö på det...

Sist men inte minst *fniss*. En söt mössa, tänkte min syster är ju bra på att sy :)

Kram kram nu alla vänner och dom som jag inte känner *
hihi*

Såå söt

Publicerad 2009-07-14 21:46:04 i Allmänt

Ja jag har sett den mest snyggaste och sötaste kille! Han var med i Allsång på Skansen.

Alexander Rybak

Visst är han söt, drog i väg ett mess till LillAnna. Sa att den kan hon väl lägga in en stöt på :) För vem kan motstå henne, hon är såå fin.
Fick en bild från henne i går i mobilen. Hon va på väg till Sthlm till en kompis. Hon hade visst tråkigt. Tror inte jag vågar lägga ut den bilden på henne, då blir hon nog arg på mig *fniss* Men jag har ju såå många andra "vackra" bilder på henne. När hon posar med en vattenskids lina. Haha ja den är bra, fast den vågar jag verkligen inte lägga ut! När jag tänker efter så har jag nog ingen normal bild på henne.... Får fixa det. Nu haar jag som sagt kollat på Allsång på Skansen :) Tycker det är kul att titta på. Ännu roligare och mysigare om Putte vore hemma. Men han kommer väl hem på torsdag. Får se om han orkar åka i väg när han kommer hem. Vi har ju tänkt att ta med husvagnen till Öland eller det kanske blir Hagöns Camping ist... Får se :) Skulle i vilket fall som hellst vara skönt att komma bort här i från en stund. Träligt bara att LillAnna åkte till Sthlm. Tycker det är kul att ha med dom när vi hittar på saker. Får väl se om Robban vill med iaf. Nu ska jag hämta upp det sista från tvättmaskinen. Hoppas det kan hänga ute i natt, det blir väl inge regn va??!! Hoppas verkligen inte det. Kram kram

Rolandz!

Publicerad 2009-07-13 21:46:15 i Allmänt


Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
Vill ha denna skiva! Haha jag tycker den är jätte bra :)
Så ännu en grejj jag vill ha, det finns mycket mycket mer jag vill ha!
Men jag gillar Robert Gustavsson j*vligt mycket, tycker han är riktigt stört skön.
Och så bra.
I dag har jag varit ner till min syster, prata lite om allt och inget. Jag tycker det är kul att höra hur man var som liten :) Önskar bara att det fanns lite bilder oxå. Det hade varit riktigt kul att kolla på och få höra historier runt.
I morse åkte Putte i väg och jobba igen, kommer väl hem på torsdag. Vi har pratat om att vi ska i väg med husvagnen till Öland på torsdag :) Isåfall så drar vi direkt när Putte kommer hem. Stackarn... Men då blir det för mig att packa så allt är klart tills dess. + att jag måste städa vagnen först. Prata med grannens tjej i helgen och hon hade en toa till vagnen som vi skulle få köpa för 100:- och så hade hon massa barn saker hon skulle ta med. Och det skulle jag få om det va något jag ville ha. Och det tror jag säkert att det finns :) Vi är på jakt efter ett förtält till vagnen oxå! Så har du något så hör av dig :)
Nu ska jag kolla på Beck- Enslingen. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen! Kram kram

Fiske tur :)

Publicerad 2009-07-11 22:24:59 i Allmänt

I går var vi till Örebro och shoppa lite. Sen på vägen hem så kom pojkarna på att dom va sugna på att fiska... Regnet bara öste ner, men vi åkte hem. Packade, gjorde vatten till välling, kasta på oss långkalsonger och goa tröjor. Sen stack vi till affären, skulle grilla ute i båten. Så vi köpte engångs grill, korv+bröd och dricka. Sen drog vi i väg. Först skulle vi till ett ställe som vi kallar för Döviken. Vi behövde små fisk, vi skulle meta med levande agn. I hopp om att få stooora fiskar på kroken... Men nja dom fick inga fiskar på kroken iaf, Putte fick en mussla. Fast det va när vi drog drag efter båten... I övrigt så nappa det väligt dåligt, förutom i nätet *fniss*.
I Örebro så fick Kim en sommar klänning med tillhörade shorts. Så nu väntar vi bara på sommaren igen. Jag köpte rakskum och hyvel till mig så nu kanske jag blir snygg och mjuk igen :) Just ja, jag köpte ju ett sånnt här trägårdsset oxå. Så nu kan jag rensa ogräs i lanne. Putte köpte grejjer till båten och till husvagnen. Jag leta efter strumpor till Kim oxå, med duttar... Ja så hon slipper halka. Men jag hitta INGA! Någon som vet vart jag kan hitta så små strumpor med halkisar på?
I dag så har vi haft några kompisar hemma, och sen drog vi på marken allihop. I Mullhyttan, det va vu ganska stort! Hade hört att det skulle vara en ganska liten marken. Jag köpte en badrock till Kim, rosa och fin :)
Det va ganska så blött att gå på marken, det regna precis hela tiden! Det va nog bara Kim som va någonlunda torr. Hon satt ju upp och hängde över regnskyddet så ja lite blöt va hon... Men men. Hon hade ju jacka så det va ju bara att ta av den när vi kom till baka till bilen. Sen hem, ställde mig och gjorde lite mat. Ringde och fråga om Peter och Angelica ville ha, så dom kom efter en liten stund. Kim somna redan kl 7 i dag. Så vi får väl se när hon vaknar i morgon... Annars sover hon alltid till 8-halv 10.
Nu kollar vi på film på 4:an, Ondskan. Är reklam nu med aktuellt. Men jag ska passa på att gå ut med Baltazar under den oxå så nu får det räcka för i dag :)
Ha en fortsatt trevlig ev regnig helg... Kram kram
Kim inne i ruffen
Baltazar vart bjuden på öl, folkisar...
Kim och Baltazar
Kim och Baltazar igen
Putte och Peter håller på med nätet
Kim och Angelica
Lite trångt i båten vart det...Endel skulle ut, andra in.
Peter håller på med fisken som fastnat i nätet
Vi fick en fin kväll...
Dax för Kim att sova
Grllar korv
Kim
Det börjar skymma på och ingen fisk
Baltazar kröp upp i knä
Kim somna skönt i åkpåsen
Dax att kolla betet på kroken, givetvis är Baltazar med och håller koll :)
Baltazar
Efter en stund tyckte även Baltazar att det va dax att sova
Puttes "fisk" en mussla....

Klicka på bilderna för att få dom stora.
Natti natti

Min lilla tös :)

Publicerad 2009-07-08 22:19:14 i Allmänt

Jag har en sånn otroligt go unge! Och rolig, hon har kommit på att om hon slår sig och tittar på mig så är det  jätte jätte illa. Men är inte jag där eller om jag inte tittar på henne så är det ingen ting. Jag gjorde bort mig lite förut, eller jag testa henne lite, taskiga jag va. Hon går ju omkring i sin gostol, hon går fram till bordet och ställer sig och "tuggar" på det. I bland dyker hon på bordet lite för hårt, och ja visst det gör säkert ont då. Så hon gjorde det förut, titta på mig... och jag vände på mig. Då sa hon inget och gick där i från. Sen lite senare satt hon i våran säng och välte omkull... jag låg brevid och titta på henne. Och oj så illa det vart. Hon höll på att dö! jag lovar *fniss*. Hon grät och grät ända tills jag tog upp henne och tyckte synd om henne en stund. Hihi min lilla trollung  :)
Det här veckan har Kim börjat få äta mat själv eller äta, hon kladdar mest :) Men hon börjar fatta hur man gör. Stoppar skeden i maten och sen in i munnen. Guuud va tiden går fort. Hon är redan snart 7 månader! Fattar inte vart tiden tar vägen. Förstår verkligen folk som säger ta vara på tiden, det går så fort. Hon är en riktig helikopter i sin säng, jag lägger henne som hon ska ligga. På morgonen ligger hon helt tvärt om. Huvudet där fötterna ska va och mitt över sängen på bredden, inte på längden. Och på mage, hon har helt slutat ligga på rygg. jag lägger henne på rygg men hon vänder på sidan. Så ska hon sova, inte på rygg minnsan! Samma när man lägger henne på golvet på ex en filt så rullar hon i väg... Man kan hitta henne i andra delen av rummet. Så i dag har jag städat och plockat bort allt som finns på hennes nivå! Hon blir lång när hon sträcker på sig. Sen har hon kommit på hur man öppnar lådor, jag har en köpmansdisk i vardags rummet full med kablar och underkläder och massa små plock. Så nu har jag fått gjort om lite där i oxå, lagt kablar och smått där hon inte når och flyttat ner kläderna ist. Så nu har jag massa underkläder på hela golvet. Synd att Putte är borta hela helgerna, han missar så otroligt mycket. Haha undrar va han säger när han kommer hem :) Han ska få möblera om i tv hyllan...och så har jag lite annat han måste göra.
Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen, avslutar med lite bilder...
Kram kram

Kim i vagnen i morse på våran morgon promenad (8/7-09)

Kim hemma hos en kompis (8/7-09)

Baltazar hemma hos kompis (8/7-09) han är lite trött, han har kastat pinne


Man kan ju strunta i skeden oxå... :)







Det ska väl börjas i tid??? :) Datorn är ju lagom stor till henne *hihi*

Natti natti

Regn och otroligt tråkigt

Publicerad 2009-07-07 21:07:53 i Allmänt

Jaha nu sitter jag här igen. Baltazar låg alldeles nyss ute på altan och gotta sig i SOLEN som råka titta fram. Rätt som det ä så börjar det spöregna!!! Och det regnar fortfarande, jäkla regnade. Men man kan se solen i trädtopparna än... Usch vad jag har haft tråkigt i dag, riktigt riktigt tråkigt. Jag tycker inte om när Putte är i väg på jobb och inte kommer hem om kvällarna. Men nu på eftermiddan cykla vi ner till en kopis som bor alldeles intill älven. Så Baltazar fick bada, han va såå nöjd så :) Nu har jag nattat Kim och nu ska jag nog ta mig en kvälls macka eller va man nu säger. Jag ska börja att käka GI, eller ja jag håller på *fniss*. Men det är ganska lätt och väldigt gott. Speciellt när man har en kompis som går på GI och ger mig bra recept och lätt att göra är det med :)
Nu har det slutat regna igen och himmlen är nästan blå igen. Fast det hinner väl försvinna. Undrar va det ska bli för väder i morgon. Men till helgen ska det bli bättre igen.
Ha det nu så bra, så hörs vi snart igen.
Kram kram
P.s kolla in detta, jäklar så sur jag va! Ringde och klaga men dom kunde inte göra något åt det!

  1. Namnet är : Kim Vendela Satngebrant
  2. SON?! Hon är ju en tjej
  3. Döpt i Degerfors kyrka
Inte mycket som va rätt, men det är ju iaf vi på kortet

Regn och rusk

Publicerad 2009-07-05 21:38:02 i Allmänt

I dag har vi varit till Jula i Skara. Vi hade inget att göra så vi åkte ut till Peter och Angelica en sväng så där kom vi på att ja dit drar vi... Sagt och gjort. Det va lite vatten skadat, stod ju i tidningen för ett tag sen att Julavaruhusets tack i Skara rasat in. Efter att ha varit där åkte vi in till Sjötorp och gick runt och kolla på alla som skulle slussa och hade det riktigt skönt. Vill oxå ha en stor båt som man kan "bo" i :) Precis som husvagnen! Skönt skönt.
I fredags så var Vi in till Örebro, skulle ha en cykelkärra till Kim. Åkte till Jula först. Men nää det va slut, så då fick det bli Biltema... och dom hade allt. Så vi köpte en kärra och massa saker så vi kunde laga cyklarna oxå. Hem och fixa med det, och lagom tills vi var klara och skulle åka ner till LillaVärlden och käka så rent av öste regnet ner! Man såg inte ens grannens hus! Och åska gjorde det med, usch tycker det är lite läskigt med åska... Man läser om ganska mycket... Men efter en stund sluta det och vi passade på att åka i väg, Putte satte fast bilbarn stolen i kärran och sen va det klart. Kim somnade direkt. När vi satt där nere och hade beställt maten osv så börja det verkligen ösregna igen!!! Och taket på resturangen gick sönder. Det är typ sånnt där "tyg" tak. Och det sprack! Gissa om vi vart blöta. Jag hade precis tagit på Kim regnskyddet till vagen. Bara sekunden innan annars hade hon varit jätte blöt som alla oss andra. Men oj så vi skrattade och kollade på varandra :) Jag glömde ju kameran annars hade ni fått se bilder, typiskt. Efter det så följde vi med svärmor och svärfar hem en stund. Kim va vaken så vi åkte innan hon vart trött(are) och ville sova. Hon höll sig vaken hela vägen hem i sin nya cykelkärra. Satt där bak och prata och jollra...
Lördagen så var vi upp till några kompisar och fika. Efter det så åkte vi hem och grajja lite, min bror ringde och sa att dom tänkt dyka upp. Kul tänkte jag. Men det va inte så kul... Han/dom stanna nog MAX 5 min! Jag vet inte vad det är för fel... Varför han inte vill träffa oss. Men Kim fick en sen doppresent ett silver halsband med en ängel och 500:-. Sen var det bara för oss att ta en dusch och ge oss i väg på cykel igen. Vi skulle till svärfar och sen upp till Parken i Dfs. Det va Golden Times. Massa artister och sånnt. Men jag tyckte inte det va speciellt kul. Kims faster var barnvakt till henne :) Tack för att hon fick vara med dig. Vilket Kim tycker är väldigt kul, hon skinner upp som en sol när hon ser faster Anna. Det hade inte varit några problem, dom hade kollat på tv en stund och sen hade Kim somnat på hennes mage. Vilket är jätte jätte mysigt. Men väldigt varmt. När vi kom tillbaka låg hon i sin säng, det va lite träligt att behöva väcka henne för att ta på henne kläder och sen ut...burrr. Men det gick jätte bra, hemma så fick hon lite välling och somnade direkt igen. Sov ända till halv 10 i dag.
Ja det är väl ungefär det som hänt... under helgen, tror jag *fniss'*
Usch va det regnar, jag vill ha värmen och sommaren tillbaka!!! Nu tack :) I morgon drar Putte i väg ut på jobb igen, TRÅKIGT :(
Våra kompisar drar ut och campar, jag vill oxå ut och campa. Putte sa att vi kan åka någon stanns till helgen när han kommer hem igen. Får se om det blir med båt eller husvagn :)
Här kommer lite bilder...

Mitt lanne det växer som bara den :)

Kims tokiga faster och Kim, är dom inte lika *hihi*

Lilla stumpan i våran säng


Jag och Kim

Kim igår, i cykelkärran

Ha det så gott nu alla. Kram kram

Shopping dag

Publicerad 2009-07-02 11:38:16 i Allmänt

Iaf i går, med Linda och Sofia :) Det va kul! Kim fick en fin rosa rosett av Linda, så hon såg så tjejig ut såå *fniss*. Köpte ett par rosa fina typ sandaler till Kim oxå och nya badbyxor. En deo till mig själv. Sen va vi till ÖoB en sväng, skulle ha en babygunga men dom hade inga, så jag köpte vattenslang så nu räckerslangen runt hela huset. Vet bara inte var jag ska göra av den. Ligger ju som en ormgrop på gården... Vi tog en glass på stan oxå. Kim fick smaka, hon tycker det är gott. Men vad tycker hon inte om...?! Hon äter allt. I går kväll så kom Lilli hit en sväng, Baltazar vart glad och hämtade genast "rottisen". Sen vid 23 tiden kommer Putte hem :) Bönderna som dom skulle måla hos var inte klara. Det ska täckas för fönster och massa annat. Bönderna väljer själva om dom vill göra det eller om Putte och den andra killen ska göra det. Men en extra dag hemma :) I morgon ska vi och käka på Bryggan de fina resturanten över älven. Det är Peter som går på semester och då brukar alla hans jobb kompisar käka där som en avslutning. Men det brukar bli massa massa fler, men det är ju bara trevligt! Vi tar nog båten dit... Kanaske är ute på sjön innan. Nu ska jag städa lite och sen ska jag väcka Putte och dra med han ut i solen :)



Om

Min profilbild

Anna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela